Repararea ADN-ului uman

Oamenii de stiinta spun ca ADN-ul nostru se modifica in aceasta ultima perioada. Vom dezvolta 12 spire. Medicina moderna a recunoscut, in mod oficial, primul caz al unui copil ce are trei spire de ADN. Fiecare spira de ADN in plus ne va garanta capacitate “supraomenest”, pe care le numim acum “para-normale”. Schimbarile ADN-ului vor duce si la schimbari ale corpului omenesc. Se va schimba si sistemul imunitar, la nivelul celulelor veti observa anomali care nu le-ati mai observat inainte si se vor diviza diferit. Va apare un ADN activat, fiind urmatorul pas din evolutia umana.

ADN-ul este un sarpe, o scara rasucita din 46 de gene, legaturi intre informatia genetica Y si X (yig si yang). Cu timpul aceasta informatie degenereaza, adica un X sau un Y se ciobeste la un colt, legatura se slabeste, iar in plan fizic apare o boala, sau slabiciune.

Repararea ADN-ului uman

Repararea ADN-ului uman

Pentru refacerea ADN-ului, te asezi comod, in liniste si ceri sa vezi ADN-ul, dupa care il maresti sa vezi unde este zona defecta. Apoi cauti o metoda de a regla functia vazand ce lipseste, ce s-a pierdut si ce trebuie refacut si cum.

Daca te deranjeaza ceva, intr-o anumita zona, cauti gena raspunzatoare de zona si o vizualizezi. Presupunand ca observi ca lipseste, la legatura 14, o parte din X, din zona stomacului, bucata topita fiind o lipsa de Argint. Aduci argintul, sau  ceri sa ti se dea, il asezi pe locul lipsa cu lumina, pana vezi ca sta in locul ciobit. In plan fizic vei simti imediat refacerea.

Cel mai bine raspunde la refacerea ADN-ului: argintul, magneziul si vitamina E. Ele pot fi asezate pe spirala ADN-ului, in locul defect, pana la integrarea lor in spirala.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!