Cele 9 frecvente Sacre

Cele 9 frecvente Sacre

Cu cat vibratia este mai inalta, cu atat este si forta mai mare. Gandirea este considerata cea mai inalta forma de vibratie, de aceea are si frecventa cea mai inalta. Fiind frecventa cea mai inalta, este considerata o forta importanta in univers.

Cresterea spirituala este singurul motiv si scop al vietii noastre pe pamant. Fiecare individ trebuie sa invete sa foloseasca aceasta energie pentru cresterea lui spirituala si in scopuri constructive.

Utilizarea constructiva (pozitiva) a acestei energii ridica nivelul de constientizare a omului si, prin urmare, ii inalta ritmul vibratiei sau frecventa. Fiecare persoana are un ritm specific al vibratiei. Toate problemele pamantesti ale omului sunt create de proiectiile gandirii sale.

Ceea ce proiectam cu mintea, sub forma de ganduri, cream si primim. Cresterea spirituala necesita eliminarea gandurilor negative, care risipesc “forta vitala” sau energia vitala.

Fiecare persoana, in mod constient sau nu, foloseste aceasta energie. Corpul uman foloseste energia pentru a vindeca ranile, a reduce starea de oboseala si stres si pentru a creste fizic si spiritual.

Cele 9 frecvente SACRE

174 Hz frecventa unui anestezic natural. Amelioreaza durerile si ofera un sentiment de securitate si curaj.
285 Hz este frecventa care vindeca si regenereaza tesuturile. Restructureaza organele deteriorate, carora le transmite informatia de a reveni la forma originala.
396 Hz este frecventa puterii in realizarea obiectivelor. Extirpa sentimentele de vinovatie, chiar si pe acelea care sunt stocate adanc in subconstient.
417 Hz este frecventa care indeparteaza energia negativa nu numai din organism, dar si din mediul in care te afli.
528 Hz este frecventa care aduce ADN-ul la starea initiala perfecta. Produce transformari spectaculoase si te conecteaza cu Miracolul. Este frecventa Iubirii Divine.
639 Hz permite crearea unor relatii armonioase. Este un ton care netezeste problemele existente intre parteneri, prieteni.
741 Hz este frecventa detoxifierii celulelor, organelor.
852 Hz frecventa care trezeste forta interioara si mareste aportul de energie celulara.
963 Hz este frecventa care ajuta la activarea glandei pineale, fiind asociata cu trezirea intuitiei.

Cum ne putem ridica nivelul VIBRATIEI?

Legea vibratiei se aplica gandurilor, lucrurilor in care crezi, actiunilor pe care le faci, intentiilor pe care le ai si cuvintelor pe care le rostesti.

Daca nu iti place ce ai atras in viata ta, ridica-ti vibratia invocand o putere pozitiva si aplicand in mod eficient Legea Atractiei.

Pentru a-ti mari vibratia trebuie sa incepi prin a face un efort constient de a-ti canaliza energia mai mult pe emotii pozitive si mai putin pe sentimente negative.

Mai important decat orice, schimba-ti convingerile si gandurile ingropate in subconstientul mintii.

Acest proces te va ajuta sa treci Legea vibratiei pe autopilot. Astfel, vei emite semnale la o frecventa mai inalta folosind puterea mintii – atat partea constienta, 1/6, cat si cele 5/6 parti inconstiente.

Totul incepe cu constientizarea limitarii impuse de propriile ganduri si convingeri.

Legea vibratiei spune ca orice vibratie trimisa pentru ceva bun se ridica la frecvente mai inalte pe masura ce se misca prin timp si spatiu pana cand se intoarce la cel care a trimis-o, aducand cu sine darul acestor frecvente inalte.

Pe de alta parte, orice vibratie trimisa pentru scopuri egoiste, cum ar fi lacomia si puterea nu vor aduce inapoi decat vibratii de o frecventa joasa.

Cand cineva absoarbe energie de la altii, isi scade ritmul vibrational. Pe de alta parte, cand daruiesti energie, iti ridici ritmul vibrational.

Cand radiezi lucruri bune, iti maresti frecventa vibrationala. Lucreaza la eliminarea a tot ce este negativ si reprogrameaza-ti mintea subconstienta.

Succesul tau depinde de eforturile de a elibera puterile mintii tale subconstiente.

4.4/5 - (9 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Cele 9 frecvente Sacre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!