Arhanghelul Jehudiel, Ingerul Muncii, al indrumarii divine

Arhanghelul Jehudiel, Ingerul Muncii, al indrumarii divine

Arhanghelul Jehudiel Inger al Muncii,  al indrumarii divine

Arhanghelul Jehudiel – “Arhanghelul Direcției Divine”. Te ajuta sa vindeci ura si invidia. Te conduce, te indruma pas cu pas pentru a reusi in munca ta, in cariera, in afaceri si in viata de zi cu zi. Te ajuta sa gasesti directia potrivita, vine in intampinarea ta cu un minunat loc de munca la care nici nu te gandeai.

Cine este Arhanghel Jehudiel?

Jehudiel este un lider puternic care poate vindeca invidia si ii poate ajuta pe oameni sa-si dezvolte stima de sine. Deci, te ajuta sa-ti maresti stima de sine, respectul si imaginea de sine care te duc pe drumul succesului financiar, succesului profesional. Si iti deschide toate drumurile pentru a-ti materializa dorintele.

Deci, daca te gandesti sa incepi un nou proiect, invita-l. El te va ghida spre succes, facand procesul usor si placut.

Energia lui Iehudiel corespunde razei de lumina a Ingerului purpuriu, credinciosii spun ca oamenii pot vedea purpuriu in apropiere atunci cand Iehudiel incearca sa comunice cu ei.

„Purpuriu intens este culoarea sa, iar liliacul este floarea sa”

Ingeri precum Jehudiel care lucreaza in raza de lumina purpurie lucreaza la misiuni legate de mila si transformare. Deci, daca vezi lumina purpurie in jurul tau – mai ales după ce te-ai rugat pentru ajutor cu privire la un subiect legat de munca – poate ca Jehudiel raspunde la rugaciunea respectiva intr-un mod care te va ajuta sa experimentezi mila lui Dumnezeu si sa-ti schimbi viata in bine.

Aprinde o lumanare violet si invoca-l.  O modalitate de a-l invoca este:

“Te invoc pe tine Jehudiel si te rog ajuta-ma si condu-ma catre implinirea rapida, cu grija si cu armonie a dorintelor mele. Ajuta-ma sa-mi cresc stima de sine, respectul si imaginea de sine pentru a fi increzator puternic si in echilibru. Te rog ajuta-ma sa obtin succesul, popularitatea, faima, recunoastere folosindu-ma de darurile si abilitatile cu care sunt inzestrat.

Arata-mi locul unde pot servi cu bucurie pentru binele meu cel mai inalt si indrepta-ma catre actiunile care imi aduc abundeta, fericire, prosperitate financiara si implinire.Iti multumesc, Jehudiel!”

Rugaciuni catre Arhanghelul Jehudiel Inger al Muncii,  al indrumarii divine

Exista mai multe rugăciuni vechi care pot apela pe Jehudiel. Le poti citi atat cu voce tare cat si in gand. Jehudiel aude vocile tuturor celor care au nevoie si nu refuza niciodata sa ii ajute. De aceea trebuie să se roage ori de cate ori ai nevoie de inspiratie, sau corpul incepe sa imbratiseze lenea.

“Oh, marele Arhanghel al Domnului, Jehudiel, aparatorul fara temei al gloriei lui Dumnezeu! Tu, slavind neabatut Sfanta Treime, trezeste puterea ascunsa in mine. Ajuta-ma, sa fac fapte bune, glorificand pe Tatal si Fiul Cerului. Lumineza-mi drumul, ca sa nu-mi trezeasca necazurile in inima mea si sa nu ma ratacesc in credinta mea pentru totdeauna. Amin! ”

“Sfantul Arhanghel Jehudiel, tutorele si protectorul tuturor celor care urmeaza calea lui Hristos! Elibereaza-ma de pacatul dureros al lenei si conduma pe calea adevarata, pentru ca faptele mele sa fie pentru slava Tatalui nostru din cer. Concepeti-ma, nebunul, si intariti gandurile mele necurate, in numele Tatălui, al Fiului si al Duhului Sfant, acum si pentru totdeauna si in vecii vecilor. Amin! “

4.1/5 - (21 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!