Ritual cu Arhanghelii Prosperitatii si Abundentei

Ritual cu Arhanghelii Prosperitatii si Abundentei la Luna Noua

Ritual cu Arhanghelii Prosperitatii si Abundentei – acest ritual este indicat a se face la Luna Noua sau cand Luna este in crestere.

Pentru acest ritual ai nevoie de:

  • 6 lumanari verzi sau albe daca nu ai
  • diverse ofrande pentru entitatile pe care le invoci: paine, banuti de ciocolata, bomoane rotunde, fructe rotunde rosii,  galbene sau portocali, vin rosu, sare, zahar, scortisoara, miere, etc.
  • o farfurie alba

Ritual cu Arhanghelii Prosperitatii si Abundentei

Incepi prin a-ti scrie dorintele tale pe o foaie de hartie la timpul prezent. Aceasta hartie cu dorintele tale o asezi in mijlocul farfuriei. Peste aceasta hartie asezi ofrandele tale. Daca ai imagini sau statuete cu cei 6 arhangheli ai prosperitatii si abundentei ii pui de jur imprejurul farfuriei daca nu,  pe 6 bucatele de hartie scri numele celor 6 entitati pe care le vei invoca:

  • Raziel
  • Barakiel
  • Gamaliel
  • Pathiel
  • Gadiel
  • Vehuel

Pui lumanarile in dreptul fiecarui nume si le aprinzi. Purifici spatiul respectiv cu un betisor parfumat pentru bani, succes, clienti, tamaie, salvie, scortisoara, palo santo, ce ai. Lumanarile se aprind de la stanga catre dreapta in ordinea de mai sus, prima lumanare se va aprinde pentru Raziel, a doua pentru Barakiel etc.

Aprinzi prima lumanare si il invoci pe Raziel:

“Arhanghele Raziel, tu care detii intelepciunea si darurile universului, asadar tu stii exact cum sa ma ajuti si ce trebuie sa fac eu ca dorintele sa-mi fie indeplinite, si pentru a primi abundenta si prosperitatea in viata mea, te rog ajuta-ma. Invata-ma tot ce trebuie sa stiu despre manifestare. Ajuta-ma sa primesc darurile magiei tale divine ca sa pot experimenta miracole in viata mea de zi cu zi. Iti multumesc, Raziel”.

Aprinzi cea de-a doua lumanare si il invoci pe Barakiel:

“Barakiel, Inger al Norocului, deschide-mi inima pentru a primi binecuvantările si sansele de reusite care ma asteapta. Stiu ca ele sunt aici si acum si tu ma ajuti sa le pot accesa. Invit acum aceste daruri ale abundentei sa se manifeste in viata mea fizica. Ajuta-ma sa raman pozitiv si sa fiu un magnet al banilor si a tot ce reprezinta prosperitate si abundenta.  Te rog deschide portile prosperitatii in viata mea cu viteza fulgerului. Iti multumesc, Barakiel.”

Aprinzi cea de-a 3 lumanare si il invoci pe Gamaliel:

“Gamaliel, tu esti prezenta gratioasa care aduce daruri, si te invoc acum. Iti cer ajutorul pentru a-mi indeplini visele, dorintele mele. Stiu ca tu ai puterea de a manifesta miracole, si eu cred in miracole. Sunt deschis sa primesc si permit acum  sa intre in viata mea tot felul de daruri neasteptate, si de oportunitati. Iti multumesc, Gamaliel.”

Aprinzi cea de-a 4 lumanare si il invoci pe Pathiel:

“Pathiel, te rog sa ma ajuti sa manifest ceea ce am scris eu in aceasta lista cu dorinte. Te rog ajuta-ma sa deschid portile manifestarii si totul sa vina usor si fara efort in viata mea. Am incredere in tine si in faptul ca rugaciunile mele deja au fost ascultate. Iti multumesc, Pathiel.”

Aprinzi cea de-a 5 lumanare si il invoci pe Gadiel:

“Gadiel, Gadiel, Gadiel, te rog ajuta-ma chiar in acest moment, elibereaza toate blocajele pe care le am, la nivel constient sau subconstient, blocaje care au legatura cu abundenta si prosperitatea. Ajuta-ma sa stiu ca merit tot ce este mai bun. Da-mi claritatea de care am nevoie si directia pe care trebuie s-o urmez, si care sa ma duca spre prosperitate si abundenta. Iti multumesc, Gadiel.”

Aprinzi cea de-a 6 lumanare si il invoci pe Vehuel:

“Vehuel, inger al multiplicarii, te rog pe tine sa manifesti in viata mea la fiecare pas prosperitatea, abundenta, bogatia astfel incat cu fiecare zi avutia mea spirituala sa fie sustinuta si sa creasca in paralel cu avutia mea materiala. Iti multumesc, Vehuel!”
Lasi sa arda lumanarile si la final manaci ofrandele puse in cinstea Arhanghelilor.
Acest ritual il poti face si cu alte entitati care sunt responsabile cu abundenta si prosperitatea cum ar fi: Lakshmi, Ganesh, Dzambala, Tara galbena, Fortuna, Buddha al prosperitatii, Abundantia, Lord Kubera etc. 
Sau cu Sfinti daca va sunt mai aproape de sufletul vostru: Sf. Pangratie, Antonie de la Iezer Valcea, Mina, Cristofor, Rita, Expedit, etc.  
Sa va fie de folos!

4.5/5 - (10 votes)

Un comentariu la „Ritual cu Arhanghelii Prosperitatii si Abundentei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!