Coaserea corpurilor energetice

Organismul uman, ca si plantele si celelalte vietuitoare, emit radiatii electromagnetice. In jurul fiecarui sistem viu exista un biocamp energetic propriu care il inconjoara. Aceste campuri bioenergetice reprezinta  Aura bioenergetica. Acest camp de energie, sau Lumina care inconjoara complet corpul nostru fizic, este format din straturi numite campuri sau corpuri.

Acestea sunt:

  1. corpul fizic
  2. corpul eteric sau bioenergetic
  3. corpul emotional
  4. corpul astral
  5. corpul mental
  6. corpul cauzal sau corpul karmic
  7. corpul spiritual
  8. corpul cosmic sau corpul vehicul intermediar
  9. corpul atmic sau scanteia divina

Corpurile se pot sparge prin atacuri energetice, violenta fizica,

Coaserea corpurilor energetice

Corpurile energetice se pot coase, binenteles nu cu ata si ac, fizic, ci energetic. In locul unde un organ este bolnav, aura este modificata, sau sparta. Daca este sparta, energia se scurge prin spartura, sau gaura continuu. Degeaba mananca mult, sau inghite medicamente, bolnavul nu se vindeca.

In aceasta situatie cautam corpul energetic care este spart in zona organului bolnav, ceri sa-l vezi, ceri ata, ac si un material identic cu cel al corpului spart si ii dai comanda de coasere. Vei observa ca uneori coaserea se face spre dreapta, alteori spre stanga, uneori pasul cusaturii este mai mic si alteori mai mare, este in functie de corpul energetic respectiv si problema. Verifici de la corpul sapte in jos. S-ar putea sa fie toate corpurile sparte, dar cel in dreptul caruia este spartura mai mare, acolo este organul bolnav.

Daca spartura este la corpul 6 care este corpul cauzal sau karmic, descoperiti ca boala este karmica. Spartura pe corpul 7 – corpul spiritual nu exista. Chiar si bolile de la cap nu sunt pe corpul 7 – coprul spiritual, pot fi pe 6 – corpul cauzal sau corpul karmic, daca sunt karmice, sau de la corpul 5 – corpul mental spre corpul 1 – corpul fizic, adica de la mental in jos spre cel fizic.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

2 comentarii la „Coaserea corpurilor energetice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!