CUTIA REIKI PENTRU INDEPLINIREA DORINTELOR

Cutia Reiki pentru indeplinirea dorintelor

Reiki este energie infinita, nu are limite, este inteligenta si iubitoare, este vindecatoarere si hranitoare. Reiki are puterea de a ajuta la indeplinirea viselor, dorintelor noastre si asta este MAGIC.

O cutie Reiki este un instrument care ne poate ajuta sa concentram un rezervor infinit de energie intr-un spatiu definit, in scopul de a atinge un anumit scop.

O cutie Reiki poate ajuta atat in vindecare cat si in manifestare. Dar exista unele limitari sau conditii pentru a indeplini dorintele: dorinta ar trebui sa aiba un impact pozitiv, ar trebui sa fie in beneficiul cator mai multe persoane.

Dorința ar trebui să fie in beneficiul personal, familial, al societatii si umanitatii, sa nu faca rau nimanui, astfel incat energia buna, vibratiile pozitive sa ajute indeplinirea cat mai repede.

Cutia Reiki pentru indeplinirea dorintelor

Cutia Reiki pentru indeplinirea dorintelor

1. Confetionati o cutie sau cumparati o simpla cutie confectionata dintr-un material de eco.
2. Curatiti cutia inainte de a trece mai departe. Ne dorim ca aceasta cutie sa „gazduiasca” doar cele mai inalte energii.
3. Trasati simbolul puterii pe baza, pe capacul si pe peretii cutiei. Daca sunteti acordati la simbolul maestru, il puteti trasa pe cutie. Daca sunteti practicant de nivel 1, puteti sari peste pasul 3 si treceti direct la pasul patru.
4. Se pune cutia intre palme si dati Reiki cutiei.
5. Acum pregatiti biletelele de intentie pe care le veti pune in cutie. (bucati mici de hartie alba scris cu pix negru, care vor contine o scurta descriere a celor mai profunde cereri – dorinte / vindecare.) Cerintele vor fi scrise la timpul prezent, fara sa contina cuvantul “nu”, ca si cum s-ar fi indeplinit dorinta.

De exemplu: „Multumesc Reiki / Univers pentru abundenta iubirii din viata mea.” Sau „Multumesc Universului pentru slujba mea, care imi aduce pace, multumire, binecuvantari si abundenta  financiara.”

Ati putea scrie, de asemenea, intentiile de vindecare: „„Multumesc Reiki / Univers pentru ca m-a ajutat sa ma vindec si sa eliberez aceasta amintire traumatica din trecutul meu.”

Dupa ce scrieti biletele cu intentiile/dorintele voastre, puneti-le in cutie si inchideti-o.
6. Se pune cutia intre palme si dati Reiki pentru cateva minute in fiecare zi. Apoi, pastrati-o intr-un loc sigur, care este curat si privat.

De asemenea, puteti pune cristale / poze cu Ingerii, Arh., Sf. Treime,  busuioc, bobite de tamaie, simboluri (crucea, floarea vietii, infinit, etc.) in interiorul cutiei Reiki pentru a adauga un plus de energie pozitiva.

Verificati din cand in cand cate dorinte/intentii s-au implinit. Cu o atitudine de recunostinta, se ard biletele care au dorintele realizate. Puteti adauga alte bilete cu dorinte oricand doriti. Continuati sa lucrati cu cutia Reiki asa cum ati facut-o anterior.

Daca sunteti practicant Reiki de o lunga perioada de timp si mai ales daca ati fost acordati la gradul de Maestru, se poate lucra cu cutia diferit. Veti putea vizualiza doar dorintele, ca forme de energie plutind in caseta din chakra celui de al treilea ochi.

Desenați un simbol de maestru mare peste caseta, in fiecare zi si intentionati ca Reiki sa energizeze si sa binecuvanteze cutia.

NOTA:

Tineti minte ca o cutie Reiki serveste ca un mijloc pentru a ajuta la concentrarea fluxului de Reiki pentru un anumit scop. Deci, folositi-l cu o atitudine de recunostinta fata de Reiki pentru binecuvantarile multiple pe care le aduce in viata noastra!

Cutia poate fi inlocuita cu un caiet in care va scrieti dorintele.

Acordaje Reiki, toate nivelele la distanta, tratamente Reiki, la distanta, cu programare

Rate this post

13 comentarii la „CUTIA REIKI PENTRU INDEPLINIREA DORINTELOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!