Meditatie de indepartarea Implanturilor si Elementalilor negativi

 

Meditatie de indepartarea Implanturilor si Elementalilor negativi

Indepartarea implanturilor si elementalilor negativi

Inchideti ochii. Adoptati o pozitie confortabila de meditatie, fie stand pe un scaun sau intins.

Invocati acum Lumina Alba si pura a lui Hristos si Sfera Aurie de Protectie. Faceti apel la Sinele vostru Superior, la Monada, la Ierarhia Planetara si Cosmica, la Maestrii Ascensionati, la Arhangheli si Ingeri, la Maestrii Elohim si la Dumnezeu.

Invoca-i pe Vywamus, Lenduce, Djwahl Khul si Saint Germain sa va ajute pentru a neutraliza si elimina toate implanturile negative din corpurile inferioare. Multumiti acestor preaiubiti Maestrii si rugati-i sa va ajute sa indepartati si sa dezactivati toate implanturile negative ce se afla asupra umanitatii si in campurile animalelor noastre.

Faceti apel la Arhanghelul Mihail si perechea sa “Credinta” pentru protective suplimentara. Chemati-l pe Lordul Arcturus  pentru a va acorda ajutor. El si colegii sai Arcturienii, dispun de cea mai avansata tehnologie din  Univers.

Invitati-l pe preaiubitul Lord Buddha, Logosul nostru planetrar si pe Sanat Kumara. Vizualizati lumina aurie pura ce curge in trupurile mentale, emotionale, eterice si fizice ale fiecarei persoane de pe glob. Priviti cum aceasta lumina neutralizeaza fiecare implant din cele patru corpuri inferioare.

Vizualizati aceasta lumina care se transforma in mainile lui Vywamus, Sanat Kumara, Lenduce si Saint Germen, in timp ce ridica implanturile si Elementalii negativi. Cele care sunt ridicate de Vywamus, Lenduce si Sanat Kumara sunt transformate de atingerea luminii aurii. Cele ridicate de Saint Germain sunt transformate de Flacara Violet. Djwhal Khul realizeaza acest proces prin utilizarea calculatorului sau holografic.

Simtiti luminozitatea ce vine asupra intregii voastre finite si lasati acest flux sa curga pe tot globul, in timp ce vizualizati cum toate implanturile si Elementalii negativi sunt eliminate complet.

Adresati-va preaiubitului Arhabghel Mihail si perechii sale “Credinta” pentru protectie suplimentara impotriva instalarii orcaror implanturi negative. Puteti sa cereti  acelasi lucru si de la Lordul Arcturus, astfel incat el si Arcturienii sa poata intervenii.

Cereti esenta iubirii pure, a luminii radiante si infuzia Primei Raze a Vointei si Puterii. Rugati-l pe El Morya sa va ajute in consolidarea propriei vointe si in intarirea vointei intregii omeniri, astfel incat vointa tuturor sa fuzioneze cu vointa Lui Dumnezeu.

Recunoasteti iubirea pura neconditionata, Invocati protectia adaugata a Arhanghelului Mihail si Credinta. Invocati-i in fiecare seara inainte de a merge la culcartat pentru protectia voastra personala si a animalelor care locuiesc cu noi.

Intorceti-va in corpul vostru proaspat curatat.  Amintiti-va sa ramaneti centrati intodeauna in lumina, iubire, putere si sa construiti un camp de forta protectoare impenetrabil. Rugati-va ca toata umanitatea sa ajunga sa inteleaga si sa aplice legea divina.

Multumiti tuturor fiintelor din taramurile ceresti, care au fost de ajutorul in timpul acestei meditatii. impamantati-va si deschideti ochii.

 

 

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!