Mantre ale energiei feminine

Mantre ale energiei feminine

Un text special cu proprietăți mistice, scris în sanscrită, se numește mantra. Cu alte cuvinte, este rugăciune. Mantrele care vizează energia feminină dezvăluie sexualitatea naturală și senzualitatea fiecărei fete. Dacă le spui în fiecare zi, o femeie va simți armonie interioară, va câștiga încredere, va spori frumusețea și va începe să atragă atenția sexului opus.

Particularități ale Mantre ale energiei feminine

Mantrele sunt învățături străvechi care au supraviețuit până în zilele noastre. Cu ajutorul acestei practici, frumoasa jumătate a umanității își dezvăluie feminitatea la maximum. Folosind texte speciale, poți deveni mai atractiv, mai calm și mai înțelept. În timpul lecturii, femeia se cufundă în lumea ei interioară. Începe procesul de a se studia pe sine din interior.

Pentru ca rugăciunea să fie eficientă, trebuie respectate o serie de reguli.

 • Cel mai bun moment pentru a medita este dimineața devreme, imediat după somn. O singură mantră te poate încărca cu putere pentru toată ziua următoare. De asemenea, puteți amâna ritualul pentru seară dacă lectura de dimineață a fost omisă.
 • În timpul recitării mantrei, trebuie să vă eliberați capul de gândurile din afară. Toate afacerile și problemele ar trebui amânate pentru mai târziu. Este recomandabil să pronunțați mantra de 108 ori. Această sumă este în general acceptată și recomandată.
 • Trebuie să citiți mantra pentru a dezvălui sexualitatea feminină în fiecare zi. O singură lectură practic nu va da rezultate.
 • Trebuie să pronunți textul cu fața spre est.
 • În acest proces, este mai bine să luați poziția lotusului cu spatele drept.
 • Dacă se dorește, mantra poate fi scanată. Unele femei includ înregistrarea video sau audio a textului dorit și o repetă.
 • Eficacitatea rugăciunii este mult influențată de vizualizare. Este necesar să ne imaginăm calitățile pe care fata vrea să le stăpânească.
 • Când citești, trebuie să fii cât mai calm, relaxat și concentrat posibil.

Mantra nu poate fi întreruptă brusc în timpul recitării. Este un proces lin în timpul căruia cuvintele curg de la unul la altul. Odată ce ați terminat de citit textul, trebuie să respirați adânc. Închide ochii și rămâi un timp singur. Dacă totul a fost făcut corect, vei simți o vibrație plăcută răspândindu-se prin corpul tău. În acest moment, armonia cu lumea voastră interioară atinge apogeul.

Texte cu mantre

Există mai multe texte sacre pentru femei. Fiecare dintre ele are un efect specific. Unele au ca scop restabilirea feminității, altele creșterea sexualității și atractivității.

Mantre ale energiei feminine

Pentru a trezi energie

În timp ce citește acest text, fața se întoarce către Saraswati. Aceasta este zeița sexualității. Ea este responsabilă pentru următoarele calități pozitive: înțelepciunea, farmecul, magnetismul interior și puterea iubirii. Zeița este patrona nu numai a femeilor, ci și a oamenilor de știință, artiștilor și a altor personalități creative. Odată cu recitarea regulată a mantrei, abilitățile oratorice sunt dezvoltate, iar potențialul în diverse direcții creative crește, de asemenea.

Textul scurt arată astfel:

„Om-shrim-hrim-sarasvate-ei-namaha”. 

Rugăciunea este adesea folosită pentru a spori energia feminină. Mantra are un efect pozitiv indiferent de vârsta și preferințele religioase ale cititorului. O mantră cu o energie puternică va fi utilă atât fetelor tinere, cât și femeilor mature.

Rugăciunea de dimineață este mai eficientă, așa că faceți câteva minute înainte de a merge la serviciu sau de a vă face activitățile zilnice.

Pentru sexualitate

Al doilea text pe care îl vom considera invocă Gayatri. Această mantra este folosită pentru a promova sănătatea. Pronunția regulată nu numai că vă îmbunătățește starea de bine, dar vă prelungește și anii de viață. De asemenea, textul face apel la forțe pentru a ajuta cu problemele cotidiene și angoasa mentală. Rugăciunea umple corpul unei femei cu energie cosmică. Aceasta este o mantra foarte puternica care influentează răzbunarea prin forțele universului. Acest efect contribuie la dezvăluirea și îmbunătățirea sexualității.

Textul este următorul:

Om-bhur-bhuva-svaha-tat-savitur-varenyam-bhargo-devasya-dhimahi-dhyo-yo-nahpracadaat. 

Această mantra este mai lungă decât cea descrisă mai sus. Influența magică dezvăluie unei femei adevărata natură a lucrurilor, însăși esența sexualității.

Pentru fericirea feminină

Pentru a obține rapid bunăstarea prețuită, se folosește rugăciunea Lakshmi. Acțiunea sa vizează dezvoltarea spiritualității și succesului în afaceri. Mantra dezvoltă următoarele calități: generozitate, sexualitate, sensibilitate, precum și capacitatea de a face față diverselor dificultăți cotidiene.

Text:

Om-srim-mahalakshmie-namaha.

Impactul razelor manta are mai multe fațete. Îi va ajuta pe oamenii care și-au găsit dragostea să devină mai puternici și mai înțelepți. Abilitatea de a înțelege rudele și prietenii se va îmbunătăți. Singură, ea va ajuta la crearea unei familii puternice.

Nu uitați de efectul pozitiv pe care mantra îl are asupra cititorului. Fetele învață să se iubească, câștigă încredere în sine și încep să privească lumea într-un mod nou.

Pentru atracție și farmec

Un alt text sacru celebru:

„Om-Tare-Tut-Tare-Ture-Sokha”.

Acesta este un colaps pentru Tara Zelena. Fiecare silabă are un anumit sens semantic.

 • Ohm Este chiar primul cuvânt din lume. Ea personifică înțelepciunea și cunoașterea secretă.
 • Tară – următorul sunet care ajută la atingerea unui nou nivel spiritual. El scutește o persoană de greutățile pământești, îndreptându-și atenția către lumea interioară. Citirea unei mantre vă permite să obțineți răspunsuri la întrebările interne.
 • Aici-tare – o silabă care scapă de emoțiile negative. Cuvintele alungă durerea, tristețea, imprimarea și bolile. Printre efectele pozitive se remarcă calități care cresc stima de sine și forța internă. De asemenea, acest cuvânt dezvoltă capacitatea de a atrage atenția bărbaților.
 • Sokha – ultima silabă care vizează iluminarea: atât la nivel corporal, cât și la nivel astral. Cu o lectură constantă, o persoană devine mai frumoasă – în toate înțelegerile cuvântului. De asemenea, mantra renunță la acumularea inutilă sub forma trecutului, deschizând calea pentru noi senzații pozitive.

Fiecare componentă a textului are un efect special. Venind împreună, se obține un text puternic care transformă o persoană atât fizic, cât și spiritual.

Alte Mantre ale energiei feminine

Există o altă rugăciune binecunoscută și eficientă, în timpul căreia fata se întoarce la Zeița Supremă pe nume Durga. Textul este ușor de învățat și de citit pe de rost într-o situație dificilă. Mantra va da putere și te va ajuta să ieși învingător din orice circumstanță.

Textul arată astfel:

„Om-Dum-Durgaye-Namaha”.

Ca efect pozitiv suplimentar, rugăciunea va ușura negativitatea și va ajuta la restabilirea puterii după o intervenție chirurgicală sau o boală gravă. Acest text este recomandat pentru citirea femeilor mature.

Ultimul text la care ne vom uita este adresa lui Saraswati. Este o zeiță frumoasă și înțeleaptă care este considerată patrona artei. Ea este adesea numită și Mama Supremă. Apelul către zeiță este ideal pentru fetele și femeile creative, inclusiv pentru femeile cu ac. Mantra este următoarea:

Om-Shrim-Hrim-Saraswattei-Namaha.

Rugăciunea dezlănțuie creativitatea și inspirația. Ca rezultat, energia feminină este dezvăluită, atractivitatea este sporită.

Reguli de citire a mantrelor

 • Scriptura trebuie memorată și citită cu ochii închiși. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați cât mai mult posibil asupra sentimentelor voastre interioare.
 • Pentru a profita la maximum, citiți textul în fiecare zi timp de câteva săptămâni. Suma minimă este de trei săptămâni.
 • Este important să nu te pierzi în timp ce citești. La început, va fi dificil să citești textul de exact 108 ori.
 • Când pronunțați textul într-o incantație, trebuie să creșteți treptat volumul vocii. La început, trebuie să cântați încet și să creșteți treptat cântarea.
 • Ar trebui să recite mantra într-o singurătate completă.
 • Imediat după citire, nu puteți începe munca sau alte preocupări. Este mai bine să stai în tăcere o vreme, bucurându-te de senzațiile plăcute.
 • Un cântec ar trebui să dureze cel puțin 30 de minute.

Recomandări

Pentru ca o mantra să funcționeze, nu este suficient doar să o citești în mod regulat. Dorința de a îmbunătăți, de a înțelege lucruri noi și de a se dezvolta este de mare importanță. Când începeți practica spirituală, trebuie să vă acordați pentru a vă purifica și îmbunătăți bunăstarea. Luați-o în serios, altfel nu veți putea atinge armonia interioară.

Dacă nu sunteți sigur ce mantra să alegeți, încercați mai multe opțiuni și comparați rezultatul final. Amintiți-vă că nu va fi posibil să evaluați imediat impactul textului sacru – timpul trebuie să treacă.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!