Solstitiul de Iarna – Ziua in care minunile se implinesc

Solstitiul de Iarnă – Ziua in care minunile se implinesc

Solstitiul de Iarna – Ziua in care minunile se implinesc. Este o zi prielinica pentru a ne face o lista cu dorintele noastre arzatoare. Noaptea magica in care se deschid cerurile.

Potrivit folclorului romanesc, pe 21 decembrie, in ziua solstitiului de iarna, raul si binele se lupta si cerurile se deschid, dar la fel si strafundurile. In noaptea solstitiului de iarna, oamenii trebuie sa gandeasca pozitiv si sa-si indrepte toate rugile catre cer.

Cu o zi inainte de Solstitiu de iarna, adica pe 21 Decembrie este bine sa mancam usor, mai mult vegetale si sa bem multa apa, pentru a ne acomoda cu energiile zilei care urmeaza. Sarea, zaharul si alcoolul trebuie evitate.

Pe seara, ne vom aseza la masa de scris si vom trece pe o hartie ce anume ne dorim – facem o lista a dorintelor noastre. Scriem totul cat mai precis: cum trebuie să fie lucrul acela, ce energii sa aiba, ce anume sa aduca in viata noastra si cum exact sa se manifeste. Daca este vorba despre ceva material, ar trebui sa enumeram toate caracteristicile fizice.

De obicei lucrurile incep sa se schimbe din momentul in care scriem, pentru ca energiile cu care ne-am exprimat intentia sa intram in contact sunt deja invocate. La sfarsit, putem face un desen (oricat de copilăresc sau rudimentar) care sa reprezinte ceea ce ne dorim.

Pe 22 decembrie, odata ce este depasit punctul distantei maxime dintre Pamant si Soare, in special dupa Rasarit (ora 7.49 dimineata) putem trece la partea practica a infaptuiri minunii.

Vom citi cu voce tare ceea ce am scris cu o seara inainte si vom petrece cinci minute concentrandu-ne asupra desenului. Este bine sa facem acest lucru inainte de a manca, pentru un focus cat mai bun. Dupa ce am incheiat, dam foc hartiei si privim flacarile, pastrand in minte imaginea desenului.

Cenusa trebuie imprastiata la radacina unui copac impreuna cu o mana de seminte sau chiar firmituri de paine pentru pasari, care la aceasta vreme a anului sunt foarte flamande si infrigurate. Asta este tot – energia magica a fost eliberata in Univers, iar intentia se va realiza in cel mai scurt timp.

Spre seara faceti-va timp sa priviti cerul, putin inainte de 19.49 – momentul de maxim al Lunii. Probabil ca nu o sa vedeti decat nori, dar fiti convinsi ca in spatele lor, astrele conspira pentru realizarea dorintei tale. Si de fapt, nici macar nu este vorba despre Solstitiu de iarna. Oricare zi este cea mai potrivita pentru a face o minune. Este de ajuns sa stim ce vrem si sa fim convinsi ca vom primi.

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!