Nu ajuta daca nu ti se cere

De ce nu e bine sa ajuti daca nu ai fost rugat. Preluarea din destinul celuilalt este foarte periculoasa pentru noi.  Oamenii trebuie sa inteleaga ca noi platim totul. Atunci cand ajuti pe cineva din propria initiativa noi preluam din karma persoanei respective.

Nu ajuta daca nu ti se cere

Persoana respectiva se afla in situatia in care este cu un scop bine definit de Univers.  Cand noi intervenim, nu lasam persoana respectiva sa-si invete lectia, sa-si duca la capat pedeapsa data de Univers. Daca el nu isi savarseste pedeapsa deoarece a fost ajutat, pedeapsa respectiva, lectia respectiva se muta intr-un viitor apropiat, deci nu scapa de ea, ba mai mult, ea se cumuleaza si cu lectiile de la momentul viitor pe care trebuie sa le invete sau sa le plateasca si va veni mult mai dura si mai grea, mai greu de suportat.  Cu alte cuvinte ii facem persoanei respective mai mult rau decat bine.

Nu ajuta daca nu ti se cere

In ceea ce ne priveste pe noi cei care am ajutat platim pentru ca am intervenit acolo unde nu aveam voie. Ne-am amestecat in treburile Universului. Astfel noi preluam din karma persoanei pe care am ajutat-o.

Cu toti am facut astfel de greseli si facem, dar trebuie sa ne invatatm aceasta lectie. Ne este mila de o persoana pe care o vedem intr-o anumita situatie si sarim imediat in ajutorul ei, desi ea nu ne-a cerut. In aceasta capcana inta destul de des si terapeutii. Vin la cabinet persoane care cer ajutorul pentru copii lor, alti membri ai familiei, cunostiinte etc., iar persoanele respective habar nu au ca cineva cere ajutorul unui terapeut pentru ele.

Nu trebuie sa ne oferim sa ajutam daca nu suntem rugati, preluam din karma celuilalt. Apoi dupa o vreme vedem ca lucrurile din viata noastra nu mai sunt cum erau. Ca anumite domenii din viata noastra incep sa scartie spre ex. sa nu mai castigam banii pe care ii castigam sau ii castigam dar cum vin asa se duc, probleme de sanitate, relatia incepe sa scartie, iti pierzi serviciul, etc.

Ca o concluzie: „Daca vrei sa traiesti linistit in viata asta, evita sa faci bine daca nu ai fost rugat”

 

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!