Vindecarea cu ajutorul Ingerilor

Vindecarea cu ajutorul Ingerilor
Vindecarea cu ajutorul Ingerilor
Ingerii sunt entitati de lumina reale. Exista si au exitat dintotdeauna doar ca noi nu am fost invatati, educati sa stim despre aceasta.
Ei sunt organizati ca intr-un fel de fisa a postului. Toti avem Ingeri pazitori care ne sunt cel mai aproape si cu care putem comunica oricand; exista cetele de ingeri specializate fiecare (de ex: ingerii iubirii sau ingerii abundentei sau ingerii iertarii) si apoi sunt Arhanghelii si regasim apoi din ce in ce mai sus Puterile, Virtutile Judecatoriile Tronurile, Heruvimii, Serafimii.

Vindecarea cu ajutorul Ingerilor

Iata cateva exemple de Arhangheli pe care Dumnezeu ii poate trimite in ajutorul nostru:

Mihail este conducatorul armatei ceresti. El este cel ce poarta sabia, cel care poate sa va ajute atunci cand doriti sa aflati urmatorii pasi pe care ii aveti de facut, doriti clarificari sau aveti nevoie sa desprindeti corzi ale fricii ori sa purificati spatii. Poate lucra si pentru protectie si curatari energetice. Culoarea sa reprezentativa este albastru regal.
Este bine sa lucram zilnic cu Mihail pentru a ne face curatarile energetice de baza dimineata si seara sau in momentele in care simtim nevoia.
Gabriel este vestitorul, aduce mesaje divine dar are grija si de familii, copii precum si copilul vostru interior. Are legatura cu misiunea pe comunicare, arte si de cate ori ii cereti ajutorul se poate simti ca si o energie feminina.
De cate ori aveti ceva de comunicat si nu stiti cum, va e teama, sunt emotii cchemati-l pe el si rugati-l sa va dea cuvintele cele mai potrivite pentru acea situatie spre binele cel mai inalt al tuturor.
Rafael aduce vindecarea si are grija de orice aspect energetic, fizic cand e vorba de vindecare a emotiilor, a corpului. Mai lucreaza pentru protectie de fiecare data cand aveti un drum de facut. Culoarea sa este verde smarald si energia una foarte placuta, diafana.
Puteti sa vizualizati locul bolnav, dureros inconjurat si infuzat cu energia lui Rafael, verde, dupa ce ii cereti sa fie cu voi sa va ajute. De asemenea, puteti pune voi mainile si sa vizualizati cum energia lui trece pin palmele voastre infuzand locul dureros.
Uriel este psihologul. El poate sa vina pentru a aduce claritate in problemele voastre, poate sa va ajute sa prioritizati si sa va concetrati pe o directie, sa va arate fatetele unei probleme.
Cand nu stiti ce decizie sa luati, cand va aflati in confuzie sau nu vedeti care este adevarul intr-o situatie ii puteti cere ajutorul lui Uriel.
Pur si simplu sa va ea claritatea de care aveti nevoie, sa va ajute sa intelegeti, sa gasiti solutia.
Chamuel este cel ce aduce iubirea. Ne poate ajuta cu orice tine de acest aspect al vietii noastre – atata relatii amoroase, relatii potrivite pentru noi ori pur si simplu iubirea fata de noi insine. Ne poate ajuta sa gasim obiectele pierdute si culoarea reprezentativa este un verde deschis.
Haniel este cel care ne ajuta cel mai mult la Luna plina sa armonizam energiile feminine cu cele masculine dar si sa recunoastem mesajele divine prin daruri precum clarviziune sau clarauz.
Jeremiel este Arhanghelul ce ne poate ajuta sa facem o retrospectiva a vietii noastre, sa lasam vechiul, sa punem ordine, sa intelegem dar si cel care ne ajuta sa iertam, pe noi, pe ceilalti.
Zadkiel ne poate ajuta cu memoria in viata de zi cu zi si il putem ruga sa ne ajute cand avem examene de exemplu. De asemenea, el poarta flacara violet, cea care purifica, transmuta energiile joase in energii inalte.
Raziel este Arhanghelul misterelor, intelegerii Universului si legilor lui, a viselor, a stiintelor oculte.
Curcubeul il reprezinta putand astfel sa si echilibreze fiecare chacra prin culoarea corespunzatoare.
Metatron se ocupa de copiii speciali, copiii indigo, de cristal etc. insa ne poate ajuta si cu echilibrarea, curatarea chakrelor cu ajutorul cubului sau. Are o relatie speciala cu Dumnezeu si a fost candva om.Il putem auzi cand vine printr-un sunet metalic.

Cum lucram cu ingerii?

Cerem intai prezenta lui Dumnezeu, ne conectam la El si Il rugam sa ne trimita ingerii cei mai potriviti pentru vindecarea sau rezolvarea unui anumit aspect sau situatie.
Apoi facem cerinta cu propriile cuvinte, din inima pentru rezultatul pe care il dorim. De exemplu daca ne dorim sa plecam intr-o excursie vom cere acea excursie si nu banii pentru ea : ”Va rog ajutat-ma sa merg in aceasta excursie pe care mi-o doresc foarte mult”.
Aranjati toate lucrurile astfel incat eu sa fiu acolo ”Bineinteles ca ne vom face si noi partea in sensul de a cauta un bilet de avion pentru ca suntem creatori la randul nostru.
Cerintele sa fie cat mai specific si fara teama de a deranja pe cineva. Ingerii sunt iubire, nu au cum sa se supere si pot ajuta pe toata lumea in acelasi timp.
Este bine sa adaug la cerinta ”daca este in Voia ta Doamne sau daca este spre binele meu cel mai inalt”. Daca cer impacarea cu X sau Y este posibil sa se intample insa aceasta sa nu fie spre binele meu.
Este important sa intelegem ca nu tot ceea ce mintea noastra doreste este si bine pentru noi. Lucrurile vor fi implinite dar nu neaparat ne vor face si fericiti.

De aceea este important sa aliniem vointa noastra cu a lui Dumnezeu?

Puteti cere si in joaca ingerilor sa va ajute. De fapt, atunci cand nu exista atasament functioneaza cel mai bine. Daca eu cer ceva si apoi ma gandesc la asta zilnic de 3 ori pe zi sunt sanse ca dorinta sa nu iti fie implinita prea repede. O blochezi pentru ca nu ii dai drumul cu incredrea ca ea a fost auzita de prima oara. Cand testezi ceva …de genul: vreau cartea asta, fara sa fie un atasament acolo…vei vedea cat de repede se va implini…sau lucruri marunte precum o cafea, un tricou etc.
Nu este necesar sa spui tu Cum anume sa se rezolve o situatie pentru ca perceptia ta este una limitata. Poti cere sa se intample/infaptuiasca pentru binele tau cel mai inalt / in modul cel mai potrivit si armonios pentru tine etc si sa ai incredere ca ceea ce urmeaza este ceea ce ai nevoie.
In timp, lucrand cu ingerii tot mai des si mai mult vom integra frecventele lor, ei fiind energie si nu persoane cu aripi cum ne inchipuim.
Vom reusi sa simtim cum accesam din interiorul nostru acea frecventa a Arhanghelului cu care lucram.Nu uitati de ingerii pazitori si vorbiti cu ei mereu.
Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!