Copilului interior si vindecarea lui

Exista o parte din tine careia trebuie sa ii acorzi azi atentie. Vorbesc de copilul aflat in interiorul tau – de copilul interior. Cu totii pastram danc in interiorul nostru un sine copilaresc. Acela este sinele care pentru prima data a perceput cum sa interpreteze lumea. Trairile si interpretarile noastre se modifica pe masura ce ne transformam in adulti, dar copilul din interior este inca acolo, uimindu-se, explorand si raspunzand.

Copilului interior si vindecarea lui

De ce este important copilului interior

Copilul interior pastreaza amintirile din copilarie si reprezinta in acelasi timp manifestarea divina a emotiilor existente in inima. Copilul interior este mai degraba „energetic” nu fizic. Copilul interior este cea mai pura, ingenua, sensibila si vulnerabila parte din Sufletul nostru. Copilul interior pastreaza toate traumele, problemele, temerile pe care le-ai avut in copilarie si pe care crezi ca le-ai uitat … sau nu.

Cine este copilul interior?

Copilul din tine reprezinta tot bagajul tau emotional, tot el este cel care te ajuta sa iti dezvolti darurile: cunoasterea, clarvederea, clarauditia sau clarsimtirea. Copilul din tine exista la nivel energetic si actioneaza ca atare. Este extrem de sensibil la energiile din organismul tau si din afarata, la energiile divine, din Univers, de pe alte taramuri. Daca tu esti in armonie cucopilul din tine si il incurajezi, atunci si tie iti va fi bine, vei fi un tot unitar, veti vorbi cu o singura voce.

Copilul din tine se comporta exact ca un copil. Atunci cand esti suparat si copilul din tine este suparat, iar el simte durerea mult mai puternica. Atunci cand cineva iti face rau in vreun fel, copilul din tine simte exact cum ar simti un copil in realitate.Copilul din tine pastreaza toate amintirile care ti-au afectat copilaria intr- o masura mai mare sau mai mica. Aceste amintiri raman in subconstient si au efecteasupra vietii tale prezente, fara sa intelegi de ce.

Este important sa vindeci aceste amintiri din trecut, pentru a putea merge mai departe pe drumul tau. Dar, ca sa le poti vindeca, trebuie sa stii ce anume trebuie sa vindeci si atunci cercetezi adanc in sufletul tau, in inima ta, comunici cu copilul din tine si il rogi sa iti arate ce trebuie sa vindeci. Iti vor veni amintiri in minte care pot parea puerile pentru tine, un adult, insa pentru copilul care erai atunci, ele au fost puternice.

Copilului interior si vindecarea lui

 

Meditatia de vindecare a copilului interior

Aseaza-te intr-o pozitie confortabila, inchide ochi si incet incet incepi sa te relaxezi. Incepe sa inspiri si sa expiri de cateva ori asta te va ajuta sa te relaxezi. Iti relaxez muschi fruntii, obrajii, gatul, umerii, bratele, corpul, picioarele si in acest timp tu inspira si expira eliberand toate tensiunile din corp. Mintea este linistita si relaxata.

Te rog sa-ti imaginezi cum in interiorul tau, in dreptul abdomenului tau este un copil interior care esti chiar tu cand erai mic. Spui copilului tau interior “Acum recunosc prezenta ta in mine” Simte prezenta lui.

Acum esti constient de prezenta copilului din tine si incepi sa-i vorbesti. Esti constient ca acest copil interior este o parte din tine. Constientizeaza ca acest copil a stocat toate amintirile dureroase. Spune-i copilului interior cu blandete si iubire:

 • Sunt constient de prezenta ta in mine
 • Tu esti o parte din mine, Te iubesc
 • Imi pare rau, te rog sa ma ierti pentru toate amintirile dureroase si sentimentele negative pe care tu le-ai experimentat.
 • Imi asum toata responsabilitatea pentru tot ceea ce tu ai experimentat si vreau sa repar aceste greseli.
 • Iti cer permisiunea sa fac acest lucru; da-mi te rog frumos voie sa-ti ating varful capului cu iubire infinita si grija; permite-mi sa fac asta acum

Vizualizeaza cum dezmierzi capul copilului interior cu o iubire infinitasi spunei:

 • te iubesc
 • te rog frumos sa ma ierti pentru toate datele, informatiile, experientele, amintirile dureroase, blocajele, autolimitarile, emotiile negative, traume, pe care le-ai acumulat datorita mie. Imi pare rau.

Vizualizeaza cum mangai capul copilului interior si spunei:

 • te iubesc
 • iti multumesc ca esti o parte din mine
 • imi pare rau daca te-am neglijat, daca nu am avut grija de tine, daca te-am manipulat sau am incercat vre-o data sa te fortez sa faci ceva. Te rog iarta-ma, imi pare rau.
 • Te rog frumos sa ma ajuti sa ma eliberez de toate amintirile dureroase, de toate informatiile care te-au ranit, de toate autolimitarile impuse de mine

Te rog sa inspiri si sa-ti analizezi tot corpul, din varful capului pana in varful degetelor de la picioare.  Esti atent daca simti orice durere cat de mica, orice suferinta, orice tensiune si spune-i copilului:

 • te rog frumos sa eliberezi amintirile care imi produc aceasta durere; nu stiu despre ce amintire este vorba, insa tu sti de aceea te rog frumos cu iubire sa eliberezi toate aceaste amintir. Putem cere impreuna Divinitatii sa elibereze aceaste amintiri.

Vizualizeaza cum mangai cu blandete capul copilului tau interior si cerei permisiunea de a-l imbratisa si spui

 •  o iti multumesc ca esti o parte din mine te iubesc, imi pare rau pentru toate amintirile dureroase pe care tu le-ai acumulat , te rog sa ma ierti.
 • te rog frumos sa-mi dai mana, iti mulumesc ca esti o parte din mine, o parte din mine pe care am neglizat-o, imi pare rau, te rog frumos sa ma ierti, te iubesc atat de mult.

Vizualizeaza amintirile tale dureroase si spune-i copilului tau:

 • este in regula, nu tu esti de vina, sunt doar amintiri, ajuta-ma sa le eliberez
 • te rog sa rememorezi toate amintirile dureroase legate de orice domeniu al vietii care ne-au facut rau amandoura, te rog cu iubire sa ma ajuti sa le eliberez
 • tu ai acum controlul asupra amintirilor durerase, te rog frumos sa le eliberezi acum pe toate
 • te rog frumos sa ma lasi sa te tin si de cealalta mana

Fa un inventar din nou a amintirilor dureroase, Intreaba-te: ce aspect din interiorul tau determina experientele dureroase pe care le-ai avut  cu anumiti oamneni? Raspunsul se afla in copilul interior. Spune-i copilului interior:

 • te rog frumos sa eliberezi toate amintirile dureroase
 • multumesc
 • te rog frumos sa-mi permiti sa te tin de umeri
 • te iubesc, iti multumesc si iti sunt atat de recunoscator ca tu esti o parte din mine si ca esti in mine, te rog frumos sa ma ierti ca te-am ignorat si ca ti-am cauzat durere si tristate
 • lasa-ma sa te tin in brate si sa-ti ofer iubirea mea neconditionat
 • te-am ignorat si ti-am cauzat durere, tristate, imi pare rau, te rog sa ma ierti, te iubesc
 • iti multumesc ca ai fost de acord sa eliberezi toate amintirile dureroase astfel incat noi sa devenim liberi, curatati de sentimentele dureroase, blocaje, autolimitari
 • iti multumesc ca putem merge mana in mana cu Divinitatea

As vrea acum ca sa te vizualizezi pe tine ca fiind copilul interior caruia tu i-ai cerut iertare, te rog sa treci in locul copilului interior, simte cum faci asta, simte unitatea dintre tine, copilul interior si Divinitate. Vezi, simte si experimenteaza bucuria pe care Divinitatea o aduce in interiorul tau, simte cum iubirea lui Dumnezeu te imbratiseaza. Simte bucuria. Auzi cum Ingerii iti spun “Te iubim atat de mult”. Simte cum esti leganat in bratele Divinitatii.

Spunei acum copilului interior “La revedere” facandu-l sa inteleaga si reasigurandu-l ca il vei vizita adesea.

Te invit acum sa te intorc in camera in care esti, incet, misca mainile, picioarele, capul  si cand esti pregatit deschide ochii.

 

 

 

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!