Invocare pentru transformarea contractelor sufletului nostru

Scopul sufletului vostru in crearea unui contract energetic este sa seteze o intentie care sa actioneze ca o lumina călauzitoare pentru implinirea sufletului vostru. Aveti optiunea sa nu duceti la bun sfarsit contractul odata ce el este incheiat, aceasta decizie vine mai degraba din sufletul vostru decat din personalitatea voastra. Sufletul vostru va alege contracte cu alte suflete sau fiinte de lumina pentru a crea cea mai profunda invatare si implinire posibila si disponibila voua.

Sufletului  stie cel mai bine ce este bine pentru noi si ce nu. Cunoaste misiune noastra din aceasta viata, Ne cunoaste vietile noatsre trecute si tot ce am facut acolo. Mai mult noi facem parte dintr-o comunitate de ghizi care ne calauzesc.

 

Invocare pentru transformarea contractelor sufletului nostru

O invocatie foarte puternica care va ajuta sa transformati toate contractele pe care sufletul vostru le-a facut vre-o data. Contractele care au expirat vor fi eliberate, altele vor fi actualizatre si improspatate. Pe masura ce contractele sunt improspatate, veti putea primi ghidare, noi abilitati se vor trezi, in constientizarea voastra constienta va aparea aducere aminte si intelepciune.

Invocare pentru transformarea contractelor sufletului nostru

”Ii invit pe Maestrii Ascensionati care au fost alesi de comunitatea mea de ghizi ca sa supravegheze transformarea contractelor sufletului meu. Va rog sa va apropiati de mine si sa ma invaluiti cu Lumina, Iubirea si sustinerea voastra. Este dorinta mea să fiu constient/a in modul cel mai potrivit pentru mine de transformarea prin care sufletul meu trece acum. Va rog sa ma ajutati sa devin constient/a de contractele create de catre sufletul meu si care este nevoie sa fie eliberate acum. Ajutati-ma sa eliberez aceste contracte in mod constient sau inconstient ”Farului Imbogatirii Contractului Sufletului” cu usurinta si perfectiune. Ajutati-ma sa devin constient/a de contractele sufletului meu care au nevoie de improspatare si actualizare in ”Farul Imbogatirii Contractului Sufletului” si ajutati-ma in mod constient sau inconstient sa experimentez influenta pozitiva a transformarii din fiinta mea. Ajutati-ma sa raman echilibrat/a si in pace pe parcursul intregului proces. Va multumesc!”

Sa va fie de folos!

 

 

 

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!