Rugaciunea “Tatal Nostru” si efectele ei terapeutice

Rugaciunea "Tatal Nostru" si efectele ei terapeutice

Rugaciunea “Tatal Nostru” si efectele ei terapeutice

Anumite cuvinte ale rugaciunii “Tatal Nostru” reprezinta cuvinte-cheie care declanseaza deschiderea unei glande, si anume:

Rugaciunea “Tatal Nostru” si efectele ei terapeutice

  • Tatal Nostru, care esti in ceruri deschide glanda pituitara,
  • Sfinteasca-se numele Tau deschide glanda pineala,
  • Vie imparatia Ta si Precum in cer deschid glanda tiroida,
  • Faca-se voia Ta, (…) si pe Pamant deschide glanda timus,
  • Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi deschide gonadele (glandele sexuale masculine si feminine),
  • Si ne iarta noua greselile noastre, precum iertam si noi gresitilor nostri deschide suprarenalele,
  • Si nu ne duce pe noi in ispita deschide celulele lui Lyden (sau Leydig, care nu sunt chiar o glanda, ci un ansamblu de celule secretoare de hormoni, localizate sub ombilic si deasupra gonadelor),
  • Ci ne izbaveste de cel rau deschide glanda timus,
  • Caci a Ta este imparatia deschide glanda tiroida, si puterea deschide glanda pineala, si marirea deschide glanda pituitara, Amin.
Corpul uman are centrii energetici, chakrele superioare sunt in legatura cu energiile cerului, iar cele inferioare sunt in legatura cu energiile pamantului.
Partea superioara a corpului uman este legata de viata spirituala, iar cea inferioara este legata de viata fizica, respectiv cu placerile ei legate de materie (mancare, sex etc.).
O functionare corecta a corpului este asigurata de deschiderea tuturor centrilor lui, atat a celor superiori, cat si a celor inferiori.

Rugaciunea “Tatal Nostru” deschide pana la jumătatea ei, de sus in jos, centrii energetici, glandele organismului, iar de la jumatate pana la “Amin” verifica deschiderea lor de jos in sus.

Spusa cu credinta, aceasta rugaciune face ca un fior interior, ca un curent, sa strabata corpul din cap pana in picioare. Este dovada ca nu exista blocaje in circuitele energetice ale corpului.

Din punct de vedere religios, explicatia consta in producerea unui fior creat de Divinitate, care a ascultat ruga credinciosului. Iata ca vindecarea, de orice natura ar fi, consta in modificarea vibratiilor Eului interior, in a pune tesuturile vii ale corpului in rezonanta cu Energiile Creatoare, Divine.

Rugaciunea Tatal Nostru spusa zilnic la aceeas ora de 40 de ori si spusa 40 de zile are capacitatea de a restructura ADN-ul nostru.

Ridica vibratia si automat incepe vindecarea corpului, entitatile care sunt atasate de noi pleaca pentru ca nu suporta vibratia inalta. Asadar, rugaciunea transforma mentalul si fizicul celui care se roaga.

3.7/5 - (10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!