Mantre pentru curățarea negativității

Mantre pentru curățarea negativității

Negativul este mai mult subiectiv decât obiectiv. Aceasta este o stare de spirit, un tip de reacție la evenimente, circumstanțe, acțiuni ale altor oameni. Și diferiți oameni reacționează diferit la acest negativ. Cineva este gata să cadă în depresie de la cea mai mică critică nedreaptă în direcția lui, în timp ce cineva știe să nu lase insulte și mânia altcuiva în sine. Și totuși practic nu există oameni care să nu fie niciodată iritați, să nu fie supărați, să nu fie în pragul disperării. Și pentru a se curăța de această negativitate, unii oameni folosesc mantre speciale.

Principiul de funcționare al mantrelor

Mantra este un instrument de încredere și dovedit pentru armonizarea energiei. Lumea este plină de diverse vibrații, a căror semnificație și grad de influență nu le ghicește toată lumea. Vibrațiile sunt de câmp, mentale, energie și sunet.

Dacă presupunem că negativitatea este un cadru intern și nu o reacție obiectivă, putem presupune că există metode universale de a trata cu ea. Dar nu este așa. Cineva este suficient să analizezi clar situația, să încerci să găsești avantaje în ea, iar negativul se va risipi. Dar nu toată lumea reușește. Prin urmare, folosesc un alt set de instrumente de armonizare.

Mantrele ajută la influențarea directă a realității și, mai important, a propriei stări.

Cu ajutorul mantrelor, o persoană încetează să mai fie dependentă de criticile cuiva, de emoțiile distructive și, în cele din urmă, de eșecuri și planuri rupte – nimeni nu este imun la ele. Și este dificil pentru o persoană să se programeze pentru noroc. Dar toată lumea poate învăța cum să răspundă corect la negativitate.

Funcționează astfel: emoțiile negative sunt și vibrații, pentru a le elimina mintea trebuie să revină la o stare de calm. Și mantrele fac asta, dacă nu instantaneu, atunci foarte repede. Există chiar și o astfel de știință – psihoacustică, din care terapia cu sunet este o parte puternică și eficientă. Oamenii de știință au descoperit că fiecare organ din corpul uman este afectat de propria sa vibrație. De exemplu, saxofonul acționează asupra sistemului genito-urinar, acordeonul cu buton și acordeonul – asupra organelor peritoneale.

Dar chiar dacă o persoană nu are ureche pentru muzică, terapia cu sunet îl poate ajuta. Toată lumea poate stăpâni mantrele. Craniul este considerat membrana osoasa prin care sunetul este trimis direct către creier. Mantra restabilește echilibrul minții, o colectează, se concentrează pe ceva important. Mantrele din negativitate nu sunt o categorie specială separată, deoarece toate mantrele purifică spațiul. Există pur și simplu o tradiție de a folosi anumite tipuri de mantre dacă pare că norii s-au îngroșat în jurul unei persoane, dacă vrei să te cureți de furia, bârfele, discuțiile cuiva etc.

Si deasemenea vibrațiile sincronizează și ritmează respirația, iar ritmul respirator este dovedit – asociat cu starea psihică. Ritmul este extrem de important: atunci când o persoană rostește o anumită frază, intră în ritm, fiziologia și mintea sunt reglate la ritmul respirator dorit. Tehnicile Pranayama lucrează cu acest lucru foarte eficient, dar mantrele sunt mai accesibile și mai ușor de înțeles.

Cum se citesc Mantrele?

Pentru a scăpa de emoțiile și experiențele negative, trebuie să comutați concentrarea minții către o acțiune diferită. Nu toată lumea va reuși într-un efort de voință puternică de a nu se mai gândi pur și simplu la cei anxioși. Dar mantra pare să comute acest comutator basculant în cap.

Cântarea mantrelor este o formă de meditație. Prin urmare, ele trebuie lucrate după reguli, în atmosferă și cu starea de spirit pentru a nu fi o formalitate.

Reguli pentru recitarea mantrelor.

 1. Este necesar să alegeți locul și ora în care nimeni nu va deranjează. Este grozav dacă este fie dimineața devreme, fie înainte de culcare. De-a lungul timpului, o persoană dobândește capacitatea de a recita o mantra oriunde: în mulțime sau într-un zgomot. Dar pentru începători este nevoie de liniște și pace.
 2. Trebuie să stați într-o poziție confortabilă, să vă îndreptați spatele. Puteți închide ochii – cei mai mulți începători sunt jenați dacă ochii sunt deschiși, acest lucru nu oferă întotdeauna o oportunitate de concentrare.
 3. Îmbrăcămintea ar trebui să fie ușoară, fără a restricționa mișcarea.
 4. Pentru o mai bună concentrare a minții, sunt folosite margele – mala. În mod tradițional, acesta este mala cu 108 mărgele, dar aceasta nu este o regulă strictă.
 5. Cuvintele mantrei trebuie pronunțate corect, nu deformate, nu înlocuite.
 6. Dacă mantra este scanată, va apărea starea meditativă dorită.
 7. Prima dată trebuie să petreceți 10-15 minute pe mantre. Nu este nevoie să creșteți artificial acest timp, este mult mai important să mențineți regularitatea. Ulterior, va fi posibil să meditați mai mult timp.

Mantre pentru curățarea negativității

Vă puteți curăța propriile gânduri, camera sau chiar aura și karma.

Mantre pentru curățarea negativității Gândurilor

Mantra universală OM (AUM). Acesta este sunetul inițial al Universului și, prin urmare, cea mai veche mantră, potrivită pentru întoarcerea la sursă. Se folosește pentru curățare în general, pentru intrarea în armonie. Și aceasta este bija-mantra, adică sămânța sonoră, care afectează atât straturile subtile, cât și cele grosiere. Deoarece AUM este un sunet universal, această mantra este cea mai puternică, foarte puternică.

O altă versiune a mantrei care va proteja o persoană de negativitatea în gânduri este HUM. Și aceasta este, de asemenea, o mantră bija care înlătură vibrațiile negative la toate nivelurile.

De asemenea, puteți folosi următoarele forme de cuvinte pentru a clarifica gândurile, pentru a vă proteja împotriva tuturor relelor.

 • SCOP- vibrație care îndepărtează gândurile triste, ajută la a face față unei stări psihologice negative, pune în ordine un sistem nervos zdrobit. Este necesar dacă problemele prevalează și o persoană devine încătușată de ele. Adesea, după mantra, se pare că ceața din fața ochilor se risipește, iar nenorocirile nu par atât de de netrecut.
 • KSHRAUM  este o mantră puternică de protecție care face față bine fricilor unei persoane. Dar fricile sunt adesea gânduri care nu sunt întotdeauna construite logic, adesea cu exagerare. Dar omul însuși crede aceste gânduri și se dovedește a fi sclavul lor. Mantra luptă bine cu fobiile, iritațiile, îndoiala de sine.
 • GAM – bija-mantra care face față gândurilor triste, apatiei, dorului. Se pare că aprinde un foc mental, făcând o persoană mai inteligentă și mai discernătoare. Adesea, aceasta este tocmai eliminarea energiei negative.

Toate mantrele trebuie scandate conform regulilor. Trebuie să te îmbini literalmente cu aceste sunete.

Aura este un biocâmp care înconjoară complet corpul uman, are o formă eliptică. Se schimbă constant și absoarbe fluxurile de energie ale terților. De asemenea, puteți șterge aura cu mantre, care sunt pronunțate liniștit, dar clar. Cea mai populară mantră pentru curățarea aurei sună astfel:

OM RAMA SHRI JAY RAMA JAY RAMA JAY JAYAM.

La ce ajută această vibrație:

 • armonizează aura unei persoane;
 • oferă, de asemenea, protecție împotriva ochiului rău, daune, aceasta este o mantră care distruge un blestem magic;
 • elimină temerile și îndoielile obsesive;
 • face o persoană mai conștientă.

Nu numai că poate și ar trebui să fie pronunțat în liniște (chiar și în șoaptă), ci și mental. Tempo de pronunție este lent și ritmic. Conștiința se calmează, o persoană se adaptează la contemplație (și la interior). Aceasta este o mantra a unei puteri imense.

Mantre pentru curățarea negativității a unui Sediu, case.

Dacă se pare că negativitatea s-a acumulat în casă și trebuie făcut ceva în privința asta, există și mantre pentru o astfel de solicitare.

Cel mai eficient este următorul text:

OM PARABRAHAMA ANADA SATCHIT BHAGAVATI SHOI BHAGAVATI SAMETI PURUSOTAMA SRI NAMAHA. TATSAT OM HARI.

Este cunoscut și numele popular al acestui text – mula-mantra.

Ce efecte dă:

 • curata spatiul unei case, apartament la nivel energetic;
 • atrage căldură, dragoste, lumină în casă;
 • eliberează spațiul interior de orice vibrații negative.

Aceasta nu este doar o mantră de curățare a negativității, ci și un text protector. Ajută la întărirea casei, pentru a o face o vatră de încredere, unde este loc doar pentru oameni strălucitori și gânduri bune. Resentimentele, invidia, bârfele, intrigile se vor sparge pur și simplu pe o apărare atât de puternică. Acționează împotriva oricărei influențe a răului.

Pentru ca mantra să funcționeze, spațiul trebuie pregătit pentru asta. Casa trebuie curățată, aruncată toate cele inutile, bine ventilată. Este indicat să nu păstrați lucrurile altora în casă. Spălați toate podelele din casă cu apă curată.

Mantre pentru curățarea negativității Karmei 

Pentru a restabili sufletul și a purifica karma, puteți folosi următorul text:

OM IAJAMAHE TRYABAKAM PUSHTI VARDHANAM SUGANDHIM URVARUKAMIVA BANDHANAN MRIYTIYOR.

Dacă citiți acest text când luna este în descreștere, vă puteți aștepta ca bolile să dispară mai repede din organism.

Care sunt rezultatele în urma folosirii mantrei:

 • te va ajuta pentru succes;
 • va stabili relații cu persoane apropiate, semnificative;
 • va aduce adevărata bucurie la viață, capacitatea de a se bucura de lucruri simple, de a le vedea;
 • va oferi protecție împotriva infracțiunilor, interpretării greșite.

Desigur, o singură mantră, cu o altă inacțiune completă a unei persoane, nu va avea efect. Dar îl va ajuta pe cel care vrea să se purifice să ia o altă cale. Ar trebui să fie nu doar un impuls mental, ci o dorință deliberată, o conștientizare a pregătirii pentru schimbare. O persoană pășește pe o nouă cale, refuzând, de exemplu, obiceiurile proaste, relații dăunătoare, atitudini greșite.

Mantra ajută la armonizarea căii de la dorință la acțiune.

Mantre pentru curățarea negativității 

Există o altă mantră universală și eficientă care purifică atât spațiul, cât și viața personală, conștiința, senzațiile. Aceasta este mantra Gayantri.

Se citește astfel:

OM BHUM BHAVAD SUVAHOTAT SAVITAR BHARGOD VARENYAM DEVASHYAM DHIYO NAH DHIMAHI PRACHODAYAT.

Acest text îndepărtează din cap gândurile negative asupra cărora persoana este fixată. Se crede că ea ajută și la a scăpa de inamici (nu fizic, desigur, inamicii încetează să fie interesați de negativitatea lor). Reglează mintea în mod corect și armonizează spațiul din jurul persoanei.

O altă mantra tibetană puternică spune așa:
OM ADAH PURNAM PURNAM PURNAM IDAM PURNAM PURNASYA SUCCES ADAYE EVAA PURNAM PURNAM-UL TĂU.
Mantra echilibrează, restabilește calmul și claritatea minții, șterge programele și tiparele negative care împiedică o persoană să se dezvolte. Gândurile „descurcate” vin în ordine, multe lucruri par mai simple decât reflectarea lor în minte. Adesea, după ce citește în mod regulat aceste mantre, o persoană se surprinde crezând că a încetat să se mai autosaboteze, să se angajeze într-o autocritică constantă și să reacționeze brusc la critici. Învață să se laude, să-și evidențieze punctele forte și să lucreze cu ele.

Adică, mantrele ajută și la o relație cu sine. Într-un fel, ele formează o stimă de sine adecvată, îndepărtează un complex fals de vinovăție, îndepărtează gândurile distructive.

Cum să consolidezi rezultatul?

Afilierea religioasă a unei persoane nu este atât de importantă: principalul lucru este să crezi că textele vorbite funcționează eficient. Mantrele au puterea de evocare, evocând nu numai sentimente profunde, ci și stări de conștiință care transcend cuvintele și gândurile simple.
Înainte de a citi, este imperativ să spuneți intenția cu care este recitată mantra. Toate cuvintele sunt pronunțate încet și clar. După ce ai terminat de citit, trebuie doar să stai în tăcere timp de 10-20 de minute. Tocmai această acțiune poate fi cea mai uimitoare pentru o persoană: 20 de minute de tăcere este considerată nu numai un lux, ci și o imposibilitate.
Este foarte dificil pentru o persoană să fie cu sine – fără gadgeturi, fără un dialog intern sau să se gândească la o întrebare. Dar de aceea aceste minute de puritate și armonizare interioară sunt valoroase. Textele sacre trebuie tratate cu grijă și respect. Nu este necesar să rostiți expresia de 108 ori de la prima încercare, puteți începe cu 9, acesta va fi suficient. Apoi concentrează-te pe numărul 27. Principalul lucru este să pronunți corect cuvintele, concentrându-te asupra lor și să poți arunca o „punte de tăcere” între mantra și revenirea la afacerile obișnuite.
5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!