Rugaciune de Dezlegare a legamantului de saracie

Rugaciune de Dezlegare a legamantului de saracie

Rugaciune de Dezlegare a legamantului de saracie – aceasta rugaciune ajuta sa distrugeti si sa decreati tot ce ati spus, facut, gandit vre-odata despre bani, bogatie, abundenta si prosperitate. este o rugaciune puternica care este bine sa se faca duminica si cu o lumanare aprinsa.

Rugaciune de Dezlegare a legamantului de saracie

Dragi Ingeri, Arhangheli, Creatorule a tot ce Exista, fiinte spirituale va chem in ajutor acum pentru a-mi desface legamantul saraciei pe care l-am facut in orice timp, spatiu, incarnare, dimensiune.
Orice am spus, am facut, am gandit distructiv despre bani, saracie, bogatie, abundenta, va rog sa desfaceti cu lumina voastră alba, stralucitoare.
Orice spun, fac sau gandesc distructiv despre bani, saracie, bogatie, abundenta, va rog sa desfaceti ACUM cu Lumina voastra alba stralucitoare.
Orice voi spune, voi gandi sau voi face distructiv despre bani, saracie, bogatie, abundenta, va rog sa desfaceti cu lumina voastra alba stralucitoare.
In numele Creatorului, eu (numele tau de botez), cer ca in acest moment sa mi se desfaca toate legaturile, toate fricile, toate cuvintele, faptele si gandurile distructive, limitarile, autolimitarile, blocajele, programele induse si autoinduse care au legatura cu banii, saracia, bogatia, abundenta din orice timp, spatiu, incarnare sau dimensiune.
(Se repeta de 3 ori)
Amin!
Multumesc, multumesc, multumesc!
4.5/5 - (13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!