Uneltele de vindecare ale Doctorului Lorphan si a echipei sale de vindecatori

Uneltele de vindecare ale Doctorului Lorphan si a echipei sale de vindecatori

Uneltele de vindecare ale Doctorului Lorphan si a echipei sale de vindecatori

Cine este Dr. Lorphan si echipa sa de Vindecatori Galactici?

Permite-mi sa ti-l prezint pe Doctorul Lorphan si echipa sa de Vindecator Galactici.

Dr. Lorphan, este Directorul Academiei de Vindecare din Marea Loje Alba de pe Sirius. Este  doctorul meu, el nu traieste pe pamant, ci in Marea Loja Alba de pe Sirius. El este cel mai bun doctor din intreaga Galaxie, este conducatorul tuturor vindecatorilor din Marea Loja Alba de pe Sirius.

La el nu trebuie sa-ti faci programare si nici nu percepe bani. Este la dispozitaia fiecaruia dintre noi timp de 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana din 7, 365 de zile pe an. Tot ceea ce avem de facut este sa-l chemam pe el si echipa sa.

Dr. Lorphan conduce departamentul de vindecare si nenumaratele sale ramuri. Unii dintre vindecatori lucreaza prin sunet, altii prin Lumina, prin acupunctura eterica si spirituala, altii sunt specializati in medicina dentara etc. Ei au acces la toate nivelurile si corpurile in care boala se manifesta.

Dr. Lorphan si grupul lui de vindecatori galactici sunt nelimitati in ajutorul, ingrijirea si vindecarea pe care o face. Ei acorda vindecare si asistenta tuturor celor care solicita acest lucru.  Ei lucreaza pentru a accelera Coeficientul de Lumina si Iubire din noi.

Uneltele de vindecare ale Doctorului Lorphan si a echipei sale de vindecatori

 • Plasa de platina – filtreaza si inlatura orice energie dezechilibrata sau negativa, curata implanturile elementalii negativi. Va recomand sa o cereti de 2 ori pe zi pentru voi si membrii familiei, se mai poate cere pentru a fi plasata permanent la toate usile din casa, in acest fel, de fiecare data cand treceti de aceea usa sunteti curatati automat. Ea poate fi ceruta sa fie activata de la Melchisedek, Mahatma si Metatron.
 • Reteaua de platina – are capacitatea de a strabate distante mari in scopul de a curata si vindeca. Se poate cere pentru curatarea unei persoane sau a unei case. Reteaua de platina si Ingerii de Platina au puterea de a curata corpul eteric, astral, mental si spiritual de toate obstacolele. Invocati reteaua de platina zilnic. Este bine sa plasati aceasta retea si la usa casei voastre. Ea poate fi activata de catre  Melchisedek, Mahatma si Metatron daca le cereti.
 • Ecranul de protectie – un ecran de protectie care tine bacteriile si virusii la distanta sa nu patrunda in campul vostru. El poate fi cerut cand sunteti bolnavi sau cineva din jurul vostru si poate fi activat de catre Melchisedek, Mahatma si Metatron.
 • Aspiratorul Bacterian Cosmic – cand simtiti ca o bacterie poate afecta corpurile voastre subtile chemati pe Melchisedek, Mahatma si Metatron si pe Doctorul Lorphan si echipa sa de vindecare sa activeze aspiratorul bacterian cosmic si sa aspire bacteria din campul vostru auric precum un aspirator.
 • Aspiratorul Cosmic Viral – de fiecare data cand simtiti ca energia virala influenteaza corpul vostru fizic chematii pe Melchisedek, Mahatma si Metatron si pe Doctorul Lorphan si echipa sa de vindecare pentru a activa aspiratorul cosmic viral.
 • Vidul viral – recomandat pentru a ne feri de microbi. Cereti-le Melchisedek, Mahatma si Metatron sa activeze vidul viral pentru a elimina orice activitate virala ce s-ar putea dezvolta in corpul fizic si in aura voastra.
 • Dispozitivul de Prana Vant al lui Lord Arcturus – cand simtiti ca sistemul vostru este blocat energetic sau ca are prea multa energie astrala, eterica si mentala cereti activarea Dispozitivului Prana Vant si Lord Arcturus va ancora acest evantai eteric in plexul solar, eliminand energia stagnanta din nadisurile, meridianele si arterele voastre.
 • Masina holografica a lui Djwhal Khul – lucreaza asupra corpului fizic, eteric, emotional si mental in acelasi timp. Pentru ca vindecarea sa aibă loc, toate corpurile trebuie sa fie in acelasi timp curatate, purificate, aliniate si in cele din urma, vindecate.
 • Programul de Echilibrare a Retelei – se poate activa cu ajutorul Maestrului Hilarion, Arh. Metatron, Vywamus, Saint Germain, Djwhal Khul. Poate fi invocat pentru o curatare a celor patru corpuri inferioare sau a Sistemului de Corpuri Superioare, a.i. toate energiile psihice si subtile sa inceapa sa curga in armonie si echilibru. Este bine sa se ceara activarea Programului de Echilibrare a Retelei zilnic. Aceste program va ajuta sa integrati pe deplin si sa accelerati procesul de Ascensiune.
 • Sfera Aurie de Protectie – este esential sa o invoci pentru a te proteja de alte persoane, iti da si un anumit grad de detasare si protectie fata de subconstientul tau. Iti ofera protectia si detasarea necesara atat interioara cat si exterioara, de a nu deveni victima si de a nu reactiona.
 • Sistemul imunitar spiritual – cheama-i pe Melchisedek, Mahatma si Metatron si cere-le sa ancoreze si sa activeze peretele semi-permeabil de Lumina din jurul Sistemului tau Multi-Corporal. Cere ca acest zid de lumina semi-permeabil sa fie ancorat permanent.
 • Le puteti cere Melchisedek, Mahatma si Metatron sa va ofere vitamine si minerale prin Lumina pe care o emana constant.
 • Pentru lectiile de sanatate foarte dure le puteti cere ajutorul echipei de acupunctura a planului interior aflata sub conducerea Doctorului Lorphan. Ei vor lucra asupra corpului vostru eteric activand chi-ul din sistemul vostru de corpuri in acele arii unde este nevoie
 • Cand  sunteti obositi rugati-l pe Lord Arcturus sa foloseasca tehnologia sa avansata de pe nava mama pentru a va revitaliza si energiza
 • Apelati odata pe saptamana la Melchisedek, Mahatma si Metatron si pe Doctorul Lorphan si echipa sa de vindecare pentru eliminarea implanturilor, a elementalilor si a energiilor dezechilibrate din corpurile voastre
 • De fiecare data cand va simtiti dezechilibrati emotional si mental apelati la Doctorul Lorphan si  Vindecatorii Galactici pentru a va reechilibra corpul emotional si mental, ceea ce va duce si la vindecarea corpului fizic
 • Le mai puteti cere Doctorul Lorphan si  Vindecatorilor Galactici, Lord Arcturus si ajutoarelor sale pentru reechilibrarea campurilor energetice
 • Le mai puteti cere Doctorul Lorphan si la Vindecatorilor Galactici sa vindece pierderile de energie, petele si rupturile din campul auric
 • Le mai puteti cere Doctorul Lorphan si Vindecatorilor Galactici, Lord Arturus sa elimine orice energie canceroasa care incepe sa se dezvolte in corpul fizic.
 • Daca aveti un sistem imunitar slabit apelati la Doctorul Lorphan si vindecatotrii galactici pentru a va face injectii cu Vitamina C eterica
 • Le puteti cere Melchisedek, Mahatma si Metatron si pe Doctorul Lorphan sa va curete linia genetica de toate energiile dezechilibrate
 • Cereti-le lui Doctorul Lorphan si grupului sau de vindecare sa curete din sistemul vostru de corpuri toate bolile eterice, afectiuni astrale, bolile mentale, spirituale si afectiunile fizice
 • Cereti-le Maestrilor Ascensionati, Doctorului Lorphan si echipei sale de vindecare sa puna in functiune Programul de Eliminare a matricii Fricii care alunga din subconstient toate formele gand, imaginile si sentimentele negative care au legatura cu sanatatea. Dupa ce ii lasati sa lucreze 15-20 de min. cereti-le sa va plaseze in subconstient ganduri, sentimente, imagini si atribute ale sanatatii perfecte, in fiecare aspect al corpului vostru fizic.
 • Apelati la Doctorul Lorphan si la Vindecatorii Galactici pentru a repara orice afectiune a corpului mental si astral din vietile anterioare sau/si din aceasta. Acest lucru va intari corpul fizic si eteric.
 • Apelati la Lordul Arcturus si la ajutoarele sale Arcturiene pentru a curata  toxinele
 • Cereti Doctorului Lorphan si personalului lui din Planul Interior ajutor pentru a identifica procesul de vindecare de care aveti cea mai mare nevoie.
 • Atunci cand se lucreaza asupra corpului emotional sau mental, pozitia de meditatie functioneaza cel mai bine. 

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Citeste si Dr-Lorphan-si-echipa-sa-de-vindecatori-galactici

5/5 - (7 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

7 comentarii la „Uneltele de vindecare ale Doctorului Lorphan si a echipei sale de vindecatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!