Rugaciune de curatare care se spune la dus

Rugaciune de curatare care se spune la dus

Rugaciune de curatare care se spune la dus

Apa este o fiinta vie. Stim de la Emoto ca apa are memorie.  Ca ea preia toate emotiile noastre, bune sau rele.  Atunci sa ne folosim de aceasta proprietate minunata pe care o are apa. Sa o informam cu informatii care ne sunt benefice (sanatate, bucurie, abundenta, prosperitate, succes, etc.) sau sa ne folosim de ea sa ne curatam dupa o zi lunga si grea in care ne-am incarcat de diverse emotii de la colegi, din mediile in care am fost.

Cu totii am observat ca dupa un dus, ne simtim mai bine, mai revirorati, mai usori, dormim mai bine (dormi ca un prunc dupa baie) etc.  Va propun o rugaciune de curatare pe care sa o spuneti cand sunteti sub dus sau in cada.

Rugaciune de curatare care se spune la dus

“Apa de aur, apa pura, te rog ia toate mizeriile de pe mine (numele de botez) si du-le in Mama Pamant, si transforma-le in situatii benefice pentru mine si familia mea ( zi numele lor) in situatii potrivite, cu oameni potriviti, la locuri potrivite, in momente potrivite. Iti multumesc, apa pura, apa plina de iubire ca ma faci alba ca tine, transparenta si clara si abundenta ca tine, sonora ca tine, plina de viata ca tine, stralucitoare ca argintul la soare. Te iubesc Apa Pura, fii binecuvantata, Amin!
Arhanghelul Zadkiel, am nevoie de ajutorul tau acum!
Arhanghelul Zadkiel, te rog vino si curata-mi toate rezidurile energetice din corpul fizic si emotional, impreuna cu apa pura.
Cer iertare sufletului meu pentru toata agitatia produsa de mintea mea. Amin!”

Rugaciune de curatare care se spune la dus

“Asa cum curge aceasta apa, asa sa curga dupa mine toate energiile negatite, toate emotiile negative si tot ce nu imi este benefic si pe care le-am acumulat in cursul zilei de azi si eu sa raman curata si luminata ca de Dumnezeu creata.”

4.7/5 - (15 votes)

Un comentariu la „Rugaciune de curatare care se spune la dus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!