Rolul fustei si al rochiei in viata femeii

Rolul fustei si al rochiei in viata femeii

Rolul fustei si al rochiei in viata femeii

In toate timpurile fusta/rochia se considera principalul atribut al feminitatii. Motivul nu este doar in frumusetea acestei tinunte. Specialistii in domeniul energeticii personale considera ca atunci cand femeia poarta fusta/rochie, ea incepe sa acumuleze energia feminitatii, proprie ei. De aceea, fusta/rochia poarta si un sens sacru pentru fiecare femeie.

Din antichitate, femeile se imbracau exclusiv in fuste si rochii. Toti stiu ca femeile se deosebesc de barbati nu doar dupa aspectul fizic ci si dupa haine. Barbatilor le-a fost dat sa-si preia energia din cosmos, iar femeilor din pamant.

Constructia oricarei fuste seamana cu un con, ce se largeste in jos. Acest model de fusta nu a fost inventat intamplator.

Se considera ca un asemenea con le ajuta pe femeii sa preia mai multa energie si putere din pamant, sa devina fertile si sa asigure materialul. Energia feminina este o energie creatoare. Energia femeii, daca vorbim despre corpul fizic, se acumuleaza in uter. Barbatii nu sunt inzestrati de natura cu un asemenea organ si in plan energetic, pentru a obtine energia pamantului, el trebuia sa o ia de la femeie.

Lungimea si forma fustei are o foarte mare importanta. In trecut, se considera ca rochia sau fusta trebuia sa fie cat se poate de lunga, pana in podea. Asa femeia se alimenta mai usor cu energia pamantului. Daca fusta are poale largi, care se invaluie in timpul mersului, atunci se formeaza asa-zisele campuri torsionare, chemate sa amplifice energia pamantului. Poalele fustei se considera un fel de cerc de protectie. Aceasta protectie era chemata sa creeze o aparare pentru centrele energetice sexuale ale femeii. De functionarea corecta a acestor centre energetice depinde direct sanatatea organelor reproductive feminine.

Chipul femeii in fusta lunga va aminti intotdeauna de castitate, inocenta si puritate.

Femeia care imbraca pantaloni, isi intrerupe legatura cu pamantul. Energiei se opreste, iar vasul sfant al femeii uterul devine gol.

Energia femeii este foarte importanta pentru barbat. Ea il face mai calm, mai stabil. Daca barbatul are acces la energia femeii, atunci el va dori intotdeauna sa se ocupe cu lucruri creative. Atunci cand barbatul este lipsit de dragostea si mangaierea femeii, el devine agresiv, dur si violent.

Multe femei nu poarta fusta. Ele se imbraca exclusiv in pantaloni. Dar din punct de vedere energetic, aceasta femeie isi alimenteaza si fortifica spiritul printr-o metoda straina ei, adica barbateste. Purtand pantaloni femeia se masculinizeaza, isi schimba forma corpului, a fetei, comportamentul, isi pierd eleganta, feminitatea, gratia,  se ingrasa, devine robusta devine barbat, ii creste barba, mustata, apar unele boli la nivel sexual, infertilitatea, neintelegeri si certuri, confruntari ca intre barbati. Barbatul o va percepe pe femeie ca si cum ar fi barbat de la natura.

Nemaiavand de unde sa se incarce cu energie feminina si masculinizandu-se, barbatul o va percepe ca pe un barbat. Vor incepe confruntarile intre ei,  si se vor infrunta ca doi barbati, de la barbat la barbat.

Femeia isi pierde energia sexuala. Iar impreuna cu aceasta va pleca si forta vitala si atractivitatea feminina. In final, are loc saracirea energetica a femeii. Ea nu mai poate oferi nimici barbatului ei, de aceea el isi pierde interesul fata de ea. Barbatul avand nevoie de energia feminina si nemaiprimind-o de la sotia lui o va cauta in alta parte.

Femeile ar putea spune ca pantalonii sunt comozi, practici, la moda. Cu siguranta, in pantaloni femeia poate face mai usor unele lucruri, destinate inital barbatilor. De exemplu, sa care greutati, sa se miste rapid etc. In comparatie cu pantalonii, rochia sau fusta, este un fel de frana pentru femeie. O femeie adevarata, feminina nu se va gandi sa faca lucruri grele, sa care greutati sau sa fuga undeva. Ea va astepta barbatul, care ca un adevarat cavaler, nu o va refuza sa o ajute.

Imbracand o rochie sau o fusta frumoasa, orice femeie poate simti cum i se schimba dispozitia. In ea parca se trezeste o energie foarte cunoscuta ei. Desigur, privirile barbatilor se vor indrepta anume spre femeile imbracate in rochii si fuste.

Multe femei se intreaba, unde s-au pierdut barbatii adevarati. Dar de unde sa aparea ei, daca femeile insisi nu mai sunt femei in adevaratul sens al cuvantului?

Din fericire, moda ultimilor ani le ofera femeilor sansa de a reveni la imbracamintea pur feminina, sa se alimenteze cu energia pamantului si sa-i ofere gingasie barbatului iubit. De aceea, purtati femeilor fuste sau rochii lungi si invatati-va sa va simtiti femei adevarate.

4.9/5 - (77 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

2 comentarii la „Rolul fustei si al rochiei in viata femeii

  • Incantator acest mesaj, plin de un adevar pe care multi il pun la indoiala, dar care, de fapt, a fos uitat de-a lungul vremii. La asta a ajutat si societatea, care a pus greutati pe umerii femeilor, si, culmea, chiar femeile insele, cele care au pledat prea fervent pentru drepturi egale cu barbatii!! Principiul nu ar fi trebui aplicat in orice domeniu!
    Felicitari pentru initiativa, atat de folositoare in zilele noastre!

  • Buna, frumoasa explicatie. Dar… intr o lume in care femeia alearga, creste si educa copii, este si tata si mama in familiile monoparentale, face cumparaturi, conduce o mașină, are funcții de conducere… si multe alte îndatoriri, nu cred ca poate sta pe toc uri si in fusta doar ca sa si demonstreze feminitatea … asta este lumea in care trăim. Asa ca, trebuie sa poarte si pantaloni fara sa fie barbatA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!