Psalmii prosperitatii

Psalmii prosperitatii

Psalmii prosperitatii din Psaltirea lui David

Psalmii sunt unelte lasate de divinitate pentru a ne rezolva toate problemele noastre. Nu exista problema in viata noastra pe care psalmii sa nu o poata rezolva.

Algoritmii din spatele cuvintelor pe care le rostim sunt extrem de favorabili unei armonizari energetice in situatia in care dorim noi sa avansam, sa excelam, sa rezolvam.

Orice psalm va avea efect mai mare atunci cand Luna este in crestere. Citeste psalmii cu fata catre rasarit si vizualizeaza un filtru violet, ca si cum ai avea o pereche de ochelari de soare la ochi si privesti prin ei in timp ce citesti psalmii. Psalmii se citesc cu voce tare, soptita pentru a avea putere mai mare. Psalmii se citesc intodeauna cu un scop anume (ce vrei sa rezolvi prin citirea acelor psalmi).

Psalmii

Poti citi plsamii cum vrei tu, dar sub nici o forma nu ai voie sa stai intins in pat in timp ce citesti psalmii. Singura situatie cand poti sa citesti psalmii intins in pat, daca esti bolnav si nu poti sa stai in fund, in picioare sau in genuchi.

Citindu-i in genuchi este cea mai mare proba de smerenie si au forta cea mai puternica.

Citindu-i in picioare este o proba si mai mare de smerenie si au si aici o forta foarte puternica.

Ca si cale de mijloc este recomandat sa stai in fund pe un scaun, pe marginea patului, fara nici un fel de problema. Dar nu au acel efect exploziv ca atunci cand sunt citii in genuchi sau in picioare, dar tot au un efect mare si puternic.

Poti citi psalmii oriunde. Nu se citesc psalmii in baie (pe WC).

Psalmii se pot citi in 5 moduri:

  1. se citesc odata daca ai o problema mica, timp de o zi
  2. de 5 ori pe zi daca ai o problema un pic mai grava sa spunem, timp de 3 zile
  3. de 9 ori pe zi daca ai o problema marisoara, timp de 9 zile
  4. de 33 de ori pe zi daca ai o prblema spre mare, timp de 33 de zile
  5. de 150 de ori pe zi daca ai o problema grava, timp de 365 zile

Citeste psalmii de care ai nevoie ca si cum problema ta este deja rezolvata, ca si cum ii citesti ca ofranda de multumire ca ai primit ce ai vrut sau s-a rezolvat problema ta.

Sf. Paisie Aghioritul spunea ca psalmii trebuiesc cititi “ca si cum” problema ta este deja rezolvata.

“A citi un cant psaltic cand vrei ceva inseamna a astepta. A citi un cant psaltic ca multumire ca deja ai, inseamna a primi.”  

Daca citesti psaltirea pentru alte persoane, este o forma de curatare, de terapie, ai nevoie de acordul explicit al persoanei. Daca persoana este in coma sau nu are discernamant, atunci ai nevoie de acordul explicit al familiei. Daca citesti pentru copii TAI, poti citi fara probleme fara acordul lor pana pleaca de acasa (din casa parinteasca) sau o alta varianta a biserici, pana ce copilul a implinit 18 ani.  

Putere mare au daca sunt cititi cand ti post. Asta nu inseamna ca postul este obligatoriu. Postul face lucrurile mai puternice. Nu este musai sa citesti rugaciuni incepatoare inainte de a citi din psaltire. Daca simti sa faci asta nu este rau. 

Puterea cea mai mare o au daca sunt cititi noaptea in intervalul (24-3).

In momentul in care adaugi si vibratia sonora la citirea psalmilor efectul lor este mai puternic. Pentru ca la inceput a fost cuvantul. Inseamna sa citesti psalmii cu voce tare, soptit.

In toti cei 150 de psalmi sunt mentionati 36 de ingeri, 36 de atribute divine care exprima 36 de nume divine.

Acest 36 este foarte important pentru ca vine si se conchide in psalmul 36.

Orice psalm care inaintea lui se citeste psalmul 36, devine de 36 de ori mai puternic. Psalmul 36 contine in esenta lui toate cele 36 de atribute ale divinitatii care sunt mentionate in cartea psalmilor.  Psalmul 36 se poate citi inaintea oricarei rugaciuni, acatist, invocari, ritualuri, orice.  

Psalmul 150 citit la sfarsit amplifica puterea celorlalte rugaciuni, pslami.

Numerotarea psalmilor este cea din pslatirea ortodoxa.

Catismele

Psaltirea este impartita in 20 de “capitole” numite catisme. Fiecare catisma se citeste pentru ceva si rezolva ceva in viata noastra. Fiecare catisma se citeste cu o lumanare aprinsa sau o cruce de lumina formata din 9 lumanari. Nu se citesc mai mult de 3 catisme pe zi pentru ca altfel atati raul impotriva ta. Catismele se citesc o data pe zi.

Psalmii, catismele se citesc 1, 3, 9, 21, 33, 365 de zile sau pana se rezolva problema. Psalmii se pot citi de mai multe ori pe zi. Catismele se citesc odata pe zi.

Catisma 20 este catisma de multumire si intodeauna se citeste la sfarsit. Poti sa o adaugi la orice faci: meditatie, rugaciune, alte catisme, psalmi, ritualuri, ajuta ca lucrurile sa se intample mai repede.

Combinatiile de psalmi

Combinatiile de psalmi (2, 3 sau mai multi psalmi) au puterea cea mai mare, mai mare decat catismele si psalmii individuali. Combinatiile de psalmi sunt chei, cifru care se duc direct la cauza problemei si o rezolva. Ele se citesc o data pe zi. Nu este necesar sa aprinzi lumanare, doar daca vrei si simti sa o faci. 

Diferenta dintre acatiste si psalmi

Diferenta dintre acatiste si psalmi este ca acatistele sunt rugaciuni de slava adresate unei entitati de lumina (ex. Sf. Mina, Sf. Nectarie, Sf. Dumitru, Maica Domnului etc.), sunt mult mai noi, in timp ce psalmi sunt cantari adresate Tatalui Ceresc, Atotcreatorului, sunt mult mai vechi si sunt directi.  Acatistele au aparut cu mult mai tarziu decat psalmii si deci puterea lor este mult mai mica.

Psalmii, catismele si combinatiile de psalmi se pot citi deasupra: obiectelor pentru a fi purificate, in casa pentru a fi purificata, deasupra apei, a uleiului pentru a-l face ulei de vindecare, deasupra medicamentelor pentru a le mari puterea de vindecare, a cremelor cosmetice, a mancarii, etc. si sa-i dam un scop, o intentie. 

Psalmii prosperitatii

Psalmul 1 este folosit pentru a aduce succes cand inaugurezi o casa noua, o afacere noua. Inainte de a te muta intr-o casa noua (inainte de ati muta toate lucrurile intr-o casa noua), inainte de a inaugura o afacere noua, inainte de a-ti muta toate lucrurile intr-un sediu nou de firma, citeste psalmul 1 de 7 ori, la intrarea in casa sau in firma si vei binecuvanta acea casa sau firma cu succes.

Psalmul 4 este un psalm al atractiei. El atrage dupa sine oamenii de care tu ai nevoie. Poti sa-l folosesti pentru a atrage clienti, investitori, persoana iubita, toata cheia este ca tu sa-l ai scris asupra ta pe mana stanga (il lipesti). Daca stai in casa si-l ai pe mana stnga nu o sa atragi nimic.

Psalmul 8 are capacitatea de a te ajuta sa strangi bani. Daca vrei sa strangi bani, sa economisesti bani, simti ca banii iti scapa printre degete, citeste primul verset din psalmul 8 de 9 ori deasupra portofelului tau, deasupra cardurilor tale.

Poti sa scri primul vers din psalmul 8 o singura data pe portofelul tau, pe seif, pe card, asta te va ajuta sa ai capacitatea sa strangi bani.

Psalmul 46: este psalmul norocului.  Atata timp cat citesti psalmul 46 iti creezi noroc prin atragere in jurul tau cele mei puternice entitati de lumina.

Este recomandat sa citesti psalmul 46 de 7 ori pe zi ca sa ai noroc in absolut orice. Aduce noroc financiar, noroc amoros, deschiderea drumurilor, indepartarea dusmanilor, noroc spiritual, etc.

Psalmul 52: este un psalm care indeparteaza concurentii. Daca vrei sa fi cel mai tare de pe piata, citesti psalmul 52 in fiecare zi de 7 ori si tot ce inseamna concurenta nu va face fata capacitatii tale pe care o oferi.

Psalmul 59: este fundamental pentru oamenii de afaceri. Daca ai situatii in care vanzarile sunt blocate, incasarile sunt blocate, nu mai merge nimic in afacerile tale, psalmul 59 citit de 7 ori in fiecare zi in usa casei sau a firmei te va ajuta sa te deblochezi.

Este extraordinar de bun pentru a fi citit de 21 de ori in momentul in care vrei sa vinzi o casa, un teren, un obiect foarte mare si nu gasesti cumparator.

Psalmul 65: este psalmul bogatiei. Daca ai probleme cu banii, daca esti sarac, daca esti intr-o situatie financiara nasoala din care trebuie sa iesi, citesti psalmul 65 de 7 ori dimineata si de 7 ori seara cate zile este necesar si situatia se va schimba la 180 grade, se vor debloca finantele, vei face bani, o sa-ti mearga bine, etc. 

Psalmul 72: este psalmul miracolelor. Ori de cate ori este intr-un rahat, ori de cate ori habar nu ai ce sa faci ca sa iesi dintr-un rahat, ori de cate ori vrei ceva si pare total imposibil, citeste psalmul 72.

Este bine sa-l citesti o data pe zi, in ficare zi sau scrie-l pe o hartie si pune-l pe bratul tau drept si vei primi ceea ce iti doresti. Are ascuns in el cele 72 de nume divine, este psalmul indeplinirii lucrurilor care par imposibile. Poate fi citit la nevoie sau de 1-3 ori pe zi.

Psalmul 78: este psalmul care te ajuta sa fi vazut bine, intr-o lumina buna, sa ai succes la public.

Se citeste de 3 ori inainte de a vorbi in public, inainte de a merge la o intalnire cu o persoana care vrei sa te perceapa luminos.

Sau se citetse de 7 ori deasupra unei sticlute cu ulei de trandafiri si te ungi pe fata cu respectivul ulei.

Psalmul 86: este psalmul pentru oamenii care fac comert, pentru negustori, este cel mai bun psalm pentru a creste vanzarile, pentru a creste nr. de clienti.

Se scrie acest psalm si se lipeste, se atrana deasupra tocului de la usa magazinului, firmei,

Poti sa-l folosesti ori de cate ori ai o intalnire de afaceri, o negociere, o semnare de contract, orice lucru formal care are de-a face cu afacerea ta, orice are legatura cu vanzarea si cumpararea in afacere.

Psalmul 93 ajuta la cresterea prosperitatii casei, a firmei, usor, usor in fiecare zi. Nu este un psalm pentru imbogatire rapida, dar daca este citit in fiecare zi atrage tot mai multa prosperitate.

Psalmul 95: un psalm bun pentru orice fel de negociere.  Negocierile vrei sa fie castigate de tine cu termenii, tai, cu conditiile tale, citesti psalmul 95.

Citeste psalmul 95 seara de 3 ori si ti se vor indeparta piedicile puse de cineva.

Psalmul 101: este psalmul care deschide drumurile si aduce noroc daca il citesti de fiecare data inainte de a iesi din casa.

Psalmul 107: este psalmul succesului.

Citesti psalmul 107 de 7 ori inainte de a face ce ai de facut, inainte de a intra la o sedinta, conferinta, etc. si vei avea succes.

Psalmul 109 este psalmul accelerarii, daca vrei ca ceva sa mearga repede, se rezolva problemele si situatiile mult mai repede. Se citeste de 3 ori.

Psalmul 112: este extrem de bun in special pentru cei care au firme. Aduce crestere financiara si protectie.

El se citeste de 7 ori deasupra unui bol cu apa si stropesti sediul firmei cu apa respectiva. Fa chestia asta periodic odata pe luna spre ex.

Firma respectiva va fi extrem de profitabila, vor creste vanzarile, va creste nr. de clienti, va creste profitul, vor creste incasarile, cash flow, totul va merge extraordinar de bine.

Daca il scri pe o hartie si-l ti in casa, aduce protectia tuturor locatarilor din acea casa.

Psalmului 123: ai numai ghinioane, citesti psalmul 123 de 7 ori si ti se dizolva ghinioanele mici si medii, ai ghinioane mari il citesti de 7 ori timp de 7 zile si ti se dizolva si ghinioanele mari.

Psalmul 125: este psalmul de crestere si amplificare.  Orice vrei sa creasca creste: vrei sa creasca veniturile, vrei sa-ti creasca succesul, vrei sa-ti creasca atractivitatea, vrei sa-ti creasca faima, etc.

Poti sa-l citesti in fiecare zi o da sau sa-l citesti la nevoie de 7 ori.

Psalmul 133: iti inmulteste prosperitatea, este strict pentru bani. Te ajuta sa devi din ce in ce mai prosper si din ce in ce mai bogat. Se citeste strict de 7 ori dimineata si de 7 ori seara in fiecare zi.

Catisma 9 este catisma prosperitatii, banilor, a afacerilor.

Catisma 5 din Psaltirea lui David aduce succes, crestere, noroc, progres in tot ce intreprinzi, te transforma intr-un magnet pentru noroc si succes.

sursa: Risvan Vlad Rusu

 

4.6/5 - (14 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!