Cum absorbi culoarea din mediul inconjurator?

Cum absorbi culoarea din mediul inconjurator?
Cum absorbi culoarea din mediul inconjurator

Ce este culoarea?

De cand ne trezim si deschidem ochii dimineata si pana ne punem in pat seara la somn suntem inconjurati de culori. Culoarea ne influenteaza chiar daca constientizam sau nu acest lucru. Cand devenim constienti de proprietatile culorilor le putem folosi constient pentru diverse nevoi pe care le avem.

Cum ne ajuta culoarea?

Cu ajutorul culorii poti sa te vindeci, poti sa atragi privirile asupra ta, poti atrage clientii prin culorile pe care le-ai ales pentru logo-ul tau sau o reclama. In functie de culorile alese pentru decorarea restaurantului tau, vei avea clienti care revin in restaurantul tau sau nu.  Cand te uiti la o mancare / aliment sti daca este proaspat sau nu in functie de culoarea pe care o are. In functie de culoarea hainelor pe care le porti la un interviu poti obtine un job sau nu. Cu ajutorul culorilor putem sa ne echilibram energetic. Culoarea te poate ajuta sa te concentrezi si sa te focusezi pe un scop, te poate ajuta sa duci la bun sfarsit un proiect pe care parca nu-l mai termini. In functie de culorile care sunt intr-un spatiu poti sa te simti relaxat, odihnit sau agitat, nervos, parca nu ai stare si vrei sa pleci.

Proprietatile culorii

Culoarea lucreaza la nivel subtil, la nivelul subconstientului. Ea are proprietati extraordinare. Cei care creaza reclame stiu foarte bine acest lucru. Ei stiu ce culori vand un produs, ce culori te fac sa actionezi, ce culori declanseaza in subconstientul tau “nevoia”. Culoarea este ca un buton cu care poti declansa resursele inepuizabile ale subconstientului. Cu ajutorul culorii poti “sunta” constientul si sa ajungi la subconstient. Doar ce exista in subconstient se materializeaza in viata ta fizica. Culoarea este ca un limbaj codat pentru subconstientul tau.
Fiecare boala are o culoare asociata pe care o recunoaste subconstientul. Vindecarea are o culoare asociata. In functie de culoarea aurei unei persoane sti ce dezechilibre are.

Cum sti cand ai un dezechilibru?

Subconstientul iti trimite semnale permanent ce dezechilibru ai in corp. Daca vei simti nevoia ca o perioadamai lunga de timp sa porti o anumita culoare la haine atunci este clar ca ai un dezechilibru. Poti anumite culori la bijuterii o perioada mai lunga de timp. Mananci o perioada mai lunga de timp un anumit aliment, fruct, leguma. Esti atras de o anumita culoare inexplicabil, ai un dezechilibru.

Cum absorbi culoarea din mediul inconjurator?

1. Proiectand pe corp lumina unui bec de 100 W sau mai multe becuri, filtrata printr-un ecran colorat.
2. Band apa incarcata cu o culoare. Apa expusa la lumina soarelui (sau a unui bec), filtrata prin lumina convenabila timp de cel putin 4 ore (apa distilata prelungeste viata omului).
3. Prin concentrare, simtind cum suntem inconjurati de culoarea aleasa:
a) vizualizezi rosu, portocaliu si galben, cum ies din pamant si patrund in corp prin talpi;
b) vizualizezi verde, cum vine dinspre orizont;
c) vizualizezi albastru, indigo si violet, cum vin din cer, patrund prin cap, coboara in corp si iradiaza in jurul lui.
4. vizualizezi ca respiri prin chakre culoarea chakrei;
5. Prin purtarea hainelor colorate si accesorii;
6. Prin mediul inconjurator (culoarea peretilor, mobila, perdele, draperi, obiecte din casa, etc.).
Pentru a afla proprietatile culorilor si sa sti ce culoare sa folosesti pentru a obtine un anume rezultat te indemn sa citesti si articolul Cum putem folosi culoarea in beneficiul nostru.
Sau daca vrei mai mult pueti achizitiona Cursul de Cromoterapie.
3.7/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!