Arhanghel Gabriel – Ingerul darurilor materiale si spirituale

Arhanghel Gabriel – numele lui inseamna “Dumnezeu este taria mea”. Gabriel este arhanghelul care le-a vestit Elisabetei si Mariei nasterea fiilor lor, Ioan Botezatorul si Isus din Nazaret. Tot el i-a dictat lui Mohamed textul spiritual al Islamului, Coranul. Astfel, Gabriel a devenit cunoscut ca un inger “mesager”. Arhanghelul Gabriel este usor de recunoscut are o floare de crin alba in mana. Este un arhanghel al iubirii. Arhanghelul Gabriel este arhanghelul darurilor materiale si spirituale.

Nu poti sa ai copii?  Ai probleme de comunicare cu copii tai sau cu cei din jurul tau? Solutia este sa-l invoci pe Arhanghelul Gabriel. El ii calauzeste si ii ajuta pe parintii care isi doresc un copil. Gabriel ajuta pe oricine a carui misiune personala in aceasta viata implica arta sau comunicarea. Daca ai nevoie de ceva poti citi in ziua de luni acatistul Arhanghelului Gabriel si Mihail; ti post negru de duminica seara de la ora 24 pana luni seara la ora 24, aprinzi o lumanare si citesti acatistul pentru dar.

 

Arhanghel Gabriel

Chemati-l pe Arhanghelul Gabriel pentru ajutor, calauzire daca sunteti actor, artist, scriitor, dansator, jurnalist, muzician, reporter, cantaret, compozitor, profesor sau desfasurati orice activitate care implica transmiterea unor mesaje spirituale sau nu. Arhanghel Gabriel va deschide usile pentru a va ajuta sa va exprimati talentul in cel mai potrivit mod. Ii ajuta pe artisti sa-si depaseasca teama si emotiile. Gabriel este un arhanghel al actiunii, este inger pazitor pentru cei al caror nume este Gabriel sau Gabriela. Arhanghelul Gabriel este un inger care va aduce daruri materiale si spirituale. Cand aveti nevoie de ceva chemati-l cu incredere.

Arhanghel Gabriel ajuta la:

  • adoptarea unui copil
  • conceperea unui copil
  • protejeaza copii
  • protejeaza mamele insarcinate
  • artistii si proiectele legate de arta
  • persoanele care in munca lor folosesc comunicarea

Daca aveti de tinut un discurs, o prezentare, o lectie etc. nu ezitati sa-l chemati-l pe Arhanghelul Gabriel sa va ajute sa depasiti emotiile, sa comunicati usor si ceea ce trebuie sa afle publicul. Arhanghel Gabriel va ajuta sa captati atentia publicului.

Inainte de a incepe orice proiect artistic sau de comunicare, cereti-i Arhanghelului Gabriel sa va calauzeasca, si sa va vegheze activitatile.

Cum putem sa-l invocam pe Gabriel:

Arhanghel Gabriel, te rog sa fii alaturi de mine in timp ce (descrie proiectul). Te rog sa deschizi canalele mele cretatoare, astfel incat sa sa fiu intr-adevar inspirat(a). Ajuta-ma sa-mi deschid mintea pentru a putea da nastere unor idei unice. Si te rog sa ma ajuti sa am energie si motivatia necesara pentru a duce la bun sfarsit aceasta inspiratie. Multumesc, Arhanghel Gabriel.  

Arhanghelul Gabriel

Arhanghel Gabriel iti multumesc pentru dragostea si tandretea cu care ma insotesti permanent, pentru incurajarile si bucurii, pentru inspiratie si alinari sufletesti. Inger al Bucuriei inalta sufletul meu, adu in el puritate si simplitate. Ajuta-ma sa am incredere in mine, sa recunosc si sa folosesc darurile pe care le-am primit de la Dumnezeu. purtator al vestilor bune, invata-ma sa ascult si sa inteleg cuvantul lui Dumnezeu.    

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!