Ritualul Lord Ganesh pentru a indeparta blocajele din calea noastra

Ritualul Lord Ganesh pentru a indeparta blocajele din calea noastra

Lord Ganesh intruchipeaza Sfanta Treime, Trinitatea – Trimurti in Panteonul hindus, alaturi de cei doi parinti divini ai sai, Cuplul Divin, Shiva-Shakti.

Ganesh, ca si copil christic, nu a fost nascut, ci a fost manifestat direct in creatie. El este privit ca salvatorul si protectorul lumii manifestate.

Ganesh mai este cunoscut si ca protectorul familiei, patronul cunoasterii, al artelor si educatiei, al literaturii, fiind si cel prin care Dumnezeu Tatal confera intelepciunea vietii, prosperitatea materiala, deopotriva cu cea spirituala, fiecarui om de pe acest pamant.

Este recomandat sa-l invocati pe Ganesh inainte de a va angaja in realizarea vreunui proiect  daca doriti sa reusiti. Este destul de mare pentru a inlatura obstacolele si a deschide drum in fata ta. Ganesh este numit „cel care inlatura obstacolele”, deoarece doboara orice blocaj care ar putea sta in calea sa.

Ce aveti nevoie pentru a face acest ritual al Lordului Ganesh:

  • aveti nevoie de o statuie sau o imagine cu Lord Ganesh
  • o statuie sau o imagine a Zeitei Lakshmi
  • un betisor parfumat cu Ganesh
  • o lumanare galbena sau portocalie
  • un pahar cu apa
  • turmeeic, nuci de cocos, mango
  • cristale galbene sau portocali

Creaza un mic altar pentru cele doua zeitati Lakshmi si Ganesh. Acopera o masa cu un material galben sau portocaliu. Aseaza  statueta sau imaginea lui Lord Ganesh mai in spate. In fata ei aseaza niste ofrande: un betisor parfumat cu Lord Ganesh; cristale, monezi, bancnote, un vas cu apa in care puneti o floare de culoare galbena/portocalie, un pahar cu apa, tamaie, turmeeic, nuci de cocos, mango etc.

Incepi sa rostesti mantra „OM GAM GANAPATAE NAMAHA” pe mala de 108 ori.

apoi ii spui Lordului Ganesh care sunt cererile tale, dorintele, visele problemele, greutatile, bolile sau proiectele tale. Vorbeste cu el asa cum vorbesti cu un prieten apropiat.Legatura energetica intre tine si Lord Ganesh are nevoie de timp, incredere si comunicare pentru a se forma. Cei care sunteti initiati pe sistemul Reiki Abundenta si Prosperitate va este mai usor sa va conectati cu energia lui Ganesh.

Nu exista problema, blocaj sau incarcatura pe care sa nu o poata rezolva spre binele tau.

La final dupa ce i-ai spus Lordului Ganesh tot ceea ce doresti sa rezolvi si sa materializezi rostesti din nou mantra lui „OM GAM GANAPATAE NAMAHA” pe mala de 108 ori.

Multumesti pentru ajutor si bei paharul cu apa. Lumanarea o lasi sa arda pana se stinge singura

Ritualul se poate practica 11, 21, 40, 90 sau 108 zile la rand pentru o conectare mai profunda cu Lord Ganesh.

Invocatia Lordului Ganesh

„Iubite Lord Ganesh, iti multumesc ca-mi netezesti calea astazi cu armoniea si pacea pe care le faci sa domine. Ma bucur ca mergi inaintea mea, inlaturand orice obstacol care mi-ar putea impiedica inaintarea. Ajuta-ma sa vad binecuvantarile din toate lucrurile pe care le fac astazi. Multumesc.”

Daca ti-a placut distribuie articolul
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *