Rugaciune de iertare fata de greselile facute fata de energia banului

Rugaciune de iertare fata de greselile facute fata de energia banului

Rugaciune de iertare fata de bani

Banii sunt energie. In sufletul tau sunt inscrise toate drepturile tale divine in bani, iubire, casa, masina, etc. Pierzand din suflet automat vei pierde si din drepturile divine pe care le ai in bani, etc. Practic nu ai suflet, nu ai bani. Pentru asta trebuie sa-ti refaci sufletul periodic.

Dreptul divin in bani

Fiecare om are o anumita suma de bani pe care o castiga lunar prin drept divin. Aceasta suma este determinata de karma personala si karma de neam, de ce faci tu cu banii castigati si modul cum ii castigi. Aceasta suma se poate creste sau se poate micsora in functie de ceea ce faci cu banii.

Ingerul sporului

Pentru problema cu banii Dumnezeul a daruit omului un inger care sa se ocupe cu problemele lui financiare. Acest inger este denumit in popor spor personal. Sporul casei este format din suma sporului persoanelor care traiesc in respectiva casa (sot, sotie, copii).  Pentru rezolvarea problemelor financiare trebuie vazut unde gresesti fata de bani.

Lipsa banilor inseamna un gol de cunoastere

Fata de bani poti gresi prin gand, vorba si actiune. Diferenta dintre ceea ce castigi in momentul de fata si ceea ce iti doresti sa castigi este data de o gaura, o groapa a lipsesi de cunostiinte, de informatii. Daca tu ai avea cunostiintele necesare care sa valoreze suma de bani pe care tu ti-o doresti sa o castigi, ai castiga-o foarte usor, automat acea suma. Daca ai avea cunostiintele respective care sa umple acea gaura a lipsei de cunoastere, tu ai gandi diferit fata de cum gandesti acum, ai vorbi diferit si ai actiona diferit si atutomat ai atrage alta suma de bani. 

Cum cresti dreptul divin in bani?

Cresterea dreptului divin se poate realiza prin educatie: scoli absolvite, cursuri, carti citite. Se mai poate creste prin initieri reiki pe care le primesti si pe care le dai altora, prin post negru, rugaciune (citirea psalmilor), sport, pelerinaje la locuri sfinte, unde sunt moaste si icoana facatoare de minuni, etc. Mai poti aprinde lumanari, sa dai dar la altar, sa ajuti la construirea de biserici sau reconstructia lor, picatrea bisericilor, sa devi ctitor la o manastire si orice fapta buna.

Cum se pierd drepturile divine in bani?

Se pierde atunci cand:

 • te certi, cand urasti pe cineva
 • practici prostitutia si te ocupi de prostitutie
 • cand te armonizezi si empatizezi cu oamenii fie prin munca pe care o faci (terapie, lucrul la ghiseu, lucru cu omul, masaj, etc.)
 • cand faci avort
 • cand ucizi
 • cand cumperi si vinzi alcool si tigari, arme
 • cand bei, fumezi, consumi droguri, etc.
 • cand moare cineva drag
 • cand te desparti de cineva si suferi
 • cand iti place un lucru si nu-l cumperi din diferite motive
 • faci rau cu buna stiinta cuiva, etc.

La nivel de suflet sunt inscrise programele de saracie, de lipsa, de pierdere, de castig, etc.  La nivel de subconstient gasim convingerile limitative; acele expresii pe care le-ai auzit de foarte multe ori si care s-au intiparit la nivel de subconstient si pe care tu le accepti ca fiind adevaruri. Aceste convingeri limitative le-ai primit de la parinti, scoala, rude, societate, etc. si pe care tu le-ai preluat ca fiind adevaruri absolute.  

Exista entitati specializate care se ocupa cu banii, prosperitatea, abundenta, succesul, etc. In cartea mea “Cum sa te transformi intr-un magnet pentru bani” pe care o puteti comanda AICI , am descris pe larg toate aceste entitati; cum se numesc, cum le poti invoca, cum poti sa le pui pe toate intr-o echipa si ele sa lucreze pentru tine, etc.

Rugaciune de iertare fata de bani

„Din toata inima imi cer iertare pentru orice greseli am facut eu fata de bani/energia banului, acum sau alta data, cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta, in orice spatiu, timp, dimensiune sau realitate. Rog din toata inima sa fiu iertat/a!”

Aceasta rugaciune de iertare ar trebui facuta timp indelungat si cu cat mai mult sentiment de parere de rau. In timpul in care faci rugaciunile, ori atunci, ori in intreaga perioada cat vor dura ele pot veni constientizari ale greselilor de gandire si actiune pe care le faci fata de bani. Adica cum gresesti cu gandul, fapta si vorba. Cu ce vine la constientizat, incepe sa modifici in gandirea sau comportamentul tau.

Bine ar fi ca prima data cand se fac rugaciunile de iertare fata de energia banului, sa se faca 40 de zile la rand. Apoi din cand in cand, atunci cand simti, mai faci cate minim 7 zile la rand. Rugaciunea o faci cu o lumanare aprinsa sau ideal cu o cruce de lumina formata din 9 lumanari aranjate in cruce.

Dupa ce faci rugaciunea de iertare, poti adauga:

„Doamne, te rog pe Tine si trimsii Tai sa ma invatati cum sa gandesc si sa folosesc corect aceasta energie, astfel incat sa o pot aduce in echilibru in mine si in viata mea materiala. Multumesc tuturor pentru ajutor!”

 

3.6/5 - (8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!