Mudra care deblocheaza energia banilor

Mudra care deblocheaza energia banilor
Mudra care deblocheaza energia banilor

Ce este o mudra?

O mudra este o poztie a corpului, mai exact a degetelor. Acestea sunt tinute intr-un anumit mod, ce urmareste un anumit efect, mai exact eliberarea si directionarea energiei pentru restabilirea sanatatii si/sau a starii de bine. Cei care au inventat mudrele sunt vechii hindusi, care aveau cunostinte despre  medicina energetica.

Mudrele fac niste schimbari miraculoase si aduc numeroase beneficii organismului nostru, intrucat atrag energia care ne aduce pace si fericire.

Mudrele pot fi efectuate in orice pozitie comoda: asezat, in pozitie culcat sau chiar in timpul unei plimbari. Pentru un efect maximal este necesara o relaxare fizica si mintala, cu ochii inchisi. Se recomanda sa gasiti un loc linistit, in care nimic nu va va distrage atentia si sa va imaginati culoarea preferata. Mudre le poate realiza oricine.

Mudra care deblocheaza energia banilor

Daca prosperitatea iti este instabila ori blocata, iata mudra care deblocheaza energia banilor.
Ține mainile cu palmele spre fata ta, unindu-le la mijloc, astfel incat degetele mici sa fie unul langa celalalt. Dupa aceea, uneste degetul mare, aratatorul si pe cel mijlociu de la fiecare mana ca in imagine.
Inchide ochii, incearca sa te relaxezi si sa alungi toate grijile pe care le ai. Concentreaza-te asupra inspiratiei si a expiratiei in acest timp. Respiratia trebuie sa devina profunda si lenta.
Imagineaza-ti ca exista intre sprancene un punct in care acumulezi energie. Imprima-ti in minte ca nu trebuie sa pierzi vreodata aceasta sursa importanta.
Realizeaza acest ritual in fiecare zi, de preferat dimineata si seara!
De acum energia banilor este deblocata si tu vei uita ce inseamna sa ai probleme financiare.
4.4/5 - (13 votes)

Un comentariu la „Mudra care deblocheaza energia banilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!