Arhanghelii si profesiile lor

Arhanghelii si profesiile lor
 
Arhanghelii si profesiile lor
 
 Arhanghelii, vor fi bucurosi sa te ajute in toate aspectele profesiei tale. Iata cateva dintre sarcinile specifice, pe care arhanghelii le pot indeplini.
 

Arhanghelii si profesiile lor

 1. Ariel: Acest arhanghel, ajuta oamenii, care au cariere legate de mediu, natura si animale. Ariel, ajuta, de asemenea, la manifestarea banilor si a altor provizii, necesare, pentru a-ti indeplini scopul, in viață si in cheltuielile zilnice.
 2. Azrael: Daca profesia ta este legată de a ajuta oamenii care sufera sau de a-i indruma, atunci cand trec prin pierderi (cum ar fi munca in spitale, ospicii, consiliere si asa mai departe), acest arhanghel, iti poate ghida cuvintele si actiunile in relatia cu ei.
 3. Shamuel: „Arhanghelul care gaseste totul” te ajuta sa descoperi profesia, sau jobul pe care il cauti. De asemenea, Shamuel, te ajuta sa pastrezi pacea, te ajuta sa obtina cel mai bun loc de munca posibil.
 4. Gabriel: Arhanghelul mesager, ii ajuta pe profesori, jurnalisti, scriitori, pe toti cei care vor sa lucreze cu copiii, in vreun fel, cere-i lui Gabriel o sarcina divina. Daca ai chef sa scri, Gabriel te va motiva si te va indruma.
 5. Haniel: Este minunat, sa-l invoci pe arhanghelul harului, in cazul unui interviu de angajare, intalnire sau orice ocazie, in care ai nevoie de ajutor, pentru a comunica mai bine si cu mai multă gratie.
 6. Jofiel: Arhanghelul frumusetii, te ajuta sa iti mentii energia pura si ridicata la locul de munca, sa-ti mentii gandurile pozitive in legatura cu profesia ta. De asemenea, ajuta artistii, oamenii creativi si toti cei implicati, in probleme de frumusete in toate aspectele profesiei ei.
 7. Metatron: Daca profesia ta este legata de adolescenti, sau copii, plini de energie, Metatron te poate ajuta. Iti poate oferi o desemnare divina, daca iti place sa lucrezi, cu adolescentii. Metatron, este de asemenea, un excelent motivator si organizator, asa ca, invoca-l daca ai nevoie de ajutor cu impulsul tau antreprenorial.
 8. Mihail: Arhanghelul Mihail, te poate ajuta sa discerni scopul vietii tale si urmatorul pas in cariera. Una dintre cele mai bune modalitati, de a incepe procesul, este sa-i scrii o scrisoare, in care il intrebi, despre cele mai bune optiuni, pe care le ai in ceea ce priveste profesia si studiile tale. Mihail, este unul dintre arhanghelii, care vorbeste cel mai tare, asa ca, nu vei avea nicio problema, sa-l auzi. Mihail, vorbeste direct si la obiect. Este foarte iubitor, dar si foarte puternic. Din acest motiv, este minunat sa-l invoci, atunci cand ai nevoie de curaj sau pentru a-ti schimba sau imbunatati profesia. Te va ajuta, sa gasiti un loc de muncă mai bun, sa-ti inceapi propria afacere, sa te exprimi sincer, cu colegii tai, bucatarii si clientii sai. Mihail, se pricepe, la repararea electronicelor si echipamentelor mecanice, cum ar fi computere, masini, faxuri si altele asemenea.
 9. Rehael: Daca munca ta implica relatii cu clientii, colegii si medierea, cum ar fi terapia matrimoniala, Arhanghelul Rehael poate asigura armonia. Daca esti vindecator sau simti nevoia, sa fii vindecator, Rafael te poate ajuta. In calitate de curator sef, Raphael, asista in toate aspectele carierelor legate de vindecare. Te poate ghida, sa poati ajuta sa alegi, modul de vindecare care iti place cel mai mult. Manifesta banii pentru a-ti plati studiile, sa deschizi, sa conduci un centru pentru un anumit mod de vindecare, sa gasiti cel mai bun loc de munca in acea zona sau sa infiintezi, un loc de munca de succes. Te ghideaza, cu cele mai bune actiuni si cuvinte, in timpul sesiunilor de vindecare.
 10. Sandalphon: Acest arhanghel, ajuta in profesiile legate de arte, in special in muzica. Invoca-l pe Sandalphon, pentru a te inspira, ca profesor de muzica, sa te ghideze in procesul tau creativ si sa te ajute la promovarea proiectelor tale creative.
 11. Uriel: Arhanghelul Luminii, iti poate lumina mintea cu idei si concepte intelepte. Invoca-l pe Uriel, pentru a rezolva orice problema de agitatie nervoasa, anxietate sau conversatii importante.
 12. Zadkiel: Acest arhanghel, ajuta la imbunatatirea memoriei si este un insotitor minunat pentru studenti sau oricine are nevoie sa retina, nume, numere sau alte informatii importante.

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!