Vindecarea – cu ajutorul entitatilor de Lumina

Vindecarea - cu ajutorul entitatilor de Lumina

Vindecarea – cu ajutorul entitatilor de Lumina

Dr. Lorphan, este Directorul Academiei de Vindecare din Marea Loje Alba de pe Sirius. El este cel mai bun doctor din intreaga Galaxie, este conducatorul tuturor vindecatorilor din Marea Loja Alba de pe Sirius.

Dr. Lorphan conduce departamentul de vindecare si nenumaratele sale ramuri. Unii dintre vindecatori lucreaza prin sunet, altii prin Lumina,alti prin cristale, prin culoare, prin acupunctura eterica si spirituala, altii sunt specializati in medicina dentara etc. Ei au acces la toate nivelurile si corpurile in care boala se manifesta.

Dr. Lorphan si grupul lui de vindecatori galactici sunt nelimitati in ajutorul, ingrijirea si vindecarea pe care o face. Ei acorda vindecare si asistenta tuturor celor care solicita acest lucru.  Ei lucreaza pentru a accelera Coeficientul de Lumina si Iubire din noi. Nu trebuie sa-ti faci programare la ei si sunt disponibili 24 de ore din 24, 365 de zile din 365.

Arhanghelul Rafael si Ingerii sai vindecatori, ei au fost creati de Dumnezeu pentru vindecarea fizica. Unul dintre cei mai eficienti vindecatori ai tuturor vindecatorilor in Lumina, la care omul uita sa apeleze este propria sa Monada sau Puternica Prezenta Eu Sunt. Cine cunoaste mai bine corpul decat propria Monada si cine are o motivatie mai mare sa-l ajute sa se vindece decat Monada sa, care reprezinta Sinele tau real. Cere-i ajutorul Monadei si vei fi uimit de sustinerea energetica pe care o poate oferi.

Exista posibilitati infinite de a cere ajutorul Dr. Lorphan si Vindecatorii Galactici, Arh. Rafael, Ingerilor de Platina si Aur, Lordul din Arturus si Maestrilor Ascensionati. Cel mai important lucru este sa iti amintesti sa te rogi si sa ceri ajutorul in problemele tale  de sanatate.

Eliminarea bacteriilor si virusilor din structurile noastre

Cu o lumanare aprinsa

Le cerem lui Melchisedec, Mahatma si Metatron sa puna in functiune Aspiratorul Viral Cosmic, care sa indeparteze si sa extraga toti virusii manifetati si nemanifestati, ce exista in prezent in oricare camp al nostru energetic, toate bacteriile negative folosind programul Cosmic de Aspirare a Bacteriilor.

Le cerem Arhanghelilor si Fiintelor Elohim sa indeparteze toata energia bolilor si semintelor de boala din corpul fizic, eteric, astral si mental.

Le cerem Ingerului Vindecator din planul interior al nostru sa vindece, sa repare si sa coasa acum toate rupturile din aura si pierderile de energie.

Le cerem Ingerului Durerii sa indeparteze durerea din campurile noastre (daca este cazul).

Ingerii Vindecatori sunt mereu pregatiti sa fie de folos celor bolnavi, celor ce se afla in spital sau sa vina in ajutorul celui ce este implicat intr-un accident, intr-un dezastru natural sau este ranit.

Invocarea Ingerilor Vindecarii

Invocati prezenta tuturor Ingerilor Vindecarii. Cereti ca orice lipsa de armonie sau boala ce se afla in corpul vostru fizic, sa fie curatata si spalata in lumina lor vindecatoare.

Va rog Ingeri binecuvantati sa turnati toata forta vindecatoare, divina si glorioasa pe care o aveti in structurile mele (sau numele altei persoane daca ii chemam pentru altcineva). Stati linistiti si lasa-ti cateva momente sa lucreze

Invocarea Ingerului Durerii

Inger al Durerii, Inger al Durerii, Inger al Durerii, veniti aici si acum si indepartati orice durere din corpul meu sau a personei ….  

Cititi si Uneletele de vindecare ale Dr. Lorphan si a echipei sale de vindecatori

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!