Rugaciune de Vindecare pentru a Cincea Raza

Rugaciune de Vindecare pentru a Cincea Raza

Rugaciune de Vindecare pentru a Cincea Raza
Invataturile Maestrilor Ascensionati contin adevaruri cosmice menite sa va traga din somnul spiritual pe care l-ati ignorat de mii de ani.

Ele sunt menite sa va ajute in restaurarea constiintei divinitatii si restaurarea tuturor darurilor spirituale care stau in stare latentă in adancurile adanci ale inimii voastre pe care le-ati permis sa se diminueze la aproape nimic.

Ele sunt menite sa va ajute sa va creati suficienta maiestrie spirituala pentru a face din voi “fiinte ascensionate”, capabile sa se alature rangului nemuritorilor cu toate avantajele care vin cu ele. Sunt menite sa va ajute sa atingeti toate obiectivele pentru intruparea voastra.

Cu o lumanare aprinsa invocati Flacara Vindecarii.

Rugaciune de Vindecare pentru a Cincea Raza

Preaiubita Prezenta EU SUNT, Iubiti Ingeri ai Flacarii Vindecarii, Preaiubiti Maica Maria si Arhanghel Raphael, Iubite Hilarion si toate Fiintele din Lumina care servesc pe Raza Vindecarii.

Eu vin acum inaintea Flacarii Tale pentru a cere vindecare in numele Lui Dumnezeu. Eu stau cu Prezenta mea Dumnezeu, sa fiu eliberat/a si vindecat/a de toate poverile fizice prin Lumina si Iubirea Ta Vindecatoare. De asemenea, cer sa fiu vindecat/a de toate cicatricile eterice, traume psihice si emotionale din aceasta viata si din trecut.

Flacara Vindecarii din verdele cel mai pur, binecuvanteaza-mi forma si fa-ma intreg! Si toarna confort in sufletul meu si iluminare peste mintea mea. EU SUNT Perfectiunea Lui Dumnezeu manifestata in corp, minte si suflet. EU SUNT Lumina Vindecatoare a Lui Dumnezeu care curge si ma face sa fiu intreg. EU SUNT Prezenta Maestrului care imi incarca toate corpurile cu Iubire. Preaiubita Prezenta a Lui Dumnezeu, asa cum imi transform eu constiinta, sa se manifeste perfectiunea cerului in viata mea de zi cu zi, Trimite Raza Ta de Vindecare asupra sufletului meu!

EU SUNT Prezenta lui Hristos care ma incarca cu Lumina Ta Radianta Vindecatoare pana cand devin manifestarea deplina a acestei Lumini.
Preaiubita EU SUNT! Preaiubita EU SUNT! Preaiubita EU SUNT! Multumesc, multumesc, multumesc.

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Rugaciune de Vindecare pentru a Cincea Raza

  • Preaiubită prezența GABRIELA, îți mulțumesc, te iubesc, te ador,și iarăși îți mulțumesc din suflet pentru sfaturile minunate și prețiose!👼🙏😘❤️🌹🌟🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!