Baia cu sare pentru curatarea energiilor negative

Baia cu sare pentru curatarea energiilor negative
Baia cu sare pentru curatarea energiilor negative
Cand te simti suparat, sau trist si nu vrei să faci nimic, cand iti dai seama ca nimic nu merge bine pentru tine, ca te lupti cu cei dragi sau că nu poti dormi bine, acest sfat te poate ajuta.
Daca ati fost intr-un loc cu o energie incarcata negativ, daca sunteti terapeut si ati avut la terapie persoane foarte incarcate negativ, ati stat in preajma unei persoane negativiste etc. puteti folosi aceasta tehnica de curatare a energiilor negative.

Baia cu sare pentru curatarea energiilor negative

Alegeti o perioada linistita in casa ta, vei avea nevoie de apa calda, 2-3 pumni de sare gronjoasa neiodata (sarea de muraturi) si cateva picaturi de ulei esential de: tamaie, salvie, isop, palo santo, ruta de gradina, busuioc, lavanda etc.(le poti comanda din magazinul nostru).
Asa cum spune si in Psalmul 50 “Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati; spala-ma-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi. ” deci isopul, tamaia, palo santo purifica de energiile nedorite. Lavanda relaxeza, da starea de bine.
In cazul in care folositi uleiurile esentiale ele trebuiesc dizolvate inainte de a fi puse in cada in putin lapte, alcool, bicarbonat, sare epson etc.  altfel ele raman deasupra apei si exista riscul sa va arda pielea cand intrati in contact cu ele.
Puteti pune in cada si petale de trandafiri daca aveti alb este ideal pentru ca ajuta la curatarea aurei de energiile nedorite.
Bucura-te de acel moment, poti aprinde tamaie daca este pe placul tau sau orice betisor parfumat care iti place, pune muzica relaxanta, inchide ochii si cere ajutor Ingerului Pazitor sau protectorului tau, pentru a transforma toate energiile negative acumulate in cele pozitive.
Stati in cada 15-20 minunte sau atat cat simtiti nevoia pentru a va relaxa.
 Restabiliti pacea interioara si eliminati blocajele, curata aura de energii negative, restabileste echilibrul emotional dupa o zi grea de munca, stresanta.
Aceasta tehnica se recomanda ori de cate ori simtiti ca sunteti incarcat negativ.
4.9/5 - (7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!