Sealiah, Inger al Prosperitatii, Banilor si Succesului

Sealiah

Sealiah inseamna in ebraica Dumnezeu, forta motrica din spatele tuturor.

Sealiah ii calauzeste in special pe cei nascuti intre 3 si 7 noiembrie. Poate fi invocat cu mai mult succes duminica. Arhanghelul lui direct este Rafael. Ordinul lui Sealiah este cel al vitutiilor, iar virtutea lui spirituala este umilinta. Harul lui este cel al transmiterii energiei. Sfera lui este cea a echilibrului, iar planeta este Soarele. Elementul apa.

Cum ne poate ajuta Sealiah?

Sealiah ne protejeaza de calamitati naturale, ne insufla dorinta de a trai cat mai sanatos, intoarce orice fapta sau gand rau impotriva initiatorului, ne face umili. El ne asigura succesul in demersurile noastre si da prioritate reusitei. Sealiah este inger care aduce prosperitate, abundenta, bani, succes, Arhanghel Rafael il ajuta in acest sens pentru cei initiati prin initierea reiki Money Reiki. Sealiah asigura succesul in orice demers pe termen lung.

Ii ajuta pe cei care doresc sa se elibereze de orice gand negativ. Este inainte de toate un inger ocrotitor, dar poate avea grija si impotriva vointei persoanei. Protejeaza oamenii impotriva vibratiilor negative pe care le-ar putea resimti din parte celor care le vor raul. Actioneaza ca o oglinda protectoare, reflectand asupra oamenilor atat cele bune, cat si cele rele. Daca cineva va vrea raul, el va fi acolo si va va apara. El ajuta partile vatamate sa-si castige drepturile.

Sealiah este inger al compasiunii, al sanatatii, al naturii. Ingerul pazitor Sealiah este Ingerul divin al motivatiei si al vointei. El aduce puritate si intentie in viata ta. De asemenea, el va ajuta sa va redescoperiti vointa si concentrarea. El te umple cu iubire divina, speranta, bucurie si entuziasm pentru orice faci.

Acest Inger frumos va inspira cu un sut in fund sa reporniti atunci cand va simtiti blocati. Dar Sealiah este si un Inger vindecator si aduce puterea de vindecare. Si el detine puterea asupra celor patru elemente: aer, foc, apa si pamant. Acest Inger divin te motiveaza sa continui atunci cand viata ta se ingreuneaza.

Sealiah ne poate ajuta sa reluam ceea ce este blocat in viata noastra. El este patronul tuturor celor patru elemente ale existentei (foc, aer, apa, pamant). Sealiah reda speranta celor care au fost umiliti sau privati.

Sealiah te ajuta sa fi unul cu Creatia, te unifica cu Creatorul a tot ce exista.

Sealiah are un efect linistitor asupra corpului: calmeaza spiritul si respiratia, poate contracara sau ameliora starile de tensiune sau de anxietate.

  • Fizic: protejeaza sistemul respirator
  • Psihic: actioneaza asupra capacitatii de a trai in prezent
  • Practic: actioneaza asupra intelegerii factorului timp

Chiar daca nu v-ati nascut in 3-7 noiembrie , Ingerul Pazitor Sealiah va poate umple de motivatie. Asadar, invita-l in viata ta si te va ajuta sa faci fata dificultatilor tale. El te va trezi la spiritualitate. El te va ajuta sa rezolvi problemele cu care esti blocat. Si, de asemenea, va va exalta constiinta cu cunoasterea.

Incanteza Mantra: Samech Aleph Lamed

Invocatie: Te invoc pe tine Sealiah si te rog sa-mi aduci bani, prosperitate, belsug, succes. Te rog sa ma transformi intr-un magnet pentru bani, succes si prosperitate. Multumesc. (Adaptezi invocatia nevoilor tale in functie de ceea ce stie sa faca Sealiah.)

Exercitiu: fa respiratia violet prin chakra 7 de cel putin 3 ori (inspira si expira prin chakra 7 o lumna violet).

4.6/5 - (9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!