Mantrele Lunii

Mantrele Lunii

Mantra Lunii este o rugăciune puternică adresată stelei nopții. Se crede că ajută la îndeplinirea tuturor dorințelor, promovează deschiderea chakrelor, crește energia spirituală și îmbunătățește foarte mult calitatea vieții. Această rugăciune vă permite să obțineți bunăstare financiară și armonizare în multe domenii ale vieții.

Particularități ale Mantrelor Lunii

Luna în cultura vedică este asociată cu dezvoltarea spirituală a unei persoane. Dacă Soarele este responsabil pentru interacțiunile umane cu lumea fizică, atunci Luna este responsabilă pentru puterea interioară. În hinduism, se numește Chadra, care înseamnă literal „sclipitor” din sanscrită. Unul dintre textele vedice spune că viața tuturor celor care trăiesc pe pământ este conținută în Chadra. Conform acestei învățături, Luna dă energie vitală tuturor creaturilor care locuiesc pe planeta noastră, le controlează starea de spirit și mintea.

Luna este direct legată de elementul apă. Puterea sa este atât de mare încât poate chiar influența mările, oceanele și poate provoca fluxuri și reflux. Lumina este capabilă să țină polii Pământului. Unii mistici susțin că puterea acestei zeități este atât de puternică încât poate chiar influența evenimentele globale, poate provoca revolte populare, revoluții și războaie. Energia Lunii este instabilă, depinde în mare măsură de fază. De exemplu, perioada lunii în creștere este considerată favorabilă. În acest moment, zeitatea prezintă proprietăți precum moliciunea, sensibilitatea și creativitatea. Luna în descreștere, dimpotrivă, aduce distrugere și haos.

În India antică, preoții asociau luna cu trei zeițe – Saraswati (faza de creștere), Lakshmi (lună plină) și Parvati (lună în descreștere). Parvati simbolizează dispariția și decăderea. Nu este o coincidență că ea este cea care este asociată cu Shiva – zeitatea distrugerii. Lakshmi simbolizează dragostea, norocul și prosperitatea. Sarasvati, al cărui nume se traduce prin „bogat în ape”, reprezintă creativitate, înțelepciune și frumusețe. De fapt, pecetluiește legătura căsătoriei dintre Cer și Pământ.

Fiecare dintre aceste zeițe o poate ajuta pe cea care se întoarce la ea cu rugăciune sinceră. Când citiți mantre, este foarte important să țineți cont de etapele ciclului lunar și să faceți referire la ipostaza care domină în prezent, ținând cont de faza lunii. Este o greșeală să crezi că Parvati nu merită atenția umană datorită faptului că poartă forțe distructive. De fapt, nu este mai puțin semnificativ decât toți ceilalți. Toate cele trei zeități sunt indisolubil legate, împreună reprezintă un singur cerc al vieții – de aceea este obișnuit să meditezi în toate ciclurile lunare.

Cea mai puternică fază lunară este Luna Plină. Este reprezentat de zeitatea Lakshmi, tradus din sanscrită numele ei înseamnă „fericire”. Se crede că Lakshmi oferă noroc, prosperitate și bogăție devoților săi. În India, se crede că intonarea mantrelor pentru lună scapă de sărăcie și tulburare. Nu este o coincidență că oamenii de succes sunt adesea numiți favoriții lui Lakshmi, iar despre o persoană care are o dungă neagră, ei spun „Lakshmi s-a întors de la el”.

Pentru a obține protecție deplină și pentru a obține protecția luminii nopții, trebuie să vă hrăniți cu energia lunii pline. Acest lucru poate fi ajutat prin recitarea de mantre dedicate zeiței. Ele vor fi deosebit de eficiente atunci când sunt combinate cu meditația. Cu toate acestea, este important ca mantra să fie recitată cu o atitudine emoțională deosebită. Chiar și cu o execuție impecabilă a textului în termeni tehnici, acest lucru nu va fi suficient dacă cuvintele nu sunt rostite din inimă.

Lakshmi nu îi ajută pe cei care vor să facă rău altuia prin cererile lor. Orice truc este afișat imediat, iar persoana pur și simplu nu primește feedback de la zeitate.

Mantrele Lunii

Acțiunea mantrei lunare, conform filozofilor hinduismului, are ca scop combaterea energiei negative, care aduce sărăcia și boala în viața umană. Ei recurg la practica spirituală pentru a rezista forțelor răului și pentru a-și purifica propria aura. Hindușii cred cu sinceritate că recitarea unei mantre de laudă a corpului ceresc poate schimba calea pământească a unei persoane, poate îndrepta soarta într-o direcție pozitivă.

Cântarea textelor sacre este destinată în primul rând femeilor. Apelul la rugăciune vă permite să obțineți o stare de fericire și armonie interioară, care este sporită sub acoperirea luminii nopții. Zeitatea personifică feminitatea și iubirea maternă. De aceea femeile care visează la maternitate, la crearea unei familii și a fericirii în sfera dragostei se îndreaptă către Lună. Din cele mai vechi timpuri, femeile au folosit o rugăciune la Chandra pentru a pierde în greutate, a dezvălui sexualitatea, a păstra frumusețea și tinerețea.

Recitarea regulată a mantrelor lunare ajută oamenii cu profesii creative, stimulează dezvoltarea talentelor și duce la succes în domeniul ales. Oamenii cu probleme financiare apelează și ei la Lună.

Cântarea unui text antic în sanscrită sugerează un nou mod de a face bani și îi răsplătește pe cei care merg cu credincioșie pe drumul care s-a deschis.

Există mai multe tipuri principale de mantre dedicate zeității nopții. Este indicat să vă familiarizați cu fiecare dintre ele pentru a le citi pe rând. În primul rând, este selectată o mantră, este citită pe parcursul întregului ciclu lunar și, odată cu debutul unui nou ciclu, puteți trece la un alt text. Această metodă este eficientă în special dacă cererea dorită nu este satisfăcută și scopul nu este atins.

BijaMantrele Lunii

Bija este, de fapt, baza oricărei mantre. Ca exemplu, putem cita silaba „Om”, cu aceasta încep majoritatea covârșitoare a textelor, de exemplu, „Om Namo Bhagavate Vasudevaya”. Acest mesaj sonor în sine este destul de puternic și creează vibrații în spațiul energetic care sunt necesare unei persoane pentru auto-îmbunătățirea spirituală. De aceea, este adesea recitată ca o mantră independentă și este inclusă în alte rugăciuni pentru a le întări.

Bija la luminarul de noapte are o structură complexă.

  • Ohm – o silabă pentru creșterea potențialului spiritual al personalității, deschiderea chakrelor și curățarea aurei. Contribuie la transmiterea dorinței în spațiul îndepărtat.
  • RAM – ofera un sentiment de pace si stabilitate. Ameliorează anxietatea, dă încredere în sine. Susține și întărește toate celelalte silabe în rugăciune.
  • Hrim – emite vibrații puternice care aduc la viață armonie, bucurie absolută, dragoste adevărată și fericire necondiționată.
  • Zumzet – o silabă regeneratoare, întărește învelișul fizic al unei persoane, îi permite să-și armonizeze aura și să creadă în sine.
  • Creveți – creează vibrații de prosperitate financiară și bunăstare în spațiul energetic uman.

Fiecare dintre aceste silabe în sine poate crea un miracol și împreună sunt incluse în alte mantre dedicate divinului Lakshmi.

Mantrele Lunii 

Aceasta este una dintre cele mai puternice conspirații cu text dificil. Trebuie repetat de patru ori în 54 de zile; citirea începe în prima zi a noului ciclu al Lunii.

„Dadhi Samkham Tusha Rabham Kshiro Darnava Sambhavam Namami Shashinam Somam Sambkhor Mukuta Bhushanam”.

Această mantra trimite energia admirației și a venerării necondiționate corpului ceresc. Nu există loc pentru cereri și dorințe în ea – există doar loialitate, devotament și reverență sinceră. Este mai bine să o citești după apusul soarelui.

Mantrele Lunii 

Luna joacă un rol foarte important în mantră, deoarece controlează principiul feminin. Această mantra îți permite să dezvalui talentele interioare, să atingi un echilibru între conținutul interior și cel exterior al unei persoane, să trezești energia kundalini, pentru a o folosi apoi pentru auto-dezvoltarea spirituală.

Textul acestei mantre este:

„Om Om Som Somaye Om”.

Reguli de citire pentru Mantrele Lunii

Înainte de a vă întoarce la lumin[, este imperativ să vă spălați corpul și să vă îmbrăcați haine ușoare, deoarece albul este asociat în mod tradițional cu Luna. Pune un recipient cu apă sau o fântână decorativă lângă tine – asta va amplifica vibrațiile zeității și va crea atmosfera necesară. Mantra pentru Lună trebuie cântată în timp ce stați cu picioarele goale pe pământ, pentru a simți și a absorbi puterea acesteia. Mâinile ar trebui să fie îndreptate în sus cu palmele deschise spre cer, simbolizând conducătorul luminii lunii. Cu corpul tău, ar trebui, parcă, să conectezi Pământul și Luna unul cu celălalt.

Textul mantrei ar trebui recitat de 108 ori, în timp ce citești este necesar să se dizolve literalmente în vibrația liniilor mistice. Când pronunți un text, trebuie să alungi orice gând din cap, o persoană ar trebui să fie complet abstrasă de realitatea înconjurătoare – doar tu și sunetele existați. Cuvintele mantrei trebuie învățate pe de rost, va fi dificil să o citești din foaie, deoarece meditația are loc noaptea la lumină slabă. Pentru persoanele care abia încep să exerseze, este mai bine să asculte mai întâi mantra înregistrată. Faptul este că nu orice începător este capabil să prindă imediat ritmul potrivit. În plus, ascultarea mantrelor vă permite să memorați rapid textul și să plasați corect stresul.

Când pronunți o mantră, vocea ar trebui să vibreze ușor, deoarece vibrația este cea care ajută la neutralizarea energiei negative. Trebuie să citești mantra care este cea mai importantă pentru tine în fiecare etapă specifică a vieții tale. Încercați să obțineți puritatea maximă în cântatul dvs. Când citiți o rugăciune adresată unei zeități de noapte, nu este necesar să priviți luna. Dacă simți că îți va fi mai ușor să te concentrezi cu ochii închiși, fă-o. Încearcă să simți la maximum puterea luminatorului și conexiunea ta invizibilă cu el. Imaginați-vă în mintea voastră cum un flux alb de lumină vă pătrunde în vârful degetelor, vă trece prin întregul corp și ia energia negativă din el, umplându-vă de lumină și bucurie.

Dacă aveți suficientă răbdare și putere mentală pentru a rezista opoziției demonilor, atunci puteți simți favoarea zeității. Pentru a obține o eficiență mai mare, puteți folosi practici spirituale. Este recomandabil să începeți în momentul lunii pline. Stabiliți dinainte un loc într-un spațiu deschis în care nimeni să nu intervină.

În primul rând, priviți luna câteva minute, încercați să vă concentrați pe ea cât mai mult posibil. Ridicați încet mâinile în sus și îndoiți-vă palmele sub forma unui castron, direcționați-l spre luminară și începeți să reciteți mantra. Foarte curând vei putea simți revenirea fluxului de energie. Nu vă așteptați ca senzația să fie puternică. Vibrațiile lunare au o natură feminină și moale, energia sa este percepută de o persoană, mai degrabă, ca o ușoară senzație de furnicături sau răcoare. Trebuie să repeți mantra de 108 ori. După ce termini de citit, amintește-ți să mulțumești zeității și să-i spui la revedere.

Acest ritual trebuie efectuat o dată pe săptămână, în timp ce ziua ciclului lunar și faza luminii nu au o importanță fundamentală. Efectul maxim poate fi atins dacă meditația se repetă exact la fiecare 7 zile. Este posibil ca una dintre nopțile satelitului Pământului să nu fie vizibil din cauza norilor puternici. În acest caz, încearcă să-l desenezi în imaginația ta.

Subliniez încă o dată că practica trebuie efectuată săptămânal. Dacă pierdeți o săptămână, ciclul va trebui să înceapă de la capăt. În 12 săptămâni vei putea acumula o cantitate suficientă de potențial spiritual, astfel încât toate evenimentele care au loc în viața ta să intre pe un curs favorabil.

De obicei, începând din a 13-a săptămână, lucrul cu mantre se efectuează o dată la 28 de zile, întotdeauna în faza de lună plină. Cu lectură corectă și gânduri pure, mantra lunară face adevărate minuni!

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!