Vindecarea cu ajutorul cristalelor eterice

 Vindecarea cu ajutorul cristalelor eterice

          Vindecarea cu ajutorul cristalelor eterice – in functie de efectul dorit, cristalul perfect va fi ales de catre vindecatorul planului interior pentru a facilita procesul de vindecare la orice nivel al fiintei voastre la care solicitati sa fie facuta vindecarea.

Cand solicitati o astfel de vindecare trebuie sa aveti o pozitie cat mai confortabila, stand culcati si tacuti. Ex. o persoana care sufera de hipotiroidism poate cere sa-i fie plasat un cristal eteric in tiroida eterica. Cereti ca cristalele vindecatoare sa fie instalate in corpul emotional sau/si mintal.

In cazul in care sunt implicate emotiile, cristalele ce sunt folosite in mod frecvent emit frecvente odihnitoare, linistitoare si calmante. Fiecare frecventa este insotita de o anumita culoare si ton.

Culorile si sunetele cristalelor plasate in corpul emotional vaziaza in functie de individ si nevoile lui, dar intodeauna vor avea o culoare ce calmeaza, cel mai adesea albastru sau pot face parte din familia verde-albastru.

Daca este nevoie de o mai mare iubire de sine, atunci cristalele vor fi de culoare roz. Puteti cere sa vedeti culoarea cristalului folosit de catre vindecator. Pueti sa cereti sa auziti tonul si frecventa pe care acel cristal emite.

Atunci cand este vorba planul mental sau corpul mental, cristalele vor fi orientate catre mai multe arii:

  • Ar putea fi plasate sa linisteasca mintea si sa lucreze asemanator cu cristalele folosite pentru corpul fizic.
  • Pot stimula activitatea mentala in scopul de a va ajuta sa va deschideti spre intelepciune intr-un mod mult mai concret.
  • Pot fi folosite pentru a activa si stimula anumite functii ale mintii, cum ar fi activarea partii drepte a creierului sau a partii stangi a creierului
  • Pot fi plasate mai multe cristale in acelasi timp pentru a stimula anumite zone ale mintii, in timp ce altele sunt linistite.

Cristalele din Planul Interior sunt deseori utilizate pentru a vindeca in planul fizic.  Eficacitatea lor este incredibila.

In acelasi timp puteti cere ca cristalele Planului Inetrior sa lucreze in colaborare cu cristalele Planului Exterior. Cereti sa se creeze o legatura armonioasa intre cele doua . Forta lor va creste atunci exponential.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!