Cum sa iti cureti chakrele, corpul mental si emotional de ganduri

 

Cum sa iti cureti chakrele, corpul mental si emotional de ganduri

Cum sa iti cureti chakrele, corpul mental si emotional de ganduri

  • Gaseste o pozitie confortabila, mentine coloana dreapta, si inchide ochii.
  • Respire de 3 ori: inspira normal si expira lung si incet pe gura: pe masua ce expiri, vezi cum toate problemele tale, grijile si conflictele interioare ies afara din tine. Apoi inspira si expira normal.
  • Acum te vezi, te simti, te percepi precum o casa mare. Imagineaza-ti ca in varful casei se afla o incapere – este camera creierului tau. O scara in spirala coboara din mijlocul acestei camere (si din centrul creierului tau) catre centrul pieptului.
  • Foloseste-ti intentia si coboara treptele. Cand ajungi jos, in centrul pieptului, parasesti casa scarii si intoarce-te usor catre stanga.
  • Este o usa acolo, ce da catre inima ta. Deschide usa si paseste in inima ta, aminteste-ti sa inchizi usa dupa tine.
  • Expira o data (expira lung si lent, pe gura, o singura data)

Coboram in inima ne simtim bine energia inimii este calda.

Cele 7 caracteristici ale inimii: iubire neconditionata, adevar, frumusete, incredere, armonie si pace si in mijloc comuniune cu divinitatea

Stai in inima te vezi inconjurat de ganduri, gandurile sunt in jurul tau in sfera lui Leonardo, le simti, le percepi, le vezi, zilnic avem 60 de mii de ganduri intre 95-99% gandurile sunt aceleasi. Daca te uiti cu atentie ai sa vezi cum trimiti energie de la tine si interesant este sa vezi de la ce chakra trimiti energie la ganduri, care chakra da mancare la ganduri?

Priveste cu atentie simti, vezi si percepi cum gandurile primesc energie

Acum vezi, simti si percepi cum te afecteaza aceasta lipsa de energie? Esti oboist, esti stresat, esti bolnav.

Respire o singura data, ti ochii inchisi

Simti, vezi si percepi cum corpul mental este afectat de aceste ganduri, vezi ce culoare are, este ca un vant acest corp mental care se invarte spre stanga, acum treci la corpul emotional care se invarte spre dreapta cum este afectat/ ce culoare are? Vezi cum aceste ganduri influenteaza gandurile corpul si campul emotional, devi transpirat, ti-e frig, o sa recunosti aceste senzatii ca le ai tot timpul ca le simti de cate ori gandim prea mult respiram inca o data si usor usor deschidem ochii si privim in jos si lasam lumina sa intre uosr usor.   Revenim acum si aici.

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!