TEHNICA DE CURATARE – DUSUL DE LUMINA

Tehnica de curatare – dusul de lumina

Asa cum zilnic avem grija sa ne spalam corpul fizic: sa ne facem dus, sa ne spalam pe ochi, pe dinti, sa ne taiem unghile, parul ca sa aratam ingrijiti si sa mirosim bine tot asa trebuie sa avem grija si de celelalte structuri ale noastre.

Omul nu este doar corp fizic.

Zilnic gandim negativ, suntem rai, uram, barfim, ne certam, ne enervam etc. toate aceste actiuni ale noastre raman in campurile noastre si ne blocheaza.

Cu timpul structurile noastre se imbacsesc si incep sa nu mai functioneze corect si atunci incepem sa ne imbolnavim, oamenii sa fuga de noi, sa nu mai avem succes, bani etc.

Tehnica de curatare – dusul de lumina

Cum te simti atunci cand nu te speli pe corp cateva zile sau saptamani?

Ceea ce se intampla acum in Univers este asemanator unui dus cu Lumina care scoate la suprafata toata mizeria si mirosurile din mintea, spiritul si sufletul umanitatii.

Nu mai putem ascunde in sertarele dulapului interior gandurile obsesive, atitudinile distructive, emotiile negative. Miasmele pot fi percepute de fiecare traitor.

Frica miroase a acru, barfa este amara, zgarcenia este sarata si tot asa. Tot ce se opune legilor divine miroase urat, iar tot ce respecta aceste legi divine este plin de mireasma.

Cum miroase trupul sfintilor dupa sute de ani?

Universal incearca sa ne spele cu apa calduta, potrivita sau cu apa rece ca gheata, dupa cum suntem si noi… mai mult sau mai putin deschisi la schimbare. Insa spalatul este obligatoriu. Este de dorit sa nu-l amanati prea mult.

Tehnica de curatare – dusul de lumina

  1. Fie citesti psalmii 50 – 70 – 50 – 150  din psaltirea lui David in ordinea asta – curatare, purificare rapida.
  2. Activati-va palmele de lumina divina si cu ele pozitionate deasupra capului cereti dusului de lumina sa va spele de toate limitele care nu va ajuta sa mirositi frumos.

Mirosurile placute atrag situatii minunate si oameni minunati in calea vostra si pentru cresterea voastra pe toate planurile.

Tu ai facut dus astazi?

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!