Proprietatile energetice ale frunzelor de dafin

Proprietatile energetice ale frunzelor de dafin

Proprietatile energetice ale frunzelor de dafin

Exista multe talismane aducatoare de noroc, iar frunzele de dafin ar trebui sa fie unul dintre ele.  Dafinul este un excelent antiseptic, antibiotic, febrifug, insecticid, sedativ, tonic, etc.

Dafinul purifica spatiul

Prin arderea unei frunze de dafin vom putea purifica un spatiu de energiile negative acumulate. Acolo unde este un dafin in casa nu au ce cauta certurile, conflictele, resentimentele, negativitatea, raul. Aduce armonia in casa, linistea, intareste relatiile de familie, aduce bunastarea.

Dafinul alunga dusmanii, oamnii rau intentionati

S-a observat ca daca avem frunze de dafin puse ele chiar si intr-un borcan la bucatarie sau pe un raft undeva, energia lor va alunga  spiritele rele din casa si pe cei care nu iti doresc binele. Ii vor face pe dusmanii ascunsi, pe cei cu intenti rele sa se simta rau atunci cand te viziteaza si cu timpul vor inceta sa te mai viziteze.

Dafinul ajuta la deschiderea chakrelor si curatarea lor, echilibrarea lor. Daca pui o frunza de dafin pe biroul de lucru, langa tine va stimula intuitia, creativitatea,  in cele din urma vei incepe sa ai succes, sa atragi fluxul financiar, deoarece sub influenta sa mintea va fi curatata de temeri si de nesiguranta.

Puneti o frunza de dafin sub presul la intrare si veti vedea ca dusmanii, rau voitorii nu va vor mai calca pragul casei.

De asemeni, dafinul imbunatateste memoria, te invioreaza iti reda cheful de viata.

Dafinul ajuta la eliberarea fricilor si a blocajelor emotionale

Dafinul mai este bun si pentru eliberarea de frici, aduce claritate mentala si imbunatateste concentrarea, elibereaza stresul si anxietatea.

La nivel subtil, curata si elibereaza blocajele emotionale, mai ales cele provocate de frica si indeparteaza modele gand (tipare mentale) nedorite.

Dafinul ajuta la indeplinirea dorintelor si sa atrageti banii de care aveti nevoie

Frunzele de dafin ajuta la indeplinirea dorintelor. Scrie dorinta ta pe o foaie de dafin si apoi da-i foc. Poti scrie pe o frunza de dafin si suma de bani pe care doresti sa o atragi sau de care ai nevoie pentru diverse plati. Ea nu va intarzia sa se materializeze in viata ta.

Unge in seara cu luna noua 3 frunze de dafin cu ulei esential de mandarine pentru a avea noroc de bani. Una pun-o in portofel (acolo unde ti banii), alta la birou (locul unde faci bani) si una in casa.

Ia 4 foi de dafin pe care le asezi sub presul de la usa de la intrare in forma de cruce. Acestea aduc noroc si bogatie.

Pentru a spori fluxul de bani care intra in casa voastra intr-o seara cu luna noua ungeti 5 foi de dafin cu ulei esential de mandarine si legati-le cu ata rosie si puneti-le deasupra usii la intrare. In timp ce le puenti deasupra usii spune-ti: “te rog sa-mi aduci in casa noroc si fericire”.

Daca obisnuiesti sa te deochi repede atunci poarta o frunza de dafin in buzunar sau asupra ta.

Citeste si  Frunzele de dafin si beneficiile lor

Uleiurile esentiale le poti comanda din magazinul nostru AICI

2.7/5 - (3 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!