Ritualul Zeitei Lakshmi pentru a atrage bogatia, banii, prorsperitatea

Ritualul Zeitei Lakshmi pentru a atrage bogatia, banii, prorsperitatea

Ritualul Zeitei Lakshmi

Zeita Lakshmi reprezinta pentru hindusi succesul si prosperitatea. Cuvantul Lakshmi deriva din sanscritul Laksya, care inseamna “scop” sau “tel”. Ea este zeita sansei si a bogatiei, atat materiale, cat si spirituale. Lakshmi este zeita adorata de majoritatea familiilor hinduse, mai ales de catre femei.

Ritualul Zeitei Lakshmi pentru a atrage bogatia, banii, prorsperitatea

„Lakshmi este zeita bogatiei, sanatatii, prosperitatii, atat materiale, cat si spirituale, intelepciunea usoara, avere, fertilitate, generozitate si curaj. Ea este intruchiparea frumusetii, gratiei si farmecului. Ea aduce noroc. si isi protejeaza devotii de tot felul de mizerie si probleme legate de bani.

Lakshmi este intruchiparea energiei spirituale feminine superioare a lui Dumnezeu, sau Param Prakriti, care purifica, imputerniceste si inalta individul. Prin urmare, ea este numita Zeita Norocului. , si Mama Universului.”

Lakshmi este Zeita prosperitatii si a norocului, care aduce fiecarui om binecuvantarile belsugului. Ii plac mult oamenii recunoscatori si care stiu sa aprecieze valoarea si munca. Mantra de recunostiinta a zeitei Lakshmi este: ” Om Nameh Lakshmi Nanah”.

Ritualul Zeitei Lakshmi

Ce aveti nevoie pentru a face acest ritual al Zeitei Lakshmi:

  • aveti nevoie de o statuie sau o imagine a Zeitei Lakshmi
  • o statuie sau o imagine cu Lord Ganesh (optional)
  • o lumanare roz sau alba care reprezinta bogatia, banii, prosperitatea
  • un betisor parfumat cu Lakshmi
  • cristal roz
  • un pahar cu apa in care putem pune o floare roz, rosii, trandafir
  • un mala
  • moneda sau bancnote etc.

Creaza un mic altar pentru cele doua zeitati Lakshmi si Ganesh. Acopera o masa cu un material in culorile prosperitatii auriu, rosu, roz. Aseaza  statueta sau imaginile Zeitei Lakshmi si Ganesh mai in spate. In fata lor aseaza niste ofrande pentru cele doua zeitati: un betisor parfumat cu Lakshmi si/sau Ganesh; cristale roz, monezi, bancnote, un vas cu apa in care puneti o floare de culoare roz/rosie, petale de trandafiri, tamaie, fructe uscate, foi de dafin etc.

Aprinde o lumanare de culoare roz sau alba pe care poti sa o ungi cu ulei esential de trandafiri, bergamota, vanilie. O oferi ca si ofranda Zeitei si spune zeitei: “Preaiubita Zeita Lakshmi, iti ofer in dar acesta lumanare aprinsa in onoarea ta, acest betisor parfumat, aceste cristale, aceste flori etc. (continui cu toate ofrandele aduse in cinstea ei pe altar). Semintele de coriandru pot fi oferite ca si ofranda Zeitei.

Apoi spui Zeitei care sunt dorintele tale si pentru ce i-ai cerut ajutorul: ex. “Preaiubita Zeita Lakshmi, te rog binecuvanteaza-ma cu …. (suma de bani, marire de salariu, un loc de munca, vindecarea unei boli, noi clienti in afacere, ajutor pentru ….) 

Apoi spui mantra “SHREEM BRZEE” de 108 ori , pe margelele mala.

Iei lumanarea si o rotesti in jurul Zeitei Lakshmi de 3 ori si rostesti mantra acesteia: “OM SHREEM BRZEE LAKSHMI E NAMAHA” ( de 3 ori).

Acum pui mana pe banii pe care i-ai pus pe altar si spui: “Multumesc Zeita Lakshmi pentru binecuvantarile tale de dragoste, frumusete, compasiune, pace, abundenta, prosperitate si bogatie atat spirituala, cat si materiala. Namaste” (de 3 ori)

Lasa lumanarea sa arda pana la capat, pune banii de pe altar in portofel pentru a atrage si mai multi.

Practica acest ritual minim 7 zile.

Lakshmi Mantra poate crea rezultate extraordinare pentru a obtine bani si bogatie uriase. Lakshmi Mantra creeaza o frecventa perfecta in Aura celui care incanteaza pentru a gasi bani. Odata ce Lakshmi Mantra este ajustata si aliniata cu energia chanterului, aceasta ofera un flux continuu de bani si bogatie.

Pentru ajustare si aliniere, Lakshmi Mantra dureaza aproape 40 de zile de cantari neintrerupte, dar pentru unii oameni, dureaza putin mai mult. Nimeni nu are o explicatie clara de ce Lakshmi Mantra sau orice alta mantră necesita mai mult timp pentru aliniere.

Oamenii incep adesea Lakshmi Mantra de vineri sau de la Luna Plina cu un rozariu de seminte de lotus sau un rozariu de cristal. Numararea Lakshmi Mantrei depinde de nevoia ta. Daca nevoia ta de bani este mica, atunci cantatul 108/zi este suficient, dar daca nevoia ta de bani este mare, atunci alege 108 X 5/zi. Cu cat canti mai mult, cu atat atragi mai multi bani ca binecuvantare a Zeiței Lakshmi.

Cei care sunteti initiati pe sistemul Reiki Abundenta si Prosperitate va este mai usor sa va conectati cu energia

5/5 - (1 vote)

2 comentarii la „Ritualul Zeitei Lakshmi pentru a atrage bogatia, banii, prorsperitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!