Rugaciunea catre Sfantului Andrei pentru implinirea dorintelor si iertarea pacatelor!

Rugaciunea catre Sfantului Andrei pentru implinirea dorintelor si iertarea pacatelor!

Sfantul Andrei vine in fiecare an la noi, de două mii de ierni incoace, cand incep cele mai dragi sarbatori ale romanilor crestini. Iconografia bizantina il infatiseaza pe Sfantul Andrei imbratisand crucea pe care va fi rastignit.

”Sfantul Apostol Andrei ne-a crestinat si a savarsit prima Sfanta Liturghie pe pamantul Romaniei. El ne-a eliberat de demoni si de patimi si ne-a unit cu Hristos prin jertfa si Liturghie. El ne-a invatat cum sa ne mantuim prin smerenie, prin rugaciune si prin iubire.” Parintele Cleopa

Rugaciunea catre Sfantului Andrei pentru implinirea dorintelor si iertarea pacatelor!

Aceasta Rugaciunea catre Sfantului Andrei pentru implinirea dorintelor si iertarea pacatelor este foarte puternica si ea se citeste in seara de 29 noiembrie cu o lumanare aprinsa.

Ziua Sfantului Andrei, praznuita pe 30 noiembrie, e marcata de superstitia legata de viitor.

Se spune ca in aceasta zi este bine sa rostesti aceasta rugaciune puternica de mai jos, te va feri de boli si necazuri:

In numele Tatalui, si Fiului, si Sfantului Duh, Domnului sa ne rugam…

“Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut faptura, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toată ziua, cu nesocotinta, in chip nenumarat le savarsim.

Noi suntem pacatosi si patimasi, netrebnici si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii; nu ne lasa, Doamne; nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici nu rasplati noua după nelegiuirile noastre.

Ci, pentru ca nu suntem vrednici a castiga prin sarguinta cea de toate zilele milostivirea Ta, daruieste-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv.

Pentru rugaciunile Apostolului Tau Andrei, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toată rautatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne intareste cu darul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor noastre, cu bucurie sa laudam praznuirea lui si sa slavim preasfant numele Tau, in vecii vecilor, Amin!”

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!