Rugaciunea Sfintei Marta – se spune 9 marti la rand pentru indeplinirea dorintelor

Rugaciunea Sfintei Marta – Se spune in fiecare zi de marti, la aceeasi ora, cu o lumanare sfintita aprinsa…
Se spune ca rugaciunea este atat de puternica, incat chiar inainte de a se termina cele 9 marti, veti obtine ceea ce va doriti.

Cine a fost Sfanta Marta?

Sfanta si dreapta Marta s-a nascut in Antiohia, din parinti binecredinciosi, de care fiind silita spre nunta si neinvoindu-se, ci dorind sa vietuiasca in feciorie, i-a poruncit ei o dumnezeiasca vedenie in biserica Mergatorului Inainte, ca sa se supuna parintilor sai si sa se insoteasca cu barbat. Si a zamislit fiu pe Sfantul Simeon (Pomenirea lui la 24 mai), dupa dumnezeiasca daruire, care i s-a vestit ei prin aratarea Sfantului Ioan Mergatorul inainte precum se scrie pe larg despre aceasta, in viata Sfantului Simeon. Insa, nepetrecand multi ani cu barbatul sau, a ramas vaduva ai isi createa pruncul cu toata luarea aminte, pazindu-l dupa porunca Sfantului Mergatorului inainte, de vreme ce acela avea sa fie vas al Sfantului Duh. Si se ruga totdeauna lui Dumnezeu pentru fiul sau, ca sa-l primeasca de la dansa spre slujba sa, ca altadata pe Samuil de la proorocita Ana.

Rugaciunea Sfintei Marta – se spune 9 marti la rand pentru indeplinirea dorintelor

 

„Sfanta Marta, patroana zilelor de marti, ma indrept catre tine, plina de incredere, tie iti cer ajutorul. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini la greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.
Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele. In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum……(aici iti rostesti dorinta).
Te implor, ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.
Amin.”

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

1.5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!