Energia si puterea parului

Energia si puterea parului
Parul este incarcat cu energia benefica a fiecaruia dintre noi.  Lungimea parului iti poate darui puteri neobisnuite, nu doar in sens pozitiv ci si negativ. Parul ne arata legatura multilaterala a omului cu cerurile si ne vorbeste despre un diapazon larg de unde pe care le poate receptiona.
Energia si puterea parului

Energia si puterea parului

Dintotdeauna, magii, vrajtorii si vrajitoarele au purtat parul lung, lasat sa cada pe umeri si pe spate.
In Evul Mediu, cand o vrajitoare suferea o condamnare la arderea pe rug, mai intai i se reteza parul deoarece judecatorii erau convinsi ca parul lung le-ar fi dat puterea sa le salveze. Convingerea acelor vremuri era ca puterea celor ce se ocupau cu vrajile, venea din parul lor, fiind cu atat mai mare cu cat parul era mai lung si mai bogat.
Parul nostru este extensia fizica a gandurilor noastre, ne da directie de-a lungul vietii; sunt puncte puternice de legatura atat ale corpului, cat si ale spiritului potrivit indigenilor.
Barbatii si femeile intelepte au parul lung; pe de alta parte, in locurile unde tirania a fost prezentata in oricare dintre formele sale, parul scurt a fost obligatoriu si acest lucru, impreuna cu alti factori, a culminat cu infrangerea spirituala si fizica a Oameni buni.
Parul are limbajul si caracterul sau, iar modul in care este stilizat este extrem de important pentru cine il poarta:
  • Linia din mijloc reprezinta alinierea gandirii.
  • Impletitura, unitatea gandului cu inima.
  • Parul slabit inseamna securitate.
  • Par ridicat, convingere.
Momentan oamenii se piaptana fara sa cunoasca semnificatia actiunilor lor si stilul in care se foloseste, parul este important pentru ca lasarea vanitatii sau practicitatii deoparte, felul in care iti porti parul ne va afecta direct starea de spirit.
Prin parul si hainele pe care le purta, se putea cunoaste maturitatea oamenilor, statutul lor in societate sau vremurile de pace si razboi.
Parul a reprezentat gandurile si starea spirituala a individului; aratand legaturile si unitatea spirituala a familiei sale si definirea armoniei culturale si a alinierii spirituale a comunitatii sale.
Parul era un element mistic in toate. Nu permiteau nimănui sa le atinga parul fara permisiunea lor.
Firele de par sunt antenele care colecteaza si canalizeaza energia soarelui sau (prana) catre lobii frontali, partea a creierului care este folosita pentru meditatie si vizualizare.
Este benefic sa te speli pe cap atunci cand esti suparat sau furios, pentru a ajuta la indepartarea emotiilor negative.
Yoghinii recomanda, de asemenea, sa folosesti un pieptan sau o perie din lemn pentru a-ti pieptana parul, deoarece ofera o mare circulatie si stimularea scalpului, iar lemnul nu genereaza electricitate statica, provocand o pierdere de energie. de la par la creier.
Vei observa ca daca te piepteni din fata in spate, din spate in fata, si apoi de cateva ori la dreapta si la stanga, te improspateaza, indiferent cat de lung ai parul. Toata oboseala zilei va dispărea.
Pentru femei, utilizarea acestei tehnici pentru a pieptana parul de două ori pe zi se spune ca ajuta la mentinerea tineretii, a unui ciclu menstrual sanatos si a unei vederi bune.

Cele mai benefice zile pentru taiatul parului sunt:

Ziua de Marti = depasirea obstacole.
Ziua de Vineri = ziua schimbărilor in bine, a evolutiei spirituale, amplifica energía si capacitatea de a transforma raul in bine.
Toate zilele cand Luna este in crestere – parul creste sanatos si mai repede.
Nu Recomand niciodata tunsul si taiatul unghiilor Lunea – prima zi, cand avem nevoie de toata energia, forta si vitatalitatea noastra, dar si sa ne ramana Sporul in casa, viata, familie.
Tunsul Lunea inseamna sa pierdem parte din energia benefică dar si Sporul!!!

Cele mai nefavorabile zile sunt:

Lunea, Duminca, ziua de Craciun, de Buna Vestire, Ziua Sfaintei Treimi si cand Luna este in descrestere, parul va creste mult mai greu si se deterioreaza mult mai rapid.
In ceea ce ii priveste pe domni, nu RECOMAND nicidata barbieritul Lunea = risipiti/eliminati energia benefica si sporul!
Menționez că este la fel de valabil si pentru animale si copii!
La animale se reflecta in starea de sanatate a acestora !
4.7/5 - (7 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

6 comentarii la „Energia si puterea parului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!