Rugaciune de protectie catre Sf. Treime

Rugaciune de protectie catre Sf. Treime

Rugaciune de protectie catre Sf. Treime este o rugaciune foarte puternica, pe care o puteti face ori de cate ori va simtiti agresati fizic, emotional sau energetic de catre cineva.

Rugaciune de protectie catre Sf. Treime o puteti face ca protectie impotriva farmecelor, gandurilor negative, invidii si alte rautati ale oamenilor. In momentul in care veti spune aceasta rugaciune Sf. Treime va face un zid de protectie in jurul vostru pentru apararea voastra impotriva oricarei agresiuni care ar putea veni catre voi, casa voastra, familia voastra, firma voastra etc.

Este indicat sa faceti aceasta rugaciune de protectie catre Sf. Treime cu o candela/lumanare aprinsa si in fata icoanei Sf. Treimi.

Rugaciune de protectie catre Sf. Treime

Zid de nebiruit pune in jurul meu, Doamne!

In numele si pentru slava si marirea si puterea Tatalui, si a Fiului si a Sfantului Duh, Maica a lui Dumnezeu, Nascatoarea Mantuitorului meu, Iisus Hristos, indreapta-i pe asupritorii mei, pe clevetitorii si pe uneltitorii mei, spre milostenie si iertare, si invata-i pilda iertarii si a pacii lui Dumnezeu, si opreste-i de indata pe acestia din a-mi face rau mie, casei mele si familiei mele! Iti multumesc, Maica a lui Dumnezeu! Amin!

4.3/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!