Rugaciune de dezlegare a legamantului de saracie

Rugaciune de dezlegare a legamantului de saracie
Rugaciune de dezlegare a legamantului de saracie
Aceasta Rugaciune algoritm are putere mai mare daca este facut cu o lumanare aprinsa sau o cruce de lumina din 9 lumanari, cu fata catre Est si Luna sa fie in descrestere, dar ea se poate face oricand ai nevoie.

Stabileste-ti o intentie clara: de ce citesti aceasta rugaciune, ce vrei sa obti? Citeste aceasta rugaciune cu voce tare, va avea putere mai mare. Vocea sa fie cu un semiton macar mai jos, ca atunci cand incantezi mantre. Imagineaza-ti ca citesti aceasta rugaciune printr-un filtru de culoare violet, ca si cum ai avea o pereche de ochelari cu lentile violet.

Rugaciune de dezlegare a legamantului de saracie

In numele Sfintei Treimi, Eu (numele tau) chem acum si aici: Sfintii, Ingerii, Arhanghelii, Maestrii Ascensionati, Ingerul personal al banilor, Ingerul sporului meu, toate fiintele de Lumina care se ocupa de abundenta, prosperitate, bani, succes, bogatie, afaceri, va chem in ajutor acum si aici pentru a-mi desface orice fel de legamant de saracie, orice juramant, pe care le-am facut in orice timp, spatiu, incarnare, dimensiune.

Va rog sa indepartati din structurile mele toate blocajele, limitare, autolimitare, credinte false, programe limitative si orice ma blocheaza, ma limiteaza, ma saboteaza in a primi banii, bogatia, prosperitatea, abundenta, materiala si spirituala, succesul, sa intre in viata mea.

Orice am spus, am facut, am gandit distructiv despre bani, saracie, bogatie, abundenta, succes, afaceri, va rog sa desfaceti cu lumina voastrà alba aurie, stralucitoare.
Orice spun, fac sau gandesc distructiv despre bani, saracie, bogatie, abundenta, succes, afaceri, va rog sa desfaceti cu lumina voastra alba aurie stralucitoare.
Orice voi spune, voi gandi sau voi face distructiv de acum incolo despre bani, saracie, bogatie, abundenta, succes, afaceri, va rog sa desfaceti cu lumina voastra alba aurie stralucitoare.
In numele Creatorului, Eu (numele tau), cer ca in acest moment sa mi se desfaca toate legaturile, toate fricile, toate cuvintele, faptele si gandurile distructive care au legatura cu bani, saracia, bogatia, abundenta, succesul, afacerile,  din orice timp, spatiu, incarnare sau dimensiune.
Cer ca structurile mele sa fie curatate, purificate, echilibrate la toate nivelurile astfel incat sa pot receptiona energia banilor, a prosperitatii, a abundentei, a bogatiei, a succesului.
Cer sa fiu pus in fluxul banilor, in fluxul abundentei, in fluxul prospeitatii, in fluxul bogariei, si in fluxul succesului.
Si asa este. Multumesc, multumesc, multumesc!”
(Se repeta de 3 ori)
4.8/5 - (5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!