Ritual de Sfantul Andrei

Ritual de Sfantul Andrei
Ritual de Sfantul Andrei
Noaptea ce preceda ziua Sfantului Andrei – unul dintre apostolii lui Iisus, crestinatorul neamului romanesc – este asociata in traditia populara cu strigoi, ritualuri de dragoste, ghicirea ursitului si prezicerea rodniciei anului care vine, marcand totodata debutul sarbatorilor de iarna.
In noaptea de Sfantul Andrei, hotarul dintre cele vazute si cele nevazute dispare, iar momentul este propice pentru unele practici de prospectare a viitorului.

Ritual de Sfantul Andrei pentru prosperitate, pentru dragoste, succes, sa fi bine vazut

In ziua de Sf. Andrei luati o lumanare rosie si o farfurie intins de preferat in culorile, rosu, auriu, galben, portocaliu. Aprindeti lumanarea. Sa aveti un pahar cu apa langa voi. Pe farfurie presarati scortisoara macinata pe toata suprafata ei. apoi puneti in cerc 7 monezi nu conteaza valoarea lor. Puneti o bucata de sare pe farfurie si bomoane de ciocolata in ambalaje colorate, pot fi banuti de ciocolata. Puneti foi de dafin cati ani aveti; ex. ai 40 de ani, pui 40 de foi de dafin. Sa aveti langa farfurie un sapun de culoare galben, portocaliu, rosu.

Puteti sa va scrieti dorintele voastre pe o foaie de hartie si sa o puneti sub lumanare sau sa va rugati Sfantului Andrei.

Cand s-a consumat lumanarea, pui sarea intr-un saculet de culoare portocaliu, galben si il porti cu tie pentru protectie impotriva raului. Foile de dafin le pui intr-un saculet negru si ele te vor ajuta sa ai succes in ceea ce faci, sa fi vazut bine de oameni. Monedele le pui intr-un saculet rosu si il porti in portofel, in geanta pentru a atrage bani. Cu sapunul te speli 7 zile la rand, ce ramane din el dupa 7 zile il arunci. Bomoanele le mananci, scortisoara o poti folosi.

Ritual de Sfantul Andrei pentru schimbarea sortii

Acest ritual se savarseste pe 29 noiembrie, seara dupa ora 22 si are ca scop schimbarea sortii. Schimbi soarta actuala cu una mai buna.
Este un ritual puternic! Ai nevoie de o icoana sau imagine a Sfantului Andrei si 9 lumanari albe.
Se aprind 9 lumanari in cruce cu intentia de a primi, ghidare, putere si sprijin alaturi de Sfantul Andrei.
Se citesc rugaciunile incepatoare si acatistul Sfantului Andrei.
La sfarsit il rugam pe Sfantul Andrei sa ne preschimbe soarta intr una mai buna. (Puteti cere orice doriti, absolut orice, insa atentie ce cereti ca apoi sa nu regretati. Sa nu constatati dupa ce primiti ca dorinta arzatoare s-a transformat in problema).
Aveti grija sa specificati clar:
“Spre binele meu suprem, atat cat imi ingaduie mie Dumnezeu!”
Multumiti, fiti recunoscatori, inchinati-va!
Lasati lumanarile sa arda complet, mergeti la somn cu bucurie si cu dorinta voastra in minte.
Mergeti in ziua de Sfantul Andrei la orice biserica si aprindeti 9 lumanari la vii, in semn de recunostinta.
Timp de 3 saptamani, cititi acatistul sfantului in fiecare zi, iar 3 vineri, mergeti la biserica si aprindeti la vii, 9 lumanari!
5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!