Invocarea Echipei Medicale Energetice Universale

Invocarea Echipei Medicale Energetice Universale
Invocarea Echipei Medicale Energetice Universale
La nivel universal avem un grup special de Maestri Ascensionati cunoscuti drept Echipa Medicala Energetica Universala. Echipa Medicala Energetica Universala este disponibila si in ajutarea celor de pe Pamant, munca lor este magnifica deoarece ei lucreaza cu vibratia voastra energetica in scopul de a va vindeca orice durere, rana sau disconfort.
Echipa Medicala lucreaza cu straturile de energie din voi pentru a va alinia cu Creatorul, imbunatati echilibrul si starea voastră de bine si sanatate. Puteti chema Echipa Medicala Energetica Universala sa va ajute cu toate tipurile de boala, inclusiv cele severe sau boli care va pun in pericol viata, rani, stari de rau, raceala si gripa, boli mentale si emotionale, leziuni sau dureri ale membrelor, afectiuni ale pielii si probleme cu sistemul nervos.
Ei va vor ajuta si cu durerile de cap, lipsa de energie, nasterea copilului, alergii, stresul si disconfortul spiritual, de fapt, cu tot ceea ce are legatura cu corpul vostru. Ei sunt doctorii lumii spirituale si pot ajuta cu orice tratament fizic pe care o persoană il poate experimenta.
O simpla invocare cu propriile voastre cuvinte adresata Echipei Medicale Energetice Universale va poate alinia cu energia lor si le permite sa intervina divin si sa va vindece in modul cel mai potrivit pentru voi.
Aceasta minunata echipa medicala energetica universala lucreaza 24 de ore din 24, nu trebuie sa-ti faci programare la ea, consultatia si tratamentul este gratuit, o chem ori de cate ori ai nevoie.
Ce minunat sa ai propria ta echipa de medici, din cei mai buni la dispozitia ta

Invocarea Echipei Medicale Energetice Universale

Supravegheat/a de ghizii si de Sufletul meu, Eu invoc Echipa Medicala Energetica Universala sa-si canalizeze energia vindecatoare, adanc, in fiinta mea.
Eu doresc sa primesc o stimulare a sistemului meu imunitar, care sa ma ajute ca Eu sa ma bucur de o sanatate radianta.
Eu va cer, de asemenea, sa-mi evaluati corpul fizic, pentru a intelege daca Eu am nevoie de o stimulare sau de echilibrare.
Eu va rog sa ma aliniati cu Sistemul vostru de Lumina al Stimularii si Echilibrarii Vitaminelor si Mineralelor.
Eu Sunt deschis/a si receptiv/a la influenta voastra Divina asupra sanatatii mele fizice si Eu apreciez orice calauzire pe care voi doriti sa o impartasiti cu mine.
Eu va rog sa ma ajutati in mentinerea unui nivel inalt si radiant de sanatate si de stare de bine.
Eu va multumesc pentru interventia voastra Divina.
Asa sa fie!
Apoi este important sa va intindeti si sa va relaxati in pace si liniste, ar trebui sa simtiti cum energia lor se construieste in jurul vostru. S-ar putea să simtiti fiori sau furnicaturi pe piele, raceala sau caldura sau puteti chiar adormi.
Aceasta invocatie poate fi facuta zilnic, pentru a va ajuta sa ramaneti sanatosi si in putere.
4.7/5 - (10 votes)

Un comentariu la „Invocarea Echipei Medicale Energetice Universale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!