Rugaciune catre Sfanta Treime

Aceasta rugaciune catre Sfanta Treime este extrem de puternica si este benefica pentru a primi Binecuvantarea Sfintei Treimi, pentru a ne regasi calea si menirea pentru care am venit in aceasta viata pe acest pamant.

Ce este Sfanta Treime?

Fiul este lumina Tatalui care a venit in lume ca sa ne lumineze calea spre vesnicie, iar Duhul Sfant e caldura care vine de la Tatal ca sa ne incalzeasca inimile si sa aprinda in ele iubirea lui Dumnezeu. Astfel, cum soarele cu lumina si caldura una sunt, la fel una sunt Tatal, Fiul si Duhul Sfant — Preasfanta Treime. Maica Domnului este legatura noastra cu Sfanta Treime, doar prin ea putem ajunge la Sfanta Treime. Nimic nu trece de ea spre Sfanta Trime, Maica Domnului este mesagera noastra catre ei. Asa ca inainte de a face o rugaciune catre Sfanta Treime este indicat sa ne rugam Maicutei Sfinte sa mijloceasca pentru noi ca rugaciunea noastra si doleanta noastra sa ajunga la Sfanta Treime.

 

 

Sfanta Treime

Rugaciune catre Sfanta Treime

“Preasfanta Treime, Te rog cu iubire Binecuvanteaza si Lumineaza fiinta mea ce a venit sa implineasca voia Ta.
Revarsa peste mine Lumina Binecuvantarii Tale, iar Ea sa ma insoteasca in toate faptele mele pe acest pamant. Constiinta mea sa se trezeasca, iar eu prin voia Ta sa implinesc ce este drept si bine sa infaptuiesc acum in trup.
Aduna-mi gandul, cuvantul si fapta implinirii mele din toate si din tot – chiar cerceteaza-ma – apoi indeamna-ma spre Adevarul Tau!
Bucuria regasirii mele sa fie Binecuvantarea Ta, si demn(a) sa fiu ca in preajma sa iti stau.
Iti multumesc pentru fiecare zi din viata mea, si nu-mi lasa gandul, fapta si cuvantul meu sa rataceasca de la calea ce imi este in fata.
Preasfanta Treime – Binecuvantata sa Fii, iar pasul meu prin Lumina Ta – sa fie regasirea si implinirea.

Amin!”

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!