Fuk Luk Sau, Zei ai Bogatiei

Fuk Luk Sau, Zeii ai Bogatiei

Fuk Luk Sau Zei ai Bogatiei, aduc  faima si bogatie.

Dintre toate zeitatile pentru prosperitate cei 3 sunt cei mai cunoscuti, contin spiritele bogatiei, sanatatii si fericirii. In China, Fuk Luk Sau pot fi vazuti in restaurante, birouri, case, magazine si peste tot unde este un business. In fata cladirilor marilor compani, in holul de la intrare, in zona de negocieri etc.

Fuk – aduce  bani, crestere, abundenta, bogatia, material MATERIE. Din punct de vedere feng shui Fuk este o formula. Fuk Reprezinta pamantul.

Luk – aduce succes deplin, statut, faima, impliniri, evolutia ta pe pamant INTERFATA. Fuk Reprezinta omul. 

Sau – aduce sanatate, longevitate, pace, armonie, iubire, stare de bine, evolutie spirituala SPIRITUALA. Sau Reprezinta cerul.

Talismanele lor

Fuk Luk Sau Zei ai Bogatiei

Fuk Luk Sau Zei ai Bogatiei

Ei se aseaza intodeuna in linie dreapta si in aceasta ordine de la stanga la dreapta FUK LUK SAU.  Se pot aseza pe o masa, raft mai inalt la nivelul ochilor, niciodata pe jos sau mai jos de nivelul ochilor. Nu se aseaza in bucatarie, baie sau dormitor. Puteti sa-i puneti in fata unui perete solid, cu fata direct catre usa principala a casei, astfel sa fie primul lucru pe care il vedeti cand ati intrat in casa.

Daca aveti un business asezatii in zona in care va intampinati clientii, la receptie, langa casa de marcat, acest lucru va aduce mult noroc si prosperitate. Pozitionarea lor in spatele biroului, va aduce sprijn si aprecierea celor din jur.

Fuk Luk Sau nu se pun pe un altar. Daca aveti un altar nu-i plasat acolo, deoarece ei nu sunt zeitati in sensul religios, sunt o divinitate taotista care simbolizeaza aspitatia catre bogatie. Se recomanda sa-i tratati cu respect.

Daca nu aveti statuete cu ei puteti printa imaginea lor si sa le plasati acolo unde simtiti ca va sunt benefici. Ar fii indicat in sectorul din casa al abundentei ceresti personala.

Distribuie si prietenilor tai
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!