Practici zilnice – Cum facem purificarea celor trei meridiane/nadisuri divine?

Practici zilnice – Cum facem purificarea celor trei meridiane/nadisuri divine?

Cele mai importante trei canale de energie sunt cunoscute ca meridiane/nadisuri magice sau divine: Ida, Pingala, Sushumna. Toate aceste canale pot fi poluate. Ele sunt afectate considerabil de energia emotiilor si a gandurilor noastre si, de asemenea, de hrana.

Ida – trecut,

Pingala – viitor,

Sushumna – prezent

Practici zilnice - Cum facem purificarea celor trei meridiane/nadisuri divine?

Bazeaza-te pe intuitia ta pentru a descoperi ce canal e mai curat. Care s-a manifestat cel mai mult in viata ta? Din care canal preiei cea mai multa energie?

Acest exercitiu este ideal pentru a fi practicat in mod regulat, daca se poate zilnic cu scopul de a-ti curata cele 3 canale principale. Foloseste-te de puterea exceptionala de curatare a apei pentru acest exercitiu.

 

Practici zilnice - Cum facem purificarea celor trei meridiane/nadisuri divine?
• Acest exercitiu poti sa-l faci la dus.
• Inainte de a intra la dus, imagineaza-ti ca razele soarelui te lumineaza de sus ca si cum ai fi sub lumina unui reflector.
• Acum, intra la dus. Regleaza para dusului, astfel incat apa sa iasa sub forma de jet si nu de spray. Lasa apa sa curga pe spate de-a lungul coloanei vertebrale, din partea stanga spre partea dreapta.
• Imgineaza-ti ca acesta apa iti curata cele trei meridiane principale Ida, Pingala si Sushumna (trecut, viitor, prezent). Vizualizeaza cum apa trece prin aceste canale, spaland si eliminand toate impuritatile de pe peretii interiori.
• Apoi, lasi jetul de apa sa curga in varful capului  (chakra coroana) si pune palma dreapta pe plexul solar, iar palma stanga peste palma dreapta pe plexul solar. Respira incet si spune-ti cu voce calma si puternica: “Sunt aici si acum”.
• Intreag exercitiu trebuie sa dureze cel putin trei pana la cinci minute. Gandeste-te tot timpul ca-ti cureti canalele energetice. Fa din asta o comanda puternica.

Iata deci ca apa ne poate ajuta si  la purificarea canalelor noastre energetice.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

Rate this post

Un comentariu la „Practici zilnice – Cum facem purificarea celor trei meridiane/nadisuri divine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!