Cutia Reiki pentru a atrage bani

Cutia  Reiki pentru a atrage bani este ca un magnet pentru bani. 

Va alegeti o cutie frumoasa care sa va placa, de preferat in culorile prosperitatii, auriu, rosu, negru, verde.

Cutia Reiki pentru a atrage bani

Ce trebuie sa contina Cutia Reiki pentru a atrage bani?

In aceasta cutie puteti pune dorintele legate de obiectivele financiare. Ideal ar fi sa va confectionati propria cutie in loc sa o cumparati gata facuta, deoarce astfel va infuzati propriile energii în ea.

Curatiti cutia inainte de proiectarea acesteia. Desenati pe ea simbolurile Reiki care ajuta la materializarea obiectivelor voastre financiare, atrag banii, lipiți poze cu bani.

Puteti folosi simbolurile din initierile Reiki: Abundenta si Prosperitate Reiki, Money Reiki, Raul banilor, Bussiness miracle Reiki, Ingerul banilor, Arborele abundentei reiki, Abundenta si Succes Reiki, Abundantia Ray, Fortuna Luk Ray, etc.

In cutie puteti pune simboluri de abundenta: dolari (bancnota de 1$ care are simbolul prosperitatii pe ea), euro, imagini ale unor pachete/fisicuri de bani, simbolurile Midas Star etc.

Mai puteti pune cristale care atrag bani, abundenta  si prosperitatea cum ar fi: aventurin, citrin, malachit, zincit, vanadinit etc.

Puteti lipi pe capac in interior o oglinda. Se stie ca oglinda inmulteste tot se se reflecta in ea.

Pueti lipi poze cu entitati care se ocupa cu aducerea banilor, vindecarea relatiei voastre cu Ingerul Banilor, care se ocupa cu abundenta si prosperitatea cum ar fi:

Abundantia, Fortuna, Lakshmi, Ganesha, Tara galbena, Dzambala galben, Buddha al prosperitatii, Lu Hsing, Arh. Rafael, Uriel, Gabriel, Mihail etc.

Proiectele Reiki pentru bani

Pe o coala de alba de hartie scrieti  cu negru intentiile pe care le doriti la timpul prezent. De exemplu, „eu castig 600.000 ron pe luna sau banii vin la mine cu usurinta si fara efort sau sunt un magnet pentru bani”.

Lasati-va ghidati de propria intuitie.

Binecuvantati in fiecare zi cutia Reiki pentru bani si imaginati-va ca toate dorintele sunt indeplinite, ca in curand obtineti si faceti ce doriti cu ei. Da-ti zilnic cutiei Money Reiki.

Se pot spune, de asemenea afirmații in timp ce dati energie cutiei Reiki pentru bani.

Ori de cate ori dorintele devin realitate indepartati hartia pe care ati scris dorinta speciala, ardeti-o si inlocuiti-o cu un biletel de multumire.

Eliminati biletele de multumire dupa trei luni.

Acordaje Reiki la cerere!

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!