Daca ai necazuri in viata, citeste Paraclisul Maicii Domnului

Oricate necazuri sau probleme ai avea in viata, nu trebuie sa-ti pierzi credinta in Dumnezeu, spun sfintii parinti, care ne indeamna ca atunci cand viata ne pune la grea incercare sa citim timp de 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului.

Daca ai necazuri in viata, citeste Paraclisul Maicii Domnului

Cititi Paraclisul seara

Sigur ca toate rugaciunile catre Maica Domnului sunt aducatoare de fericire si realizari de dorinte, insa atunci cand simtiti ca nimeni nu va mai poate ajuta, rostiti cu toata increderea Paraclisul Maicii Domnului. Pentru a avea efectul dorit, acesta se citeste timp de 40 de zile si veti vedea cum in viata voastra se intampla un miracol.

Paraclisul Maicii Domnului se citeste 40 de zile pentru: vindecarea de boli in fata carora chiar si medicii ridica neputinciosi din umeri, gasirea rapida a unui loc de munca sau pastrarea serviciului, grabnica si binecuvantata casatorie, zamislire de prunci, rezolvarea tuturor problemelor care se ivesc intr-o familie si luminarea mintii partenereului care a luat-o pe cai gresite. E bine ca sfantul Paraclis al Maicii Domnului sa se citeasca seara, in genunchi, in fata unei icoane, cu inima curata si credinta ca toate dorintele cerute se vor implini si cu o lumanare aprinsa.

4.1/5 - (8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!