Moduri simpe cu ajutorul carora atragi bunastarea in casa ta

Moduri simpe cu ajutorul carora atragi bunastarea in casa ta

Moduri simpe cu ajutorul carora atragi bunastarea in casa ta

Daca nu vrei ca bani sa ti se scurga printre degete, repara in casa bateriile de la chiuvete si acoperisul, nu lasa ca apa sa-ti picure in casa. Cand repari ceva in casa ta, repari ceva in viata ta. Daca nu o faci, nu ar trebui sa te mai plangi ca nu iti merge bine!

Moduri simpe cu ajutorul carora atragi bunastarea in casa ta

1. Repara orice scurgere

APA: In feng shui apa simbolizeaza doua lucruri: banii si emotiile.

In ambele situatii, este vorba despre circulatie. Daca nu vrei ca bani sa ti se scurga printre degete, repara in casa bateriile de la chiuvete si acoperisul, nu lasa ca apa sa-ti picure in casa. Cand repari ceva in casa ta, repari ceva in viata ta. Daca nu o faci, nu ar trebui sa te mai plangi ca nu iti merge bine!

2. Pune capacul la wc dupa ce-l utilizezi

Cand tragi apa la wc se pierde energie. Daca pui capacul la wc, protejezi chiu-ul (energia) sa nu plece din casa ta. Nu da drumul la bani pe apa. O ideea foarte buna ar fi sa legi panglici rosii pe teava din spatele toaletei pentru a-ti proteja o data in plus, banii.

3. Pastreaza ordinea si curatenia la intrarea in casa

Foarte important in Feng Shui si nu numai este aspectul intrarii in casa ta! Cu cat este mai armonioasa si mai atragatoare, din toate punctele de vedere , cu atat oportunitatile vor fi atrase de casa ta. Ai grija sa ai soneria functionala, sa ai flori puse la intrare, numarul casei sau al apartamentului sa fie vizibil, sa fie un pres de usa curat si frumos colorat.

4. Pastreaza curat si functional aragazul si cuptorul

Feng shui ne explica importanta pastrarii in curateniperfecta aragazul care reprezinta simbolul abundentei. Trebuie pastrat curat atat cuptorul cat si arzatoarele. Foloseste toate arzatoarele, ele fiind canale deschise oportunitatilor.

5. Mareste-ti propria energie

Daca ai facut toate cele de mai sus, acum este bine sa te ocupi si de tine si de mentalitatea ta fata de bani! Fii calm in gestionarea banilor, respecta-i, nu-i mai mototoli cand ii bagi in buzunar.

6. Fii calm cand ai de platit facturi. Nu te enerva, asa trebuie procedat – datoriile si darile trebuie platite!

Cheia este sa-ti mentii vibratiile sus cand te gandesti la finante. Daca economisesti, cheltuiesti si daruiesti bani cu recunostinta, vei sesiza in scurt timp ca finantele tale vor cunoaste cresterea la care ai visat mereu.

7. Foloseste uleiuri esentiale, betisoare, lumanarea de culoare verde pentru a atrage bunastarea.

Foloseste uleiurile esentiale pentru a atrage prosperitatea, abundenta, banii in viata ta cum ar fi: patchouli, portocal, cuisoare, scortisoara, tamaie, smirna. Betisoare parfumate pentru bani, succes, prosperitate, ridicarea vibratiei, etc. Banii, in esenta lor, sunt energie – care poate fi atrasa sau respinsa  – Randy Gage

Puteti comanda produsele de care aveti nevoie Aici

8. Foloseste o fantana cu apa la intrarea in casa

Pune in partea dreapta cum intri in casa o fantana cu apa pentru a atrage prosperitatea in casa ta

9. Bani sub presul de la intrare

Pune sub presul de la intrare 8 monede de 1 ban in linie dreapta sau 8 monede chinezesti pentru a atrage abundenta in casa ta.

10. Plante aducatoare de spor

Sa aveti in casa – Crassula ( Copacul banilor) , sporul casei, tulpini de bambus.

Cele trei legi care te ajuta sa-ti indeplinesti toate dorintele

Legea comenzii…

  1. Trebuie sa formulezi clar ce vrei! Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante. Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix, precis ceea ce iti doresti.

Legea zeciuielii …

2.  Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu. Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

Legea bunavointei …

3. Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. “De unde dai, Dumnezeu da inzecit”

Absolut tot exista nelimitat in jurul tau. Totusi exista un schepsis. Iar acesta este ca Universul ii da fiecaruia atat cat fiecare indrazneste.

Vei primi energie, bani, si toate celelalte resurse din Univers care sunt nelimitate in masura in care ai cu adevarat nevoie de ele in indeplinirea scopurilor pe care ti le-ai propus. Si asta pentru ca Universul in infinitatea lui nu are limite.  Singurele limite pe care le experimentezi, sunt cele pe care ai ales sa le crezi si ti le autoimpui.

Atata timp cat tu nu sti ce vrei, nici Universul nu iti  va pune la dispozitie decat resursele strict necesare pentru supravietuire.

NU UITA!  Universul iti da cat indraznesi sa ceri. Asa ca indrazneste!

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!