Invocarea plasei de platina si plasa aurie pentru protectie

Invocarea plaselor de platina si aur este o invocatie foarte puternica cu ajutorul careia puteti sa va protejati de energiile negative, vampirism energetic pe dvs. cei dragi, casa, si alte spatii

Cum pui plasa de platina si plasa de aur pentru protectie?

Dupa ce ati spus Invocarea de mai jos vizualizati cum la usa casei voastre, la ferestrele voastre, in jurul vostru, a familiei voastre, a orasului vostru, a tarii voastre, in jurul intregului glob pamantesc se activeaza o plasa de culoare aurie si o alta de culoare argintie.

Ce este plasa de platina?

Plasa de Platina este un instrument foarte puternic pentru curatarea si echilibrarea chakrelor si a corpurilor subtile. Platina are cea mai inalta culoare vibrationala si poartă energia Divinului.

Chemand pe Lordul Melchizedec, Mahatma si Arhanghelul Metatron se combina puterile lor vindecatoare, rezultand o puternica energie care stimuleaza, energizeaza si creeaza o frecventa unica de vindecare, foarte diferita de alte energii vindecatoare.

Care sunt efectele amplasarii plasei de platina?

Plasa de Platina are efectul de a te ridica si de a-ti ridica vibratiile deasupra zonelor dense ale bolilor tale fizice, deci functionezi la o vibratie globala mai inalta. Ea are puterea de a neutraliza virusi, bacterii, paraziti, implanturi, blocaje precum si puterea de a trece prin straturile eterice, astrale, emotionale, mentale si chiar spirituale ale fiintei tale.
Plasa de Platina elimina toate obstacolele atunci cand este folosita zilnic, perioade lungi de timp.

Care sunt efectele amplasarii plasei de aur?

Sfera Aurie de Protectie – este esential sa o invoci pentru a te proteja de alte persoane, iti da si un anumit grad de detasare si protectie fata de subconstientul tau. Iti ofera protectia si detasarea necesara atat interioara cat si exterioara, de a nu deveni victima si de a nu reactiona.

Invocarea plasei de platina si plasei de aur pentru protectie

Invocarea plasei de platina si plasei de aur pentru protectia personala, a casei/spatiu

“Eu ,(numele de botez) invoc pe Lordul Melchisedek, Energia Mahatma, Arhanghelul Metatron, Sinele meu Superior, Propria mea Prezenta EU SUNT si cer cu adanca smerenie Plasele de Platina si Aur care filtreaza si retin toate energiile discordante.

Eu cer ca Plasa de Platina si Plasa de Aur sa fie amplasate in toate cadrele usilor, ferestrelor si arcadele casei mele in mod permanent, astfel incat sa fiu purificat eu si familia mea automat de cate ori trecem pe sub ele. Eu cer Plasa de Platina si Plasa de Aur pentru toata familia mea si animalele din casa pentru a elimina implanturile energetice si elementalii negativi.

Eu cer ca Plasele de Platina si Aur sa fie coborate si activate de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara inainte de culcare fara ca eu sa mai cer acest lucru.”

Sa va fie de folos!

3.3/5 - (3 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

2 comentarii la „Invocarea plasei de platina si plasa aurie pentru protectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!